allah acil şifalar versin hasan dualarımız seninle
allah acil şifalar versin hasan dualarımız seninle
[B][I]iki teker hastalığında bünye tedaviyi reddediyor.. !!![/I][/B]
Çok geçmiş olsun yeni gördüm
Ben Silivri' deyim yapabileceğimiz bir şey varsa kesinlikle yardımcı olurum
Murat 0532 246 19 82
Acil şifalar
Geçmiş olsun ufak atlatmış olması sevindirici.
"KAZASIZ SÜRÜŞLER"
GÖZÜ PEK MOTORCULAR VARDIR, BİRDE YAŞLI MOTORCULAR...
HEM GÖZÜ PEK HEMDE YAŞLI MOTORCU YOKTUR...
Geçmiş olsun acil şifalar dilerim
Çok şükür Allaha kendine geliyor .
Dilin söylediği veya kalemin yazdığı bütün üzücü kelimelerin içinde en üzücüsü şudur,KEŞKE"
İlk önce tüm hepimize geçmiş olsun.
Dün saat 16:00 civarı haberi alır almaz Silivri'ye doğru yola çıktım. yolda sanki bilgisayar oyunu oynar gibi sayısı kaza tehlikesi atlatarak hastaneye vardım. ailesinden ve arkadaşlardan gerekli bilgileri aldıktan sonra Bağcılar eğitim ve Araştırma hastanesi (çalıştığım iş yeri) Yoğun bakım doktorları ile bağlantıya geçtim Hasan'ın olası bir transfer durumu için. Daha sonra Hasan'ın yattığı hastanedeki Anestezi uzmanıyla konuştuğumuzda durumunun iyi olduğu ve solunum sıkıntısına karşı tedbir amaçlı yoğun bakıma yatırdıkları ve sabaha kadar durumunun gözlemleneceğini, beyin tomografisinde herhangibir anomaliyle karşılaşılmadığını söyledi.
Çalıştığım hastanede gece nöbetlerinde Beyin cerrahi ve Nöroloji uzmanı olmadığı Özel hastanenin bu doktorları her an daha kolay getirebildiğini düşünerek Hasan'ın bizim hastaneye transferini sabaha bıraktık.
Babasıyla sabah yaptığım görüşmede Hasan'ın tepkilere daha iyi cevap verdiği, konuşmasının ve genel durumun daha iyiye gittiğini belirtti. Kontrol amaçlı bir gün daha yoğun bakımda tutulacağını söyledi. Durumu iyiye giden bir hastayı yerinden kıpırdatmak tatsız sonuçlar doğuracağı için Çalıştığım hastanenin yoğum bakım ünitesine şimdilik transferini iptal ettik. Hasan kendini topladıktan sonra diğer yaralrı için (kırıklar ve açık yaralar) bizim hastanede tedavisine devam etmeyi düşünüyoruz.
Allah Hasan'ı hepimize bağışladı.
Tekrar geçmiş olsun.
Bekliyorum; öyle bir havada gel ki vazgeçmek mümkün olmasın
Kazasız Sürüşler Dilekle Olmaz Eğitimle Olur
yt_servan; sağlık haberlerini iletmen ve bu konuda özverili gayretlerin
nedeniyle
''Hasan Pınar '' kardeşimize'de en kısa zamanda acil şifalar dilerim..
[B][COLOR="Purple"] Ne insanlar gördüm üzerinde elbise yok..[/COLOR][/B][B][COLOR="RoyalBlue"][COLOR="Blue"]Ne elbiseler gördüm içinde insan yok[/COLOR]..[/COLOR][/B]
Hasan'a büyük geçmiş olsun, bu durumu atlatacağına eminim.
En kısa zamanda görüşeceğiz inşallah.
Geçmiş olsun diliyorum. Acil şifalar dilerim. Ciddi bir tehlike atlatmış...Umarım kısa sürede sağlığına kavuşur.
Jawa 350 TS...Asya 125 T
verdiğin bilgiler için teşekkürler Dilaver merak ettiğim birçok cevabı almış oldum...tekrardan geçmiş olsun Hasan..
Motora bindiğim için farklı değilim! farklı olduğum için biniyorum...
Allah daha beterınden korusun acıl sıfalar ıns tez zamanda ıyı olurlar...
İyi iyi bişeyi yok, atlattı durumu
Kaza anında ambulanstan önce beni arayıp 'olm hasan patladı yerde yatıyo napıcam' die beni arayan Kelleciye özel selamlarım iletiyorum
Gece gece aklımı aldın canım benim=)
Sarsıntının verdiği etki ile hafif baygındı dün geceye kadar, şimdi durumu iyi. Yoğun bakımda olmasının sebebi hastanede doktorların yetersiz olması. Herhangi bir makinaya bağlı olmadan sadece hastanede olan doktorların yoğun bakım ünitesinde kalması gerektiği için hasanı da orda bulunduruyolar;)
HAsan sende kalk bi deliyim seni, anca öle kendine gelirsin
GKN MOTORS
Hasan kardeşime geçmiş olsun.
İnş. sağlığına tez zamanda kavuşur.
Allah esirgesin hepimizi.
Atın iyisi alayda,kabın iyisi kalayda belli olur.
Çok üzüldüm... İşallah çabucak atlatır.... Durumlardan haberdar etmeyin bizi....
Çok büyük geçmiş olsun....
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
büyük geçmiş olsun kardeşime Allah acil şifalar versin.
hasan arkadaşım eminimki sağlıklı şekilde aramızda yer alıcaktır çokçok geçmiş olsun bu son olsun umarım hastahaneye bundan sonra herkes sünnet veya doğum için gider
Kadin olsun , kitap olsun cildine aldanmayip içindekilere bakilmalidir.:queen::queen::queen:
Çok çok geçmiş olsun...
Saygılarımla...
konuyu okurken çok üzüldüm kötünün iyisi diyelim
umarım bir an once eski saglıgına kavusur
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)