pardon cuma yazmışım cumartesi geliyorum tamam:D
Gelemiyorum Murat...
Gelemiyorum kocum...
Bize neden yaptin bunu Murat yahu???
Neden sen?????
Beynim almiyor...
Seni sahsen tanimasamda...
Hic sesini duymasamda..
Sadece yazilarindan tanigimin birini kaybettigim birini kaybetmek koyuyor bana..
Koyuyor...
Olmuycakti bu Murat im
Bildigim dualar seninle kardesim....
Hayatin icin bir saniyeni harca.
Hayatini bir saniye icin harcama.
güncel .
Ben dostlarımı ne kalbimle nede aklımla severim
Olurya kalp durur..Akıl unutur...Ben dostlarımı ruhumla severim O ne durur ne de unutur....(MEVLANA)
arkadaşlar ben biraz erken geleceğim 11-12 gibi orda olmayı düşünüyorum, belki bizim yapabileceğimiz birşey olur diye, erken gelmeyi düşünenler bana ulaşabilirler..
Güncel............
güncel .
Olurya kalp durur..Akıl unutur...Ben dostlarımı ruhumla severim O ne durur ne de unutur....(MEVLANA)
allah sevdigi kulunu erken alırmış yanına öyle derler ben bu kadar muratla iç içe oldugumu kaybettikten sonra anladım.bilmiyorum sanki yarım gitti eskisi gibi olamıyorum ama zaman herşeyin ilacı bol bol dua edin murat için allah hepimize hayırlı ömür hayırlı ölüm nasip etsin...gelenlerden gelmeyenlerdende allah razı olsun remzi sen coq biliyoruz sizler yurt dışındasınız gelemezsiniz ama dua her yerden edilir..allah kazadan beladan uzak etsin hepimizi...
Çalışıyorum ama bir kulbuna uydurup gelemeye çalışacağım. Gelemezsem iş yerimden dua ederim.
Yarın yağmur çamur farketmez her türlü ordayım yarın görüşmek üzere....
Fotoğrafı her gördüğümde içimin ayrı bir sızlamasının yanında, katılabilecek olanların sayısına bakınca bir daha canım acıyor...
Şu satırları yazıp, böyle yorumlamayı hiç istemezdim konuyu ama; site adresleri yazılmadan edilmeden, hakikaten saygıdan, sevgiden, can acısından katılmak zor geliyormuş, onu düşünüyorum...
Orada olamayacak olsam da, dualarım, düşüncelerim, kalbimdeki acı, gözümdeki bir damla yaş hep seninle aYe...
1-3-8........................................138
FORUM KURALLARI ve KULLANIMI HAKKINDA
İnşallah orda olacağım
Dilin söylediği veya kalemin yazdığı bütün üzücü kelimelerin içinde en üzücüsü şudur,KEŞKE"
akşama bu topiği çok merak ediyorum.
hiç ummadığım kadar az katılım vardı...yakıştıramadım doğrusu...
Biliyorsan konuş,ibret alsınlar...
Bilmiyorsan sus ki,seni ADAM sansınlar...
gönül isterdiki bir avuç kişi yerine düzinelerce kişi gelsin.Malesef bizim duyarlılığımız bu kadar yapacak birşey yok.kalabalık yapacak 100 kişi yerine gönülden dua eden 10 kişi her zaman iyidir.
YÜRÜYEN BİR APTAL OTURAN İKİ AKILLIDAN DAHA ÇOK YOL ALIR
allah gani gani rahmet eylesin motorcu murat kardeşimizin mevlidi için i bugün eyüp sultandaydım hüzünlendim be hocanın kürsüden zikrettiği ismin yerine herhangi birimizin ismide olabilirdi. ama katılım gerçekten çok azdı buda çok üzdü beni
Bugün ordaki katılanlar Muratı gönülden sevenlerdi art niyetsiz ter temiz duygular
ile içinden bildiğimiz dualar ile günahlarını affetmesi için allaha yakardık.Allah günahlarını
affetsin canım kardeşim ben üstüme düşeni yapmanın rahatlığı ile huzurluyum
mekanı cennet olsun Muratım için yapılacak ne olursa da bundan sonra orda olacağım.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)