Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

yaralanmalı polis kazası

REKLAM ALANI
    Forumdan Uzaklaştırıldı
    2 saat kadar oluyor sanırım
    küçükyalı sahil yolunda giderken bir anda gördüğüm bir topluluk ve yine yerde kask..(bu duyguyu hepiniz biliyorsunuz)
    tam olarak bilemiyorum nedenini ama yerde yatan yunus motoru ve 2 yaralı.
    motorda bir sorun yok akma,kırılma,dağılma.
    sadece yerde sürüklenmiş biraz ve yerde çizik gibi izler var.
    iki polis memuru hafif yaralı (diye ümit ediyorum)
    birinin el bileği çıktı yerinden görebildiğim kadarıyla.
    çatlak ya da kırık olabilirdi bacaklarda. ya da boyunda herhangi bir sorun olablirdi.
    etrafındaki bin tane adamın arasından zar zor gördüm.
    çarpan araç da yok gibi gördüm. büyük ihtimalle hakimiyeti kaybedip yattılar.

fakat dikkatimi çeken olay şu : 3 tane ambulansın bir anda gelmesi.
    düşündüm acaba normal vatandaş olsa kaç tane ambulans gelirdi ?
    abilere geçmiş olsun diyorum...

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    dreamdark - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Geçmiş olsın diyelim motorize ekibimize.
    Çarpan bir araç olduğu kesin mi peki?

geçen haftada ankara sıhıye köprüsünde yatmışdı bir polis polisi görmedim ama motor yerde yatıyordu bu olaydaki gibi sadece sürüklenmiş

denizcimuzaffer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Beat ve denizciforesight :))
    Arkadaş

Kazanın yanından geçtim,motorcu arkadaşlara su içiriyorlar idi. Geçmişolsun ve umarım ciddi sorunları olmadan atlatmışlardır. Gözlemlediğim şey ise, onlarca araç durmuş, onlarca ,insan yardım etmeye çalışıyor ve neredeyse trafiği bloke etmişlerdi. Ben düştüğümde E-5 de, nerdeyse yanımdan 100 Km hızla geçmeye devam etmişlerdi. Sadece tam arkamdaki araç durup camdan yardım edeyim mi demişti Yine de iyi bişey, en azından birileri düşen bazı motorculara yardım edebiliyor demek ki
    Poturdak

Motosikleti
    Sym Gts 250i Evo
    Genellemiyeceğim ama gözlemlediğim kadarıyla bir kısmı çok dengesiz kullanıyor altlarına verilen motorları. Bir kere bizzat başıma geldi,dörtyoldan geçiyorum bana yeşil yanıyo. Motorize ekiplerimizden bir tanesi dörtyolda kırmızıda geçiyo. Onları kurtaran sadece 1 ya da 1,5 saniye oldu. Benim yüreğim ağzıma geldi ama onların umrunda bile olmamıştır muhtemelen. Neyse geçmiş olsun,daha dikkatli olurlar umarım..

GT250rAlanya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    4 Silindirden başkası YALAN
    Bizim milletimizin üstüne polise yalakalık yapmakta kimse yoktur.

@@@mcyassin

Çoğu zaten devletin malını kendilerinin zannedip, hava tarak kullanıyor.
    Allaha havale ediyorum.

İnş. kaza yapan yunusların durumu iyidir.
    "Ve ben 24 yaşındayken kendimi Türkiye'nin bağımsızlığına armağan etmekten onur duyuyorum."
    Deniz Gezmiş 28 Şubat 1947 - 6 Mayıs 1972

