bu hafta adapazarında olduğum için maalesef gelemiyorum.
allah kabul etsin, mekanı cennet olsun.
bu hafta adapazarında olduğum için maalesef gelemiyorum.
allah kabul etsin, mekanı cennet olsun.
the evil that men do - cbr 125r 7500km - ninja 250r (tabiki yeşil) 25000km - transalp ile yollarda
Organizasyon düşüncesi çok güzel. Düşünen arkadaşları tebrik ediyorum.
Dualarımız Murat kardeşimizle. Allah mekanını cennet etsin.
Bilgi paylaştıkça çoğalır.
"Bir insanın neye güldüğü zekasını, nasıl güldüğü ahlakını gösterir."
Keşke istanbulda olsaydım. seve seve gelirdim murat abi için
Mekanın cennet olsun murat abi..
"Ve ben 24 yaşındayken kendimi Türkiye'nin bağımsızlığına armağan etmekten onur duyuyorum."
Deniz Gezmiş 28 Şubat 1947 - 6 Mayıs 1972
Allah kabul etsin inşallah
Drift Religion, iZMiR ŞußeSi
arkadaşlar bu bir organizasyon degil ailesinin yaptığı bir mevlüttü burdan duyurmak sevenleri gelebilsin diye bir dua edebilsindiye
Ben dostlarımı ne kalbimle nede aklımla severim
Olurya kalp durur..Akıl unutur...Ben dostlarımı ruhumla severim O ne durur ne de unutur....(MEVLANA)
orda olacagım ...
bridge stone shirdge stone sharidge stone... ve tanrı lastikten kadını yarattı, sharon stone..
Drift Religion
Tekrar tekrar, Allah rahmet eylesin.
Uzaktayım ama dualarımı esirgemeyeceğim...okunacak dualar kaybettiğimiz tüm sevdiklerimizin ruhuna ulaşır inşallah.
Şimdikden allah kabul etsin...Amin.
Tarzım çok basittir.....
Her zaman en kalitelisi ile memnun olurum
Güncel....
★★ ----- Decaying organic matter ----- ★★
bende gelicem Allah nasip ederse..
Yollar ayiriyor.
Gelemiyoruz.
ölsek cenazemiz gelebilecek mi memlekete onu bile bilmiyoruz.
Murat;
özlemek ne kadar kötü bir bilsen!!!
Özlüyorum....
Küçük hırsız el feneri, büyük hırsız deniz feneri kullanır.
Ancak her ikisininde çalışması için ampul gerekir.(Cosinus)
bende ordan geliyorum tarihi okumadan gittim öğle namazı kılındı bekliyorum ama mevlüt yok ama benim gibi 2 kişi daha vardı motor montları falan vardı neyse biraz bekledik sonrada çıktık geldik.. şimdi bakıyorumda 1 hafta önceden gitmişim neyse haftaya gene gideriz bol bol dua ettim en azından hepimiz için...
Göz nereye bakar, gönül oraya akar,Gönül nereye akar, ayak oraya koşar...(Hz Mevlana) Özgürlük iki tekerleklidir... Hasan Derviş
abi napıcan ama bu sefer ben yanlız değildim benle birlikte ne zaman başlayacak diye bakınan sonrada bir kenara oturan iki motor montlu arkadaş abi daha vardı abi bu arada çalışma saatleri düzensiz gece gündüz birbirine karışınca haliyle günler tarihlerde karışıyor haftaya buluşuruz hemde yüzyüze görüşüp ordanda benim 2. atölyeye gideriz inş.
Göz nereye bakar, gönül oraya akar,Gönül nereye akar, ayak oraya koşar...(Hz Mevlana) Özgürlük iki tekerleklidir... Hasan Derviş
Bugün öğle Eyüp Sultan Camii'sine Capanord arkadaşımla beraber gittik, fakat namazdan sonra mevlüt yoktu, görevliye de sorduk yok cevabını aldık. Acaba biz mi yanlış anladık bilemiyorum. Herkese selamlar. Allah Murat kardeşimize tekrar rahmet eylesin...
Şimdi fark ettim yaa, haftaya imiş mevlüt. Neyse biz önden yolu açmış olduk diyelim...
Yollar size, sizler Allah'a emanet.....
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)