Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

yeni ybr'm

REKLAM ALANI
    Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    kawasaki er-5
    arkadaşlar geçen hafta 4. motorsikletimi (2. ybr mi) satın almış bulunuyorum 2008 model yamaha ybr 125 mavi (2009 trafik çıkışlı )

valla acayip mutlu oldum tersoluktan biraz ara verimştim motorsiklete binmeye ama inanın çocuklar gibi sevindim bursa'dan aldım geldim motoru istanbul a gelene kadar neredeyse hiç durmayacaktım feribota bile binmedim körfezi dolaşıp geldim özlemişim gerçekten darısı tüm motorsikleti olmayıp ta motorsiklet tutkunu olanların başına

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    4 teker
    Alıntı runbelx adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar geçen hafta 4. motorsikletimi (2. ybr mi) satın almış bulunuyorum 2008 model yamaha ybr 125 mavi (2009 trafik çıkışlı )

valla acayip mutlu oldum tersoluktan biraz ara verimştim motorsiklete binmeye ama inanın çocuklar gibi sevindim bursa'dan aldım geldim motoru istanbul a gelene kadar neredeyse hiç durmayacaktım feribota bile binmedim körfezi dolaşıp geldim özlemişim gerçekten darısı tüm motorsikleti olmayıp ta motorsiklet tutkunu olanların başına
    hayırlı ugurlu olsun güzel kardeşim darısı benimde başıma bende hayırlısı ile güzel bişi alsaydım şöle asfaltta süzüle süzüle zevkten dört köşe olsaydım yaz bitmeden öle uzun hoş gezicikler yapsaydım.gezi yapacagın zaman bilmedigin yolları geçmedigin yerleri gezicen işin zevki orda bence iyi yapmışsın gezerek gelmişsin
    [COLOR="Blue"][B][I][U]Asfalta yakın olmayı seviyorum :) hatta eğilip öpesim geliyor :cherry:[/U][/I][/B][/COLOR]

mavibuz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    gt 250 r
    hayırlı olsun kardeş allah kazasız, belasız ve de cezasız sürüşler nasip etsin, darısı bizim başımıza
    AZRAİL herzaman artçıdır ona göre kullan, yoksa

ayktcnknyr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kısmetse
    Hayırlı olsun hocam. Kaça aldın kaç km de aldın? Fotolar filan yok mu ?
    Asla pes etme !

Motosikleti
    4 teker
    ya arkadaşlar mondial 125 zn tavsiye eder misiniz 1000 tl'cik bütçe ile pek bişi göremiyorum normalde chopper istiyordum regal alıcaktım bütçede düzenleme yapmak zorunda kaldım 1300tl ye 17000de 250 mtc var aslında az pazarlık etsem diyorumda şimdi ruhsatıydı sigortası vs ne kadar tutar ki acep
    [COLOR="Blue"][B][I][U]Asfalta yakın olmayı seviyorum :) hatta eğilip öpesim geliyor :cherry:[/U][/I][/B][/COLOR]

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    kawasaki er-5
    kardeşlerim teşekkür ederim motorum 2008 model ama 2009 mayıs trafiğe çıkışlı tek bir çizik bile yok üstünde iyi bakış ilk sahibi 4000 km de 3 bin lira ya aldım yanında motor koruma demiri kask kilit kappa 28 litre çantayla beraber

Motosikleti
    Kısmetse
    Sen İstanbul'dan gelip Bursadan alıyorsun demekki anlıyorsun motordan kendine güveniyorsun ben burda Gebzedeki motoru görmeye gidemiyorum. Nası oluyor bu işler adamı arıyorsun motora bakmaya gelcem diyorsun. Nasıl test ediyorsun motoru anlatır mısın biraz ?
    Asla pes etme !

