Muratım için orada olacağım allah dualarımızı kabul eder inşallah.
Allah kabul etsin gönlüm sizlerle bütün dualarım murat için...
[I]315 ile uzaklaştım,aynamda görünmüyorsun...I]
Göz nereye bakar, gönül oraya akar,Gönül nereye akar, ayak oraya koşar...(Hz Mevlana) Özgürlük iki tekerleklidir... Hasan Derviş
inşl orda olmaya çalışacagım
[COLOR="Blue"][B]Dünyanın En Delisi Motor Sürenmiş İkinci Delisi İse Arkasına Binenmiş Ben Her Zaman Birinci Deli Oldum İkincilik Bana Yakışmaz[/B] [/COLOR]::bira01:::flower:::bira01::
uzak olduğumdan gelemeyeceğim ama kalbim sizinle dualarım onunla .
inşallah ben de orda olmaya çalışacagım acizane kendi forumumda da paylaştım.. inşallah huzur içindedir..
Biz harama meylederiz korkusuyla helalin onda dokuzunu terkederdik (Hz.Ömer)
doğru olsam ok gibi, yabana atarlar beni...eğri olsam yay gibi, elde tutarlar beni...
Ben orada olcağım
Milli mücadelelere şahsî hırs değil, milli ideal, milli onur sebep olmuştur.
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
güncel .
Ben dostlarımı ne kalbimle nede aklımla severim
Olurya kalp durur..Akıl unutur...Ben dostlarımı ruhumla severim O ne durur ne de unutur....(MEVLANA)
edilen dualar tüm hayatını kaybeden dostlarımız için olsun.gelemeyenler dualarını eksik etmesin.
YÜRÜYEN BİR APTAL OTURAN İKİ AKILLIDAN DAHA ÇOK YOL ALIR
cuma günü ordayım.. bu cuma geleceğim işte öbürlerine gelemedim:( bekle bizi murat abicim.
arkadaşlar abiler inş bnde gelicem ama yolu blmiorm bi tarif etseniz gebzeden gelicem bu taraf varsa yardımcı olalım bide orda yalnız kalmak istemiorm benide aranıza alırmısınız ?_
olsun ya gittik murat abi ve bütün motorcu arkadaşlar için kazasız belasız yolculuk etmeleri için dua ettim (ettik)
---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:32 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:30 ----------
sen gelmeden beni ara ben sana yol vs. yardımcı olurum ama karşıda değilim seni köprü çıkışında falan alırım yada veribotla gelirsen sirkeci iskelesinde alırım...
Göz nereye bakar, gönül oraya akar,Gönül nereye akar, ayak oraya koşar...(Hz Mevlana) Özgürlük iki tekerleklidir... Hasan Derviş
tamam abi saolasın haberleşiriz numaranı özelden atarsın yada yaz sen bilirsin...
cumartesi orada olacaz inşallah
güncel .
Ben dostlarımı ne kalbimle nede aklımla severim
Olurya kalp durur..Akıl unutur...Ben dostlarımı ruhumla severim O ne durur ne de unutur....(MEVLANA)
anadolu yakası kısımlar olarak belirlenmiş yerlerde mesela tuzla,pendik,maltepe, bostancı gibi buluşma noktaları ayarlasa ve gruba eklene eklene gidilse hem yolu bilmeyenler için hemde dağınık olmamak için iyi olmazmı??
Biliyorsan konuş,ibret alsınlar...
Bilmiyorsan sus ki,seni ADAM sansınlar...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)