Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
5. sayfa BirinciBirinci ... 345

Kaza ve veda:(

REKLAM ALANI
    _SpartacuS_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yok Gibi Ama Çok Gibi
    çok üzüldüm Verilmiş sadakan varmış. Allah korumuş..

Moralini bozma her işte vardır bi hayır..

Umarım En kısa zamanda eski sağlığına kavuşursun.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    CİHAN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Fz6 fazer ve ybr 125
    geçmiş olsun,,,,
    dün akşam yani 29 ağustos akşamı bahçelievlerden sultangaziye evime giderken otogar sapagının otoyol fatihsultanmehmet köprüsü baglantı yolunda ekip arabalarını durdugunu ve bir gs 1200 bmw motosikletin ters durdugunu fark ettim, baktım bariyerin diğer tarfında yani çimen tarafında motosiklet sürücüsünün yattıgını gördüm birkaç kişi vardı ve hmen motorumun dörtlülerini yakıp yanına gittim, zaten hemşire ile şöförde adam arıyorlarmış, arkadaşın bir arkadaşı da vardı başka motorla gelmiş sanırım, hmen secdeye koyduk ambulansa koyduk gitti, diğer arkadaşda motorun başında durdu.
    kalan arkadaşa nasıl olmuş dedim, virajda mazot varmış kaymış dedi,,,
    en çok korktugum şey virajda su mazot vs vs olması ve viraja hızlı girip kaymak,
    aman arkadaşlar bunları unutmayınız.
    98 Beygir.....

Motosikleti
    KUBA - RAINBOW-100 CUB
    Geçmiş olsun arkadaşım. Allah motor sevdalılarını korusun.
    Motosiklet = Özgürlük

djan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbr250r
    3 sene önce o kadar ağır olmasa bile geçirdiğim kaza aklıma geldi. Söyleyeceğim tek şey çok şanslısın(kaza öncesi ve sonrası olan olaylar),geçmiş olsun Allah daha beterinden korusun hepimizi.
    Çoğunluğun yaptığı şey daima yanlıştır.

carsvegas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    yenisi bekleniyor
    Alıntı bY_aLp adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    eski konuymuş bend eokudum hep herhangi bir sorun varmı şuan tekrar motor üzerinde olman sevindirici allah kaza bela göstermez inşallah
    çok sağol teşekkürler kardeşim şimdi bişeyim yok allaha şükür...allah hiçbirimize kaza bela göstermez inşallah...

---------- Post added at 12:42 ---------- Previous post was at 12:40 ----------

Alıntı CİHAN adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    geçmiş olsun,,,,
    dün akşam yani 29 ağustos akşamı bahçelievlerden sultangaziye evime giderken otogar sapagının otoyol fatihsultanmehmet köprüsü baglantı yolunda ekip arabalarını durdugunu ve bir gs 1200 bmw motosikletin ters durdugunu fark ettim, baktım bariyerin diğer tarfında yani çimen tarafında motosiklet sürücüsünün yattıgını gördüm birkaç kişi vardı ve hmen motorumun dörtlülerini yakıp yanına gittim, zaten hemşire ile şöförde adam arıyorlarmış, arkadaşın bir arkadaşı da vardı başka motorla gelmiş sanırım, hmen secdeye koyduk ambulansa koyduk gitti, diğer arkadaşda motorun başında durdu.
    kalan arkadaşa nasıl olmuş dedim, virajda mazot varmış kaymış dedi,,,
    en çok korktugum şey virajda su mazot vs vs olması ve viraja hızlı girip kaymak,
    aman arkadaşlar bunları unutmayınız.
    teşekkürler... tebrikler bu insani tarafımızı unuttmamamız lazım şimdikerlde kaza oluyor adam yerde yatıyor dönüp bakan bile yok giderek yabancılaşıyoruz malesef...

---------- Post added at 12:45 ---------- Previous post was at 12:42 ----------

tüm temennilere tekrardan teşekkürler
    Yaratan rabbinin ismi ile oku!

Thisfalse - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Şuan Yok
    Büyük geçmiş olsun
    Her Zaman Kötüyü Söyle. O Zaman Kahin Olma Şansın Artar.

Motosikleti
    yenisi bekleniyor
    Alıntı Thisfalse adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Büyük geçmiş olsun
    teşekküerler Allah size göstermesin inşallah...

chopperrider - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Goldwing GL1800...
    bıraktın mı peki motoru
    .....ve sordu torununa yaşlı kızılderili büyücüsü : sen hiç orta sehpalı supersport gördün mü.....

Motosikleti
    yenisi bekleniyor
    [QUOTE=chopperrider;2441018]bıraktın mı peki motoru [/QUOTE

yok bırakılmıyormuş

Motosikleti
    henuz yok
    cok uzuldum gecmıs olsun alalh korumus ben halal kazanın nasıl oldugunu anlamdım.

çok geçmiş olsun..

Motosikleti
    yenisi bekleniyor
    Alıntı adranelin adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    cok uzuldum gecmıs olsun alalh korumus ben halal kazanın nasıl oldugunu anlamdım.
    inan bende hala bilmiyorum ama çok merak ediyorum çünkü benim en son hatırladığım yer ile kazanın olduğu yer arası 600-800 m var işin daha ilginç tarafı bu mesafe üzerinde iki tane de viraj var

ama bir kaza gerçekten insana çok şey katıyor ben bu kazayı yapmadan önce kartal a aydosun eteklerinde bir köy var oranın içinden geçen yol var bir geçerdim o virajlı yollardan yılın büyük bölümü ıslak olur o yol ya nasıl gidiyrmuşum nasıl düşmemişim bu nasıl bir cesaret bu nasıl bir cahillik aklım hala almıyor şimdiki geçişlerime bakıyorum o yoldan dağlar kadar fark var

demek ki bişeyleri yaşaması gerkiyor insanın kader kısmet herşeyin hayırlısı hakkımızda...

Motosikleti
    Sl 150
    Ben de şu an okumuş bulunmaktayım. Ah kardeşim büyük geçmiş olsun tekrar tekrar. En kötü kazan bu olsun. Kazaya ait her şeyi hatırlamaman da normal bir durum.Yorumlarda birisi kesin ahkam kesmiş ama Her kaza yapan saniye saniye hatırlayamaz. Hatırlamak istemediğin, şok etkisi yaratan olayları hafıza silebiliyor. Sadece kazada vs. de değil hayatta yaşadığımız bir çok olayda olabilir.

Nolan mı kullanıyorsun şu an da?
    Ne mutlu [B]insanım[/B] diyene!

5. sayfa BirinciBirinci ... 345

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)