[IMG]F:\yeni\Yeni Klasör\naked superbike[/IMG]uzun zamandır araştırıyordum ve en sonunda istediğim gibi bir makine almak nasip oldu.Allah utandırmasın.. resim nasıl ekleyeceğimi çözemedim yardım eden olursa resimde ekleyebilirim.
[IMG]F:\yeni\Yeni Klasör\naked superbike[/IMG]uzun zamandır araştırıyordum ve en sonunda istediğim gibi bir makine almak nasip oldu.Allah utandırmasın.. resim nasıl ekleyeceğimi çözemedim yardım eden olursa resimde ekleyebilirim.
fotolar nerde
http://www.motosiklet.net/forum/mt-h...nlatim-15.html
bu linkte nasıl resim ekleyebileceğin var...
hayırlı olsun motorun...
”Samimi ve meşru olmak şartıyla her fikre hürmet ederiz. Fikirler, şiddetle, top ve tüfekle öldürülemez.” M.Kemal Atatürk...
Hayırlı olsun fotolarını görsek ;)
Hayalim Üç Kelime Oda Şöyle " Honda-CBR-600RR "
hayırlı olsun darısı bize c
Herkesten hızlı sürmek,yalnız süreceğinin garantisidir Zonguldak-MT
hayırlı uğurlu olsun
çok güzel bir makine
umarım bol bol keyifli zevkli sürüşler yaparsın kazasız belasız
güle güle kazasız belasız kullan sanırım sıfır almıssın hayırlı olsun uamrım ilk motorun degildir
Instagram: gezgin_endurocu
https://www.facebook.com/gezginendurocu?pnref=story
https://www.youtube.com/c/GezginEndurocu52?gvnc=1
Hayırlı ugurlu olsun dostum, Allah kaza bela göstermesin nazardan korusun
Bedenimdeki Ruhun ^3^ günlük sahibiysem istedigim gibi yaşarım.
Kazasız belasız kullanman dilekleriyle,gaz koluna dikkatli bas,sevdiklerini üzme...
Hayırlı uğurlu olsun,tekerin düz bassın
"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz" A. Şerif İZGÖREN
Hayırlı uğurlu olsun. Kazasız belasız bol km.ler dilerim.
Resimler için şöyle yardımcı olayım.
tagları arasına resmin linkini yapıştırırsan, aşağıdaki gibi forumda görebilirsin resmi.Kod:[IMG]--RESİM LİNKİ BURAYA--[/IMG]
Tabi birde 640x480 ebatlarında olmasına dikkat ediyoruz
Bilgi paylaştıkça çoğalır.
"Bir insanın neye güldüğü zekasını, nasıl güldüğü ahlakını gösterir."
hayırlı uğurlu olsun, allah kaza bela göstermesin, çooook güzel motosiklet, darısı bunu hayal edenlere.
"Ve ben 24 yaşındayken kendimi Türkiye'nin bağımsızlığına armağan etmekten onur duyuyorum."
Deniz Gezmiş 28 Şubat 1947 - 6 Mayıs 1972
hayırlı uğurlu olsun 2008 mi?
Allah kaza bela vermesin cok güzel ve cok tatlı duruyor
Rx 115 Mavi (2004) Rx 135 King Yeşil (2002), Rx 135 King Yeşil-Siyah (2003) Ford Fiesta Flair Bordo (2000) Ford Fiesta Ghia Gri (2000) Peugeot 206 Xt Gümüş Gri (2005) Ybr Esd Siyah 125 (2012) Ford Fiesta (2006) Ford Fiesta (2009) Yamaha R6 (2013 ) Vınn Vınnn
adeta kız gbi Allah kaza bela gostermesin gule gule kullan
Uçurtma, rüzgardan güç aldığı için değil, rüzgara karşı durduğu için uçar!!
hayırlı olsun kazasız belasız kullan
körlerin arasında tek gözlü adam kendini kral sanır
hayırlı olsun güzel makina ama jantlardaki sarı şeritler alakasız olmuş bence ... yeşil olsaymış
%80 Loading ... 2016 Yamaha Xmax 250
hayirli olsun mukemmel bir makine. Allah kazasiz belasiz surusler nasip eylesin.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)