hasan kardeşim çok geçmiş olsun . umarım biranönce eski sağlığına kavuşursun allah acil şifalar versin.
hasan kardeşim çok geçmiş olsun . umarım biranönce eski sağlığına kavuşursun allah acil şifalar versin.
yaşam, yaşanmakta olan her anın dokusundadır, ve ona ileriki bi noktadan dönüp bakıldığında ise, herşey için artık çok geçtir.
Hasanım benim cok gecmiş olsun guzel kardesim.
Allah acil sifalar versin insallah.
İlk duydugumda cok kotu seyler geldi aklıma cok uzuldum ama iyiye gittigini ogrenince daha iyi oldum.
İnsallah en kısa zamanda kendine gelirsin, Umidim, dualarım kazadan eser kalmaması yonunde.
PS : Sen GKN ye bakma. Gerci baksanda ailen seni deler gibime geliyor. Yani delinecek yine sensin gibi bu gidisle. Ya Ailen ya GKN. Arada secim yapmak sana kalırsa tabiki bu kazadan sonra
Bilgin Sana Kıymet, Talebin Ne ise O sun Sen. İnsanlığı Sade Yiyip İçmekte mi Sandın ? Halin Ne ise Müşteri Sen Oldun O Hale, Noksanı Meğer Adli İlahidemi Sandın ?
hasanım çok geçmiş olsun .. ucuz atlatmışsın .. bir an önce toparlanman dilegi ile seviyoruz seni kardeşim ..
bridge stone shirdge stone sharidge stone... ve tanrı lastikten kadını yarattı, sharon stone..
Drift Religion
geçmiş olsun..allah acil şifalar versin...inşallah kalıcı hasar oluşmaz...tekarar geçmiş olsun hasan..
başkasının ayıbını ört ki; bi başkası da senin ayıbını örtsün...
hasan kardeş geçmiş olsun allah acil şifalar versin bir an önce...
hayatta herkes yaptığı seçimin bedelini öder..:cherry:
Geçmiş olsun... Yazılanlardan anladığım kadarıyla önemli bir durumu yok. Bu sevindirici gerçekten...
"Geçmişini hatırlamayanlar onu tekrardan yaşamaya mahkumdurlar". -Santayana
kardes buyuk gecmıs olsun allah acıl sıfa versın
Evim hastaneye yakın olduğu için dün atladım gittim.uyutuluyordu kendinde değildi,durumuda net değildi.Sanırım hayati tehlike olmadığı netleşti.Allah sevenlerine bağışladı.Hastanede aparat cem abi bekliyordu babası ile biraz sohbet ettik.Beni en çok babası'nın hali düşündürdü.Allah kimseye evlat acısı yaşatmasın.Ne diyelim Bir müsibet bin nasihatten elzemdir.
YÜRÜYEN BİR APTAL OTURAN İKİ AKILLIDAN DAHA ÇOK YOL ALIR
Geçmiş olsun.
facebook(Fazer Tutkunları)
Şu an itibariyle iyi haberlerini alıyorum ,Hasan kardeşim yine gülen yüzüyle aramızda yakında
All over the world
büyük geçmiş olsun kardeşim, bir an önce aramıza dönmen ve tekrarlanmaması dileğiyle...
KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....
Abi Çok Geçmiş OLsun..
Allah Acil Şifalar versin..
Yakın zamanda iyileşmesi Dileği ile..
Geçmiş olsun. Bu aralar çok kaza oluyor malum yaz ve yollar aşırı kalabalık.
Motosiklet = Özgürlük
büyük geçmiş olsun...
Motorumu Sattım Kendimi Garip ve Yanlız Hissediyorum
( A RH + ) Türkçe' ye Sahip Çık, Yok Olmasına İzin Verme...
Aşkın Bir Sabun İse Köpürt Beni Pakize
hasan kardeşimize büyük geçmiş olsun
allah acil şifalar versin dileklerimle
UÇURUMUN KENARINDA OLSAN BİLE SIRF HAYATA GICIKLIK OLSUN DİYE GÜLÜMSE
gecmis olsun ve en kisa sürede tam sagligina kavusmasi dileklerimle.
motosiklet kazalari yaz mevsiminde kis mevsimine göre daha fazla meydana geliyor. cünkü kuru asfalt ve sicak hava sürücüye gereginden fazla güven veriyor, cünkü islak asfalt tedbire ve dikkatli sürüse zorlar. kuru asfal ise tam tersi, sürücüyü costurur ve tedbirsiz sürüse zemin hazirlar.
motorsiklet değil MOTOSİKLET.
Acil sifalar diliyorum. Umarim en kisa zamanda sagliniza kavusursunuz.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)