Acil iyileşmen dileklerimle.
Geçmiş olsun..
Acil iyileşmen dileklerimle.
Geçmiş olsun..
Tanrı İradesini Hakim Kılmak İçin Yeryüzündeki İyi İnsanları Kullanır.Yeryüzündeki Kötü İnsanlar ise Kendi İradelerini Hakim kılmak İçin Tanrıyı Kullanırlar..
Bir an önce iyileş kardeşim büyük geçmiş olsun..
bu arada ne marka kask kullanıyordun onu merak ettim
hayatta herşeyin hayırlısı.....
çok geçmiş olsun...
AYNI DİLİ KONUŞANLAR DEĞİL,AYNI DUYGULARI PAYLAŞANLAR ANLAŞIR
Arkadaşım öncelıkle gecmiş olsun ALLAH sevdıklerıne bağışlamış
fakat hala kazanın oluş şeklını tam anlayamadım ilginç bır kaza anlayıp ne yapacaksın demeyın her kazada alınacak dersler vardır.Şimdi senın kazanın tutanağı nasıl yazıldı okumadınmı cevrede görenler muhakkak yakınlarına anlatmışlardır yanı sanıyelık bır olayda olsa hafıza denen şey ALLAH göstermesın yitirilmedığı sürece hatırlamanızı sağlar
yanı önünüze ne cıktı neyı görmedın yada ne senı görmedı gıbı neyse aramızda olman kadar güzel bır sey yok acil şifalar dılerım
geçmiş olsun acil şifalar dilerim...
bende 5 yıl önceki kaza yaptığım anı tam hatırlamıyorum sonrasını ise sadece 100metre kadar gidip kız arkadaşıma ben kaza yaptım dediğim an son hatırladığım şeydi...gözleri hastanede açtım kankam motorun arkasında beni taşımış(ben baygın iken kendisine sardırmış)kask yoktu ve doktorun ilk sorduğu şey bilinç kaybı yaşayıp yaşamadığımdı,ben "hatırlamıyorum" deyince tomografi filan çektiler maşallah kas kafalıymışım ama artık kask kafalıyım...bende kazadan sonra artık binmem diyordum ki kafa göz dağıtmıştım ama zamanla fizik ve psikoloji kendini yeniliyor ALLAH beterinden korusun hepimizi
Kastino QM 50,Mondial 150 RF,Honda CBR 125R,Kawasaki KLR 650...
Çok büyük geçmiş olsun.Motoru bıraksanızda hayırlısı olsun diyelim bu saatten sonra.Hepimiz kasksız,korumamız binmememiz gerekiyor,bir kez daha anladık.Tekrardan çok geçmiş olsun.
büyük geçmiş olsun allah korumuş yinede buna şükür edip pes etme
geçmiş olsun......................
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
Allah beterinden saklasın.acil şifalar diliyorum..seni bir an önce aramızda görmek dileğiyle geçmiş olsun kardeşim...
Biliyorsan konuş,ibret alsınlar...
Bilmiyorsan sus ki,seni ADAM sansınlar...
büyük geçmiş olsun allah inşallah en kısa zamanda seni yaga kalıdracaktır dualarımız seninle
Geçmiş olsun
Geçmiş olsun...
[I][COLOR="Red"]BOYA KONUSUNDA SIKINTINIZI PAYLAŞIN.
ALÜMİNYUM, ÇELİK, PASLANMAZ, ALAŞIM, DERİ GİBİ HER TÜR MATERYAL BOYAYABİLİRİZ.
[/COLOR][/I]
çok teşekkür ederim iyi ki varsınız...
büyük geçmiş olsun dostum allah acil şifalar versin.ama açık konuşmak gerekyorsa kazayla ilgili bişey anlamadım.sen mı vurdun sanamı vurdular hanı hıc kaza raporu falan yokmu bu şekilde büyük bir kazanın peşini polis burakmaz sende onlardan ogrenebilirsin guvenlık sana demişki otobüsü sollarken levhaya tabelaya çarptın.ama sen yol kenarında telefonla konuştugunu ima ettin ben bişey anlamadım.yani suç sende degilse işin peşini burakmaman gerekir çünkü trafikte motoru araç yerine katmayıpta motor sürücülerini tehlikeye atan bir cok dengesiz araç sürücüsü var.
Geçmiş olsun, en kısa sürede iyileşmen dileğiyle
Arkadaşımızın da dediği gibi başta kask olmak üzere korumaları ihmal etmeyin. Canlı örneği var önümüzde, ve bize anlatacak kadar da şanslı. Ya kaskı olmasaydı ? Kask, mont, eldiven, sırt koruması, dizlik, bot; her zaman.
"Geçmişini hatırlamayanlar onu tekrardan yaşamaya mahkumdurlar". -Santayana
büyük geçmişolsun, rabbimden acil şifalar dilerim kardeşim. inşallah son kazan olur ( genel anlamda )
KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....
cok gecmis olsun. Acil sifalar dilerim.
HONDA Hayat ONDA
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)