Hasan pınar kaza yaptı...:(
Reklamlar
-
01 Ağustos 2010, 17:09
Silivri tem otoyol girşinden yaklaşık 200 metre sonra, ışıklandırmasız alanda sağ şeritten giderken, emniyet şeridinde seyreden honda titan marka motosikletin aniden şeride girmesi ile oluştu,Hasan arkadaşımız ne kadar frene basmak istediysede kurtaramamış ve kaza gerçekleşti.İlk müdehale bölgeye en yakın olan özel hayat hastanesi yaptı, Şu AN SAĞLIK DURUMU İYİ. TOPARLIYOR YAVAŞ YAVAŞ,sadece Kaza anında çarpmadan dolayı dudağı şişmiş ve sağ elinde baş parmağı ve serçe parmağındaki( ufak kırıklar için) eli alçıya alınmış durumda.BAŞKA HİÇ BİR SIKINTISI RAHATSIZLIĞI YOK.Bilinci açık ancak serumlar yüzünden biraz bitkin.
Reklamlar
-
01 Ağustos 2010, 17:11
geçmiş olsun
-
01 Ağustos 2010, 17:12
”Samimi ve meşru olmak şartıyla her fikre hürmet ederiz. Fikirler, şiddetle, top ve tüfekle öldürülemez.” M.Kemal Atatürk...
-
01 Ağustos 2010, 17:12
çok geçmiş olsun... acil şifalar...
-
01 Ağustos 2010, 17:16
Geçmiş olsun, acil şifalar diliyorum.
-
01 Ağustos 2010, 17:22
Geçmiş olsun.Tez zamanda iyileşir inşallah.
-
01 Ağustos 2010, 17:24
Yasin şimdi Çağla'yla konuştuk, Hasan dün akşamdan beri pek iyi değilmiş ve bugün yoğun bakıma alınmış diye duyduk?
-
01 Ağustos 2010, 17:29
Arkadaşımıza geçmiş olsun, acil şifalar dilerim. Umarım yoğun bakım durumu hakkında yanlış bilgi vardır, doğru değildir.
-
01 Ağustos 2010, 17:37
[B][I]ßiz YoLa çıktıkLarımızı YoLda ßuLdukLarımıza Değişmeyiz... [I][/B]
-
01 Ağustos 2010, 17:40
dreamdark adlı üyeden alıntı
Yasin şimdi Çağla'yla konuştuk, Hasan dün akşamdan beri pek iyi değilmiş ve bugün yoğun bakıma alınmış diye duyduk?
Kaza anında oradaydık ve sabaha kadar hastanede kaldık. çok şükür yoğun bakımlık bişeyi olmadı.sadewce çarpmanın etkisi ile müşade altına alındı nolur nolmaz diye.dudağı patladı,sağ eli i iki parmağı için alçıda hepsi bu.Kendine gelememesinin sebebi verilen ilaçlar. Bilinci açık şuuru yerinde.yoğun bakıma da hiç alınmadı.Çok şükür başka hiç bir problemi yok.
-
01 Ağustos 2010, 17:40
geçmiş olsun.....................
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
-
01 Ağustos 2010, 17:42
arkadaş bu ülkede hangi taşıtı sürdüğü önemli olmadan ayna kullanma alışkanlığı olmayanlar yüzünden kaza yapıyoruz hep
geçmiş olsun arkadaşlar yapacağımız herhangi birşe varsa söyleyin
Doğru yüz kişi yalanlasa da DOĞRUDUR.
Yanlış yüz kişi doğrulasa da YANLIŞTIR.
Dürüst olun DANSÖZLERİ kimse sevmez
-
01 Ağustos 2010, 17:48
yasin çağlanın söylediğine göre yarım saat kadar önce yoğun bakıma almışlar.
aparat (cem) silivrideymiş fakat telefona bakmıyor ulaşamıyorum
ulaştım
bilinci yerinde değilmiş,solunumda bir sıkıntı olduğunu yoğun bakımda kalmasının daha doğru olacağını söyleyerek almışlar.
boyun MR'ı temiz çıkmasına rağmen gözlerde kayma varmış ,beyinde hasar riskininden şüpheleniyorlarmış
allah yar ve yardımcısı olsun dualarınızı eksik etmeyin.
Ne irfandır veren ahlâka yükseklik nede vicdandır, Fazilet hissi insanlarda, Allah korkusundandır
-
01 Ağustos 2010, 17:49
Kawasaki Ninja 250r: 0/13.000km, VFR 800:13.000/ --- km
-
01 Ağustos 2010, 17:55
Bu arada karşı tarafın ehliyeti yok,polisin olay yerinde dediği kadarıyla diğer motosiklet trafikten menmiş sanırım.zaten aranıyordu dedi.sigortaları da bildiğim kadarıyla yok.
-
01 Ağustos 2010, 17:57
Dualarımız ve iyi dileklerimiz kendisiyledir. Allah yardımcısı olsun.
-
01 Ağustos 2010, 17:58
babaçi adlı üyeden alıntı
yasin çağlanın söylediğine göre yarım saat kadar önce yoğun bakıma almışlar.
aparat (cem) silivrideymiş fakat telefona bakmıyor ulaşamıyorum
ulaştım
bilinci yerinde değilmiş,solunumda bir sıkıntı olduğunu yoğun bakımda kalmasının daha doğru olacağını söyleyerek almışlar.
boyun MR'ı temiz çıkmasına rağmen gözlerde kayma varmış ,beyinde hasar riskininden şüpheleniyorlarmış
allah yar ve yardımcısı olsun dualarınızı eksik etmeyin.
Şimdi kardeşiyle görüştüm,ciddi bir durum yok izleme amaclı yoğun bakıma 1 günlüğüne almışlar.Boyunluğu çıkarmışlar.
-
01 Ağustos 2010, 17:59
çok geçmiş olsun....
(arkadaşlar bu hasan ptt de çalışan hasanmı acaba?)
Motora bindiğim için farklı değilim! farklı olduğum için biniyorum...
-
01 Ağustos 2010, 18:00
geçmiş olsun Allah beterinden saklasın... acil şifalar....
-
01 Ağustos 2010, 18:02
yeni katıldım aranıza ama büyük geçmiş olsun.acil şifalar
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)