Her söylenene verilecek cevabım varda önce lafa bakarım laf mı diye sonra söyleyene bakarım adam mı diye.
Şu an itibari ile Hasan Bağcılar Devlet Hastanesi Yoğun bakım servisine alınmıştır. Bundan sonraki gelişmeleri Dilaver arkadaşımız bize iletecektir..
[B][COLOR="Blue"]Eskiden Piyasa nerde biz orada, Artık biz nerede piyasa orda..[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]Yüreklerde ünlem akıllarda soru işaretiyim anlayana çok anlamayana az gelirim..[/COLOR][/B]
daha yapacaklarımız bitmedi kardeşim bir an önce kalk ve bütün bunların bir şaka olduğunu söyle .. .
[COLOR="Red"][B]"Ne Günlere Kaldık Eyy Gazi Hünkar. Eşşek Vezir Olmuş Katır Hükümdar... "[/B][/COLOR]
Hadi 0537 hasanpınar göster gücünü ve sevdiklerini üzme canım benim. KIZILDERİLİ olarak daha çok şeyler yapacağız.
Allahın yardımıyla sevdiklerinin doslarının arkadaşlarının dualarıyla çarcabuk iyileşir toparlar kendini Hasan kardeşimiz.
Ne olacak Bu Türkiye nin ve Tekstilin Hali http://www.apaydinmakine.net
Bütün seni sevenler Hasanım dualarıyla birlikte buradalar.Dönüşünü bekliyoruz
Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.
hadi hayırlısı bakalım,inşallah en kısa zamanda eski sağlıgına kavuşursun kardeşim.
Hızlı bir Rider olmak için hızlı bir motor yetmez! o hızı yapabilecek (g..) yürek te lazım.. GHOST RİDER
Hasan dostumuza çok geçmiş olsun ve acil şifalar dilerim. Birlik ve beraberlik çok güzel birşey. Ancak kafama takılan bir konu var. Hatalı olsa bile kazaya sebebiyet veren diğer motosikletin sürücüsü kardeşimizin durumu nedir ? Bu konuda bilgimiz var mı ?
Bugün götürdük Bağcılar Devlet Hastanesine, aslında bilinçle alakalı yapacakları bişey yok, gözleriyle alakalı bişiler yaparlar belki die. Basit sorunlar yani. Beyninde beyinciğinde omurlarında hiçbir problemi yok kaza anında girdiği şok tan çıkamadığı için yatıyor. Doktorlar beklemekten bakşa yapacak bişey olmadığını söledi. Gereken yapılıyor zaten, Hasan konuşuyo kalkıyo oturuyo ama hani narkozdan yeni çıkan hasta gözleri yarım açık sersem gibi olur ya o misal.
Yarın yeni hastanedeki doktorlardan görüşlerini alıcaz, yazarım gene..
GKN MOTORS
Adalaet biz istedigimiz zaman hop diye çıkagelen bir şey degil malesef ki ama zamanla illaki yerine bi şekilde gelicektir.
Dün akşam en son kardeşi yogun bakıma girmiş ve hasanı görmüş onunla baya bi konuşmuş gayet iyi görünüyor dedi ancak KESİN OLMAMAKLA birlikte gözlerdeki kaymanın nedeni Dilaver arkadaşımız bi kaç doktor arkadaşına sormuş beyin kanaması başlangıcı belirtisidir göz kayması bunu engellemek için vicuta ki basıncı azaltmak anlamında bir dinlendirme ve ilaçla tedavi uygulanıyor.
ARKADAŞLAR DİKATİNİZİ ÇEKERİM BEYİN KANAMASI GEÇİRDİ DEMİYORUM BU RİSK VAR VE ENGELEMEK İÇİN TEDAVİ EDİLİYOR DİYORUM YERSİZ PANİK OLUNMASIN LÜTFEN
Her söylenene verilecek cevabım varda önce lafa bakarım laf mı diye sonra söyleyene bakarım adam mı diye.
Allah beterinden korusun. Geçmiş olsun
Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
hasanım hadi gel dostum senin o yatakda olman yakışmıyor.
SONY psp 2004 (2 tane) , SONY Bravia 32v4210 lcd tv,SONY dz 260 home Theatre 5+1 ,SONY nw-003 mp3 player,Sony Trv Handycam ,Xbox 360 Jasper hep beraber mutluyuz huzurluyuz...SONY W350 Hd fotoğrak makinesi (aileye yeni eklendi alışmaya çalışıyor:P)
Çok çok geçmiş olsun umarım bir an önce iyileşir...
yeni katildim araniza,Allah acil sifalar versin Hasan Kardesimize,henuz Turkiye'de hic trafige cikmadim motorsikletle,ama bu bilincsizlik nedir,insan hayati bu kadar ucuz olmamali.Herseyin binda birkez daha egitim geldigini ogrenmis olduk.Umarim baska uzucu olaylara sahit olmayiz.tekrar cok cok gecmis olsun.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)