Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Yayaya çarptım sağlık sorunu yok ama masraf var

REKLAM ALANI

Motosikleti
    polaris sportsman 700 twin
    Arkadaşlar 4 ağustos akşamı üsküdar sahil yolunda yola birdenbiri atlayan bi yayaya çarptım 46 yaşında 184 promil alkollü biriydi kendisi orta refüjde bana yol vermek için bekliyordu yavaşladım tam geçerken birden önüme atladı intihar mı desem bilemiyorum.Ancak yayanın birşeyi yok benim birşeyim yok motorda yaklaşık 5000 tl gibi masraf var motor 2007 model 600rr biraz arbededen sonra polis felan çağırdım tutanak tutturdum ve maddi hasarlı tutanak tutuldu.

Bu masrafı kimden alacağım polisin bana dediği şey suçu yayaya veriyorum aracın masrafını al ondan kaza raporunu felan aldım bugün suçu yayaya vermişler ancak masraf ne olucak bilen biri benide bilgilendirirse sevinirim. Birazda olayın heycanıyla yanlış yazdığım veya yazmadığım bilgi varsa özür dilerim.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    kurubuz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBF1000FA
    Yayanın sigortası veya kaskosu yok muymuş ...
    Şaka bir yana geçmiş olsun. İkinizde de birşey olmaması sevindirici. Yapacağın tek şey dava açmak. Zor bir dava olacağını sanmıyorum, trafiğin raporu var. Ödeme kararı çıktıktan sonra da ödemezse icra takibine geçersin. Yapacak başka birşey yok malesef.

viyana - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    transalp 650 & ybr125
    gecmis olsun, allah tekrarindan saklasin. ikinize de bir sey olmamasi olayin tesellisi.
    insallah önüne atlayan yaya maddi olarak iyi durumdadir, yoksa icra vs uzun mesele. masrafi onun ödemesi gerekiyor bildigim kadariyla, ama dedigim gibi garibanin tekiyse ya da maddi durumu iyi oldugu halde ödemek istemezse isin zor. insallah ödeyebilir.
    motorsiklet değil MOTOSİKLET.

Motosikleti
    Yani yaya masum olmadığı için zararımı kendim ödemek zoruma gidiyor ve kaba taslak çıakrtılmış bir masraf bu.Bizlerde alkol alıyoruz almıyoruz değil ama kimseye zarar vermiyoruz evde yatıyoruz.184 promil alkol ile yola atlayabiliyorsa, 5 tane biraya para bulabiliyorsa, beni bu kadar kötü bir duruma düşürebiliyorsa bu parayıda ödeticem ona.O anda orda bir minibüste bi kaç motorcu arkadaşta alkol alıyorlardı onlar gelmese belkide linç bile olabilirdi orada.

m.şanveren - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Shadow vt 750 2006
    Alıntı HACKER_MuNcHeR adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Yani yaya masum olmadığı için zararımı kendim ödemek zoruma gidiyor ve kaba taslak çıakrtılmış bir masraf bu.Bizlerde alkol alıyoruz almıyoruz değil ama kimseye zarar vermiyoruz evde yatıyoruz.184 promil alkol ile yola atlayabiliyorsa, 5 tane biraya para bulabiliyorsa, beni bu kadar kötü bir duruma düşürebiliyorsa bu parayıda ödeticem ona.O anda orda bir minibüste bi kaç motorcu arkadaşta alkol alıyorlardı onlar gelmese belkide linç bile olabilirdi orada.

Öncelikle geçmiş olsun...Adamı kim linç etmek istedi orayı anlıyamadım
    "İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz" A. Şerif İZGÖREN

Volkan Serezli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 250R
    sen motorunu en güzel şekilde yaptır faturasını gönder adama
    abicim

Motosikleti
    adamlar iki kişiydi ve bn motorcu olduğum için ve çarptığım için bnm üstüme bi yığın insan geldi öncelikle haksız duruma düşmnemek için kavga çıkarmadan polis gelene kadar sabrettim ve benim istediklerim kaza raporu felan elimde nereye müraacaat edeceğim masraf benim için büyük bir boyutta hangi mevkilere gideceğim ne kadar sürer.

htmetin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Twister - honda cbf 150
    Ya arkadaşım geçmiş olsun.. Kaza işte ne zaman ve nerede olacağı belli olmuyor. Keşke bir araçla birlikte karışsaydın kazaya, gelmiş alkollü manyağın biri çarpmış sana çık işin içinden. Yani altında racing olsa dahi yavaş gitsen bile kaza olabiliyor..
    Sözün en güzeli, söyleyenin doğru olarak söylediği, dinleyenin de yararlandığı sözdür.

brs3417 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    şimdilik 4 teker
    Öncelikle geçmiş olsun. Sen motorcusun ya istersen %100 haklı ol ordan bi sivri zekalı atlar çok hızlıydı vs. der hakketten çok sinir bozucu durum iyiki sabretmişsin.

Şimdi genel olarak yapılacak belli motoru yaptırcan ve faturayıda adama göndercen ödemezse dava açabilirsin ama en sağlıklısı bi avukata danış yasal yolları öğrenki sonra yanlış bişey olmasın.

roadmaster - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    TRANSALP
    geçmiş olsun sen öncelikle sigortanı ara derim onlar seni yönlendireceklerdir
    TECRÜBE GÜZELDİR AMA PAHALLIYA MALOLUR

anil89tas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Sıfırdan
    sonuç ne oldu ya?hortlattım konuyu ama çok merak ettim.bizim de başımıza gelebilir, izlenecek yolu öğrenelim

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)