çok üzüldüm Verilmiş sadakan varmış. Allah korumuş..
Moralini bozma her işte vardır bi hayır..
Umarım En kısa zamanda eski sağlığına kavuşursun.
çok üzüldüm Verilmiş sadakan varmış. Allah korumuş..
Moralini bozma her işte vardır bi hayır..
Umarım En kısa zamanda eski sağlığına kavuşursun.
geçmiş olsun,,,,
dün akşam yani 29 ağustos akşamı bahçelievlerden sultangaziye evime giderken otogar sapagının otoyol fatihsultanmehmet köprüsü baglantı yolunda ekip arabalarını durdugunu ve bir gs 1200 bmw motosikletin ters durdugunu fark ettim, baktım bariyerin diğer tarfında yani çimen tarafında motosiklet sürücüsünün yattıgını gördüm birkaç kişi vardı ve hmen motorumun dörtlülerini yakıp yanına gittim, zaten hemşire ile şöförde adam arıyorlarmış, arkadaşın bir arkadaşı da vardı başka motorla gelmiş sanırım, hmen secdeye koyduk ambulansa koyduk gitti, diğer arkadaşda motorun başında durdu.
kalan arkadaşa nasıl olmuş dedim, virajda mazot varmış kaymış dedi,,,
en çok korktugum şey virajda su mazot vs vs olması ve viraja hızlı girip kaymak,
aman arkadaşlar bunları unutmayınız.
98 Beygir.....
Geçmiş olsun arkadaşım. Allah motor sevdalılarını korusun.
Motosiklet = Özgürlük
3 sene önce o kadar ağır olmasa bile geçirdiğim kaza aklıma geldi. Söyleyeceğim tek şey çok şanslısın(kaza öncesi ve sonrası olan olaylar),geçmiş olsun Allah daha beterinden korusun hepimizi.
Çoğunluğun yaptığı şey daima yanlıştır.
çok sağol teşekkürler kardeşim şimdi bişeyim yok allaha şükür...allah hiçbirimize kaza bela göstermez inşallah...
---------- Post added at 12:42 ---------- Previous post was at 12:40 ----------
teşekkürler... tebrikler bu insani tarafımızı unuttmamamız lazım şimdikerlde kaza oluyor adam yerde yatıyor dönüp bakan bile yok giderek yabancılaşıyoruz malesef...
---------- Post added at 12:45 ---------- Previous post was at 12:42 ----------
tüm temennilere tekrardan teşekkürler
Yaratan rabbinin ismi ile oku!
Büyük geçmiş olsun
Her Zaman Kötüyü Söyle. O Zaman Kahin Olma Şansın Artar.
bıraktın mı peki motoru
.....ve sordu torununa yaşlı kızılderili büyücüsü : sen hiç orta sehpalı supersport gördün mü.....
[QUOTE=chopperrider;2441018]bıraktın mı peki motoru [/QUOTE
yok bırakılmıyormuş
cok uzuldum gecmıs olsun alalh korumus ben halal kazanın nasıl oldugunu anlamdım.
çok geçmiş olsun..
inan bende hala bilmiyorum ama çok merak ediyorum çünkü benim en son hatırladığım yer ile kazanın olduğu yer arası 600-800 m var işin daha ilginç tarafı bu mesafe üzerinde iki tane de viraj var
ama bir kaza gerçekten insana çok şey katıyor ben bu kazayı yapmadan önce kartal a aydosun eteklerinde bir köy var oranın içinden geçen yol var bir geçerdim o virajlı yollardan yılın büyük bölümü ıslak olur o yol ya nasıl gidiyrmuşum nasıl düşmemişim bu nasıl bir cesaret bu nasıl bir cahillik aklım hala almıyor şimdiki geçişlerime bakıyorum o yoldan dağlar kadar fark var
demek ki bişeyleri yaşaması gerkiyor insanın kader kısmet herşeyin hayırlısı hakkımızda...
Ben de şu an okumuş bulunmaktayım. Ah kardeşim büyük geçmiş olsun tekrar tekrar. En kötü kazan bu olsun. Kazaya ait her şeyi hatırlamaman da normal bir durum.Yorumlarda birisi kesin ahkam kesmiş ama Her kaza yapan saniye saniye hatırlayamaz. Hatırlamak istemediğin, şok etkisi yaratan olayları hafıza silebiliyor. Sadece kazada vs. de değil hayatta yaşadığımız bir çok olayda olabilir.
Nolan mı kullanıyorsun şu an da?
Ne mutlu [B]insanım[/B] diyene!
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)