Birkannn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Geçmiş olsun o arkadaşlara aynen msyassin dediği gibi kırmızı ışıtka geçiyorlar dikkat etmeden araba değilki bu kurtarma payı olsun ...
    Dikkat etmek lazım
    Milli mücadelelere şahsî hırs değil, milli ideal, milli onur sebep olmuştur.
    MUSTAFA KEMAL ATATÜRK

caparol - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

pizzacı daha cabuk gelir

ambulansa ihtiyacın oldugunda polis-asker yada kalantor zenginlerden değilsen emin olunki pizzacı çoook daha erken gelir,pizzanı yersin sigaranı içersin ondan sonra ambulans gelir

askon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    pıoneer 200cc 2007
    eleştirilerımızı bıraz daha dıkkatli yapalım her ne olursa olsun sonuçta motosıklet kazası ve bu kazayı yapanlarda iyi yada kötü vatandaş kanun için görevını icra etmeye calışan insanlar evet bız kaza yapsak dedıklerınız doğru ambulansa bır tane oda zar zor gelır ama kıyaslama olacaksa bu gün taksının içinde iki hanım bır askerıyenın bahcesınde olan askerlere taksıden ellerını cıkarıp el salladılar yanı orda ben sen olsan el sallayacak hallerıde yok hanı onun için 5 dakıka önce haksız yere ceza da yesen 5 dakıka sonra yolda kaza yapmış polise yardıma koşarız BİZİM İÇİN İÇİNDEKİ DEĞİL ÜZERINDEKİ ÜNİFORMANIN HATRI BÜYÜK ÇÜNKİ ÜLKEMIN BAYRAĞIMIN ÜNİFORMASI ayrıca gecmiş olsun

caparol - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı askon adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    eleştirilerımızı bıraz daha dıkkatli yapalım her ne olursa olsun sonuçta motosıklet kazası ve bu kazayı yapanlarda iyi yada kötü vatandaş kanun için görevını icra etmeye calışan insanlar evet bız kaza yapsak dedıklerınız doğru ambulansa bır tane oda zar zor gelır ama kıyaslama olacaksa bu gün taksının içinde iki hanım bır askerıyenın bahcesınde olan askerlere taksıden ellerını cıkarıp el salladılar yanı orda ben sen olsan el sallayacak hallerıde yok hanı onun için 5 dakıka önce haksız yere ceza da yesen 5 dakıka sonra yolda kaza yapmış polise yardıma koşarız BİZİM İÇİN İÇİNDEKİ DEĞİL ÜZERINDEKİ ÜNİFORMANIN HATRI BÜYÜK ÇÜNKİ ÜLKEMIN BAYRAĞIMIN ÜNİFORMASI ayrıca gecmiş olsun

dostum beni yanlış anladın yada ben anlatamadım galiba.güvenlik güçleri bizim için varlar ve onlara zarar gelsin istemeyiz.ama benim söylemek istediğim şu;eğer kalantor bir işadamı yada elit zümre denilen kesimden değilsen pizzacıyı ara pizza siparişi ver otur ye sigarnı iç sonra ancak ambulans gelir.yani kısaca devletimizin ambulansı herkese aynı süratle gelmiyor.olması gereken,kaza yapan polisimize geldiği zaman içersinde SIRADAN VATANDAŞ için gelmesi değilmidir?

deliemin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 1000R8
    Arkadaşlar affınıza sığınarak ve yaşadığım tecrübelere dayanarak yazıyorum

O Kasıntı artis Yunus diye bilinen polislerin yolda kaza yapıp öldüklerini görsem yemin ederim dönüp bakmam bile... bukadar nefret ettirdiler kendilerinden... sadece ben değil tanıdığım bir çok motorcu aynı görüşte...
    Bir Pazar Sabahı Liv Tyler ile Uyandınmı Hiç ?

08 Black - White RR1000

Forumdan Uzaklaştırıldı
    kanunları kafalarına göre kullanıyorlar
    zevk için motor durduruyorlar
    tam korumalı süper motorcu şekliyle gidiyorum a2 var mı diyo bana
    ulan üstümde 1000 liralık malzeme var a2 mi alamiycam.

