Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

Gyosung Gt650R Aldım

REKLAM ALANI
    _pLay_06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 250R - Citroen C5 SX PK
    hyrlı ugurlu olsun allah kaza bela vermesın

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    Yamaha gri Fazer Gitti Siyah Fazer Geldi(06)
    Hayırlı uğurlu olsun Allah kazadan beladan korusun hepimizi.Bir zaman lar bende 650r ı istiyordum taki Fazer'e binene kadar.Güzel duruyor.

Motosikleti
    Gt 650 R
    Alıntı Paşa* adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hayırlı uğurlu olsun Allah kazadan beladan korusun hepimizi.Bir zaman lar bende 650r ı istiyordum taki Fazer'e binene kadar.Güzel duruyor.
    walla bende fazere binmeyi istiyodum gt 650 r'a binene kadar ama fazere binecem taktım kafaya seneye takasa bulabilirsem çok iyi olacak

---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:59 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:57 ----------

Alıntı _pLay_06 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    hyrlı ugurlu olsun allah kaza bela vermesın
    amin.. tesekkur ederim ..
    [B][COLOR="Red"]Saygı Duyulacak Tarafınıza Saygılarımla ... ;)[/COLOR][/B]

Motosikleti
    Bulursun inş.Ama fazer tadını alırsan bırakamassın.650 r herhalde 240 yapıor oda seni tadmin eder.

Motosikleti
    Gt 650 R
    yok benim aradığım hiz değil .. tabi hızda önemli bi etmen ama bana ses lazım ben geliyorum demesi gerek

Motosikleti
    Alıntı disspanzer adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    yok benim aradığım hiz değil .. tabi hızda önemli bi etmen ama bana ses lazım ben geliyorum demesi gerek
    Alırsın herhalde ses akrapoviç filan taktır ama çift silindir in sesi 4 silindir gibi olmaz ama yinede bağırtırırsın bende muayneden sonra ltaktıracağım bakalım hayırlısı

Motosikleti
    Gt 650 R
    bi kaç kişiyle konuştum bu egzos konusunu muayeneden geçer demişlerdi demekki keklemişler

GT250rAlanya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    4 Silindirden başkası YALAN
    Hayırlı uğurlu olsun Gyosung'unuz
    "Ve ben 24 yaşındayken kendimi Türkiye'nin bağımsızlığına armağan etmekten onur duyuyorum."
    Deniz Gezmiş 28 Şubat 1947 - 6 Mayıs 1972

Motosikleti
    honda CBF150
    Hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin

Motosikleti
    bi kaç kişiyle konuştum bu egzos konusunu muayeneden geçer demişlerdi demekki keklemişler
    Bende Şampiyon motorda sordum geçer bi sorun olmaz dediler.Ama ben yinede garanti olsun die muayneden sonra taktıracam.

bugay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    vaay hemşerim :D Ben de tosya doğumluyum 0-5 yaş arası tosya'daydım artık hiç gitmiyorum ama elbet bi gün yolum düşer :D gt 650r hemen takas bulman zor olur burda bi tane var 5-6 aydır satılacak satılmıyo :D

otopsici - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha tracer 900 - Yamaha tracer 700
    ya aslında yatışlarda beni tatmin ediyo herşey süperde şu sesi biraz beni gıcıklandırıyo senin deneyimin varsa yardımcı olabilirmisin ?
    ses olarak ne istiyorsun bende tiger egzost vardı ses çok iyiydi arada kompresöre bindirince bi patlıyo veya aragazı verince patlayıp egzosttan dışarı ateş atıyordu normal bir zamanda olsa sökmezdim ama çok sakin bir mahallede oturuyorum ve hastanede çalışıyorum gece gündüz ayrımı olmadığından işe ne zaman gideceğim belli değil insanlar rahatsız olmasınlar diye söküp orjinal egzostunu taktım şimdi sessiz sessiz gidip geliyorum böylesi daha çok hoşuma gidiyor
    ama ben ses çıkaran istiyorum diyorsan tiger tam senin aradığın şeydir
    Doğru yüz kişi yalanlasa da DOĞRUDUR.
    Yanlış yüz kişi doğrulasa da YANLIŞTIR.
    Dürüst olun DANSÖZLERİ kimse sevmez

Motosikleti
    Gt 650 R
    Alıntı Paşa* adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bende Şampiyon motorda sordum geçer bi sorun olmaz dediler.Ama ben yinede garanti olsun die muayneden sonra taktıracam.
    işine sağlama almak en iyisi

---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:47 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:44 ----------

Alıntı bugay adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    vaay hemşerim :D Ben de tosya doğumluyum 0-5 yaş arası tosya'daydım artık hiç gitmiyorum ama elbet bi gün yolum düşer :D gt 650r hemen takas bulman zor olur burda bi tane var 5-6 aydır satılacak satılmıyo :D
    hemen değilde seneye sezon başlarına bulsam çok iyi olacak zx6-r düşünüyorum nasipse .. aslını inkar etme gel buralara arada sırada

---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:49 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:47 ----------

Alıntı otopsici adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ses olarak ne istiyorsun bende tiger egzost vardı ses çok iyiydi arada kompresöre bindirince bi patlıyo veya aragazı verince patlayıp egzosttan dışarı ateş atıyordu normal bir zamanda olsa sökmezdim ama çok sakin bir mahallede oturuyorum ve hastanede çalışıyorum gece gündüz ayrımı olmadığından işe ne zaman gideceğim belli değil insanlar rahatsız olmasınlar diye söküp orjinal egzostunu taktım şimdi sessiz sessiz gidip geliyorum böylesi daha çok hoşuma gidiyor
    ama ben ses çıkaran istiyorum diyorsan tiger tam senin aradığın şeydir
    en iyisi ben orjinal egzosu ile devam ediyim .. seneye değiştirme gibi bi fikrim var memnunum ama 4 silindir istiyorum .. yinede yardımın için saol bu fikir aklımda kalsa ii olur

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)