Hoşgeldin kardeşim, seni tekrar burada yazarken çok görmek güzel.
Bir kez daha büyük geçmiş olsun ve Allah bir daha kaza bela vermesin İnşallah.
allah acil şifalar versin
Tekrar büyük geçmiş olsun..
Seni aramızda görmek güzel...
Zamanla herşey düzelecek ve istediğin gibi olacaktır..
Önemli olan bu geçiş dönemini sabır ve sağlıkla atlatmandır..
[B][COLOR="Purple"] Ne insanlar gördüm üzerinde elbise yok..[/COLOR][/B][B][COLOR="RoyalBlue"][COLOR