hyrlı ugurlu olsun allah kaza bela vermesın
hyrlı ugurlu olsun allah kaza bela vermesın
Hayırlı uğurlu olsun Allah kazadan beladan korusun hepimizi.Bir zaman lar bende 650r ı istiyordum taki Fazer'e binene kadar.Güzel duruyor.
walla bende fazere binmeyi istiyodum gt 650 r'a binene kadar ama fazere binecem taktım kafaya seneye takasa bulabilirsem çok iyi olacak
---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:59 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:57 ----------
amin.. tesekkur ederim ..
[B][COLOR="Red"]Saygı Duyulacak Tarafınıza Saygılarımla ... ;)[/COLOR][/B]
Bulursun inş.Ama fazer tadını alırsan bırakamassın.650 r herhalde 240 yapıor oda seni tadmin eder.
yok benim aradığım hiz değil .. tabi hızda önemli bi etmen ama bana ses lazım ben geliyorum demesi gerek
bi kaç kişiyle konuştum bu egzos konusunu muayeneden geçer demişlerdi demekki keklemişler
Hayırlı uğurlu olsun Gyosung'unuz
"Ve ben 24 yaşındayken kendimi Türkiye'nin bağımsızlığına armağan etmekten onur duyuyorum."
Deniz Gezmiş 28 Şubat 1947 - 6 Mayıs 1972
Hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin
vaay hemşerim :D Ben de tosya doğumluyum 0-5 yaş arası tosya'daydım artık hiç gitmiyorum ama elbet bi gün yolum düşer :D gt 650r hemen takas bulman zor olur burda bi tane var 5-6 aydır satılacak satılmıyo :D
ses olarak ne istiyorsun bende tiger egzost vardı ses çok iyiydi arada kompresöre bindirince bi patlıyo veya aragazı verince patlayıp egzosttan dışarı ateş atıyordu normal bir zamanda olsa sökmezdim ama çok sakin bir mahallede oturuyorum ve hastanede çalışıyorum gece gündüz ayrımı olmadığından işe ne zaman gideceğim belli değil insanlar rahatsız olmasınlar diye söküp orjinal egzostunu taktım şimdi sessiz sessiz gidip geliyorum böylesi daha çok hoşuma gidiyor
ama ben ses çıkaran istiyorum diyorsan tiger tam senin aradığın şeydir
Doğru yüz kişi yalanlasa da DOĞRUDUR.
Yanlış yüz kişi doğrulasa da YANLIŞTIR.
Dürüst olun DANSÖZLERİ kimse sevmez
işine sağlama almak en iyisi
---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:47 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:44 ----------
hemen değilde seneye sezon başlarına bulsam çok iyi olacak zx6-r düşünüyorum nasipse .. aslını inkar etme gel buralara arada sırada
---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:49 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:47 ----------
en iyisi ben orjinal egzosu ile devam ediyim .. seneye değiştirme gibi bi fikrim var memnunum ama 4 silindir istiyorum .. yinede yardımın için saol bu fikir aklımda kalsa ii olur
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)