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    kawasaki er-5

ybr

Alıntı ayktcnknyr adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Sen İstanbul'dan gelip Bursadan alıyorsun demekki anlıyorsun motordan kendine güveniyorsun ben burda Gebzedeki motoru görmeye gidemiyorum. Nası oluyor bu işler adamı arıyorsun motora bakmaya gelcem diyorsun. Nasıl test ediyorsun motoru anlatır mısın biraz ?
    kardeşim çok aradım temiz motor istanbul aynı özellikte 250 lira ucuzuna vardı sağı solu çizikti almadım o yüzden ama ben bunu gördüm internette belliydi temiz olduğu aradım elemanı yarın geliyorum dedim atlayıp gittim zaten görünce kendime hak verdim tertemizdi motoru test ettim özellikle şanzıman önemli benim için biraz dolaştık iki kişi rampaara vurdum motoru tık yok aldım geldim biraz yılların verdiği tecrübe var insan sesten bile anlıyor

Motosikleti
    Kısmetse
    Doğru diyorsun. Bu konuda MT üyelerinden destek bekliyorum şahsen bana böle temiz bi YBR bulacak birini arıyorum ama YBR ninde parçaları pahalı olduğundan ve parça istediğinde çok beklettiğin bildiğimden içim ısınmıyor. ama YBR güzel makine. Şu makine çok temiz görünüyor amam nasıldır kim bilir ? http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...28895115/detay
    veyahut bu http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...30885471/detay
    Oldu ki aldım bi YBR baktım ki çok yakıyor adam bana kakalamış bunu. Bunun lükse kaçmadan parçalarını getirtip tekrardan toplamam kaç liramı alır ?
    Asla pes etme !

Motosikleti
    keşke olsa
    hayırlı uğurlu olsun darısı olmayanların başına.
    fotoğrafları bekliyoruz..

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    kawasaki er-5
    kardeşim ybr nin parçaları çok ucuzdur neredeyse çin malı motorlarla aynı asıl pahalı olan honda parçalarıdır kakalama olayına gelincede böyle bir hataya düşme mümkense motoruna anahtar değmemiş bir ybr bul derim ilanlara gelincede(düşük km 1. kural) siyah olan ybr bence güzel

Motosikleti
    Kısmetse
    Alıntı runbelx adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    kardeşim ybr nin parçaları çok ucuzdur neredeyse çin malı motorlarla aynı asıl pahalı olan honda parçalarıdır kakalama olayına gelincede böyle bir hataya düşme mümkense motoruna anahtar değmemiş bir ybr bul derim ilanlara gelincede(düşük km 1. kural) siyah olan ybr bence güzel
    Kaç model olduğu ? Mesela ben kafa grenajı uzay kafa istiyorum. En iyi hangi modeldir ?

---------- Mesaj ekleme zamanı: 03:41 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 03:39 ----------

çok iyi bitane buldum alıcıya hayırlı olsun ben bunun için kalkıp bileciğe gitsem yeri midir =) http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...30903668/detay
    Asla pes etme !

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    kawasaki er-5
    ben göre yuvarlak farlı olan çok güzel çünkü klasik duruyor biraz ayrıca ilanda daki benim eski ybr nin aynısı aynı renk aynı model yarın git bak bakalım kardeşim güzel pazarlık yap ama 2150 den aç kapıyı

Motosikleti
    Kısmetse
    Ben gitsem baksamda ne anlarımki motordan kaç kere motor sürmüşlüğüm var en fazla 5 kere o da scooter...
    Asla pes etme !

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    kawasaki er-5
    kardeşim yokmu çevrende bir motorcu alacan alsan gitsen onuda

Motosikleti
    Kısmetse
    Olsa zaten burda o kadar söylenmem. Neyse eyvallah...
    Asla pes etme !

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    kawasaki er-5
    kardeşim sen motoru beğendiysen git al gel derim zaten 6600 km deki bir motor çil çil olması lazım ama nasıl getirecen onu buraya vitesli tecrübende yokmuş

remzi_39 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Var
    Hayirli olsun yeni motorun..

Resimleride bekleriz ama yani..
    Hayatin icin bir saniyeni harca.
    Hayatini bir saniye icin harcama.

Ramazan Can - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW GS 1200 / Honda Africa Twin dct1000L- VESPA LX
    hayırlı olsun.. allah kaza bela göstermesin....
    Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI

Motosikleti
    F650 GS
    yeni motosikletin hayırlı olsun. kazasız belasız kullan. motosikletini neden değiştirdin. öncekide ybr idi sanırım. aynı cc de.

1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)