bu arada (emra abi ya da yeşim abla artık hanginiz yazdıysa ) etrafta hasarlı bir araç yoktu. dediğim gibi büyük ihtimalle hakimiyeti kaybettiler

askon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    pıoneer 200cc 2007
    Alıntı caparol adlı üyeden alıntı Mesajı göster

dostum beni yanlış anladın yada ben anlatamadım galiba.güvenlik güçleri bizim için varlar ve onlara zarar gelsin istemeyiz.ama benim söylemek istediğim şu;eğer kalantor bir işadamı yada elit zümre denilen kesimden değilsen pizzacıyı ara pizza siparişi ver otur ye sigarnı iç sonra ancak ambulans gelir.yani kısaca devletimizin ambulansı herkese aynı süratle gelmiyor.olması gereken,kaza yapan polisimize geldiği zaman içersinde SIRADAN VATANDAŞ için gelmesi değilmidir?
    dostum ben senın için yada sana istınaden demedım zaten dıkkat edersen söyledıklerınız doğrudur dedım fakat ne olursa olsun kaza anında yardıma koşarız hele hele bu askerımız polisimiz olursa iki kat daha hızlı koşmalıyız bende kötü tecrübeler edındım ama bunu üniformalılara karşı kötü kullanamam anlatmak istedığım bu

Alıntı deliemin adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar affınıza sığınarak ve yaşadığım tecrübelere dayanarak yazıyorum .

O Kasıntı artis Yunus diye bilinen polislerin yolda kaza yapıp öldüklerini görsem yemin ederim dönüp bakmam bile...

bukadar nefret ettirdiler kendilerinden... sadece ben değil tanıdığım bir çok motorcu aynı görüşte...
    Kardeş, öncelikle '' motosikletlinin 24 saati '' adlı belgesel nitelikli

kısa metraj filmin hayırlı olsun.. İzlemek için sabırla beklemekteyiz..

Yunus'larla ilgili olarak, yukarıda bahsettiğin , yaşadığın tecrübeler konusunu biraz daha açarmısın?
    [B][COLOR="Purple"] Ne insanlar gördüm üzerinde elbise yok..[/COLOR][/B][B][COLOR="RoyalBlue"][COLOR="Blue"]Ne elbiseler gördüm içinde insan yok[/COLOR]..[/COLOR][/B]

dreamdark - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üniformalı ya da sivil, önce "insan" olarak yaklaşmalı ve ayrım yapmamalıyız bence.

mamt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KAWASAKİ ER-5
    Alıntı dreamdark adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Üniformalı ya da sivil, önce "insan" olarak yaklaşmalı ve ayrım yapmamalıyız bence.
    bencede düşe kalka öğrenirler artık geçmiş olsun tecrübeolur onlara daha dikkatli olurlar

Motosikleti
    4 teker
    Alıntı dreamdark adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    evet ayrım yapılmamalı ve her insan nasıl bir degilse her polis yada askerde bir degil,onların yaptıkları iş zor allah kaza bela vermesin ama karaktersiz bir kaç insan yüzünden bizim emniyetimizi saglayan gece gündüz çalışan insanlara karşı önyargılı olmayalım.tabiki yaşadıgınız tatsız olaylar olabilir ama dedigim gibi karşınıza çıkan memurun davranışı yüzünden diger memur arkadaşlara bu şekilde yaklaşmamalı bu şekilde düşünülmemeli bence.özellikle son zamanlarda işsiz çogu insan ister lise mezunu ister üniversite mezunu polis oluyor yani demek istedigim her çeşit insna var polis olan karşımıza karakterlisi çıkar karaktersizi çıkar onu bilemeyiz
    [COLOR="Blue"][B][I][U]Asfalta yakın olmayı seviyorum :) hatta eğilip öpesim geliyor :cherry:[/U][/I][/B][/COLOR]

Alıntı mavi prens adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    evet ayrım yapılmamalı ve her insan nasıl bir degilse her polis yada askerde bir degil,onların yaptıkları iş zor allah kaza bela vermesin ama karaktersiz bir kaç insan yüzünden bizim emniyetimizi saglayan gece gündüz çalışan insanlara karşı önyargılı olmayalım.tabiki yaşadıgınız tatsız olaylar olabilir ama dedigim gibi karşınıza çıkan memurun davranışı yüzünden diger memur arkadaşlara bu şekilde yaklaşmamalı bu şekilde düşünülmemeli bence.özellikle son zamanlarda işsiz çogu insan ister lise mezunu ister üniversite mezunu polis oluyor yani demek istedigim her çeşit insan var. polis olan karşımıza karakterlisi çıkar karaktersizi çıkar onu bilemeyiz
    Sonuçta insandır, aile babasıdır..

Onunda annesi ve babası vardır..

Eşi ve çocukları vardır..

Yaşam mücadelesi içindedir..

Her meslek grubunda iyide olur kötüde..

Önemli olan insan olması görevini en iyi şekilde yapmasıdır..

Yunuslar ve Şahinler gururumuzdur..

http://
    [B][COLOR="Purple"] Ne insanlar gördüm üzerinde elbise yok..[/COLOR][/B][B][COLOR="RoyalBlue"][COLOR="Blue"]Ne elbiseler gördüm içinde insan yok[/COLOR]..[/COLOR][/B]

Motosikleti
    4 teker
    Alıntı Şeyh Şamil adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Sonuçta insandır, aile babasıdır..

Onunda annesi ve babası vardır..

Eşi ve çocukları vardır..

Yaşam mücadelesi içindedir..

Her meslek grubunda iyide olur kötüde..

Önemli olan insan olması görevini en iyi şekilde yapmasıdır..

Yunuslar ve Şahinler gururumuzdur..

http://
    evet dışarıdan her ne kadar havalı hoş bir meslek gibi gözüksede gerçekten zor bir meslek bayram seyran demeden çalışıyorlar,nerde olmuş bilmiyorum bende muhabbet ortamında duymuştum,memurun eşi dogum yapacak izin alamıyor vs müdürü izin vermemiş herhalde silah mı çekmiş karşı gelmiş vs yani şahsen ben olsam benim eşim dogum yapacak olsa yani afedersin başlarım işine yani hayatınızda eşinizden çocugunuzdan daha önemli ne olabilir ki
    [COLOR="Blue"][B][I][U]Asfalta yakın olmayı seviyorum :) hatta eğilip öpesim geliyor :cherry:[/U][/I][/B][/COLOR]

deliemin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 1000R8
    Alıntı Şeyh Şamil adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Kardeş, öncelikle '' motosikletlinin 24 saati '' adlı belgesel nitelikli

kısa metraj filmin hayırlı olsun.. İzlemek için sabırla beklemekteyiz..

Yunus'larla ilgili olarak, yukarıda bahsettiğin , yaşadığın tecrübeler konusunu biraz daha açarmısın?
    Son bir çekim kaldı sonrasında 1 hafta gibi kısa bir sürede hazır olacak inşallah...

Konuya dönersek ""kaza yapıp öldüklerini görsem"" lafı belki biraz ağır oldu ama bizlerin böyle düşünmesine kendileri sebep oldular...

22-23 yaşında antisosyal ezik gençlerin ellerine yetki ve silah verince nedense anlamsın komik havalara grip kendilerini bir b.k sanıyorlar... Halbuki aldıkları maaaşından tutunda rüyalarında bile binemeyecekleri motosikletler bizim vergilerimizle alınıyor...

hiç unutmuyorum Suadiye S virajındayız yaklaşık 20 motor var ve mangal yapıp muhabbet ediyoruz... bir ekip geldi motorları buraya çıkarmamızın yasak olduğunu izin kağıdımız yoksa 3 dk içinde burayı terk etmemizi söyledi , onlara mangal yaptığımızı bize 15 dk verirseniz toparlanıp gideceğimizi söyledik . 3 dk doldu ekip çağırdı 2 tane daha geldi havalarından geçilmiyor tabi, başladılar bizi tartaklamaya vatan hayini terorist muamelesi yapmaya, yanımızda firma sahibi kariyer sahibi abilerimizde var ... herkez lanet etti....

Yolda gideriz sırf altımızda racing motor olduğu için bizi çekemedikleri için zevk için bizi durdurup kimlik kontrolü yaparlar... Kız arkadaşın varsa arkanda bide sana posta koyarlar...

Ama motosikletli bir bayanı durdurduklarında öyle bir yavşarlarki ağızlarından salyalar akar bu ezik adamların ...

Dediğim gibi ""kaza yapıp öldüklerini görsem""" Durmayı bırakın dönüpte bakmam bile... Başkada diyecek lafım yok
    Bir Pazar Sabahı Liv Tyler ile Uyandınmı Hiç ?

08 Black - White RR1000

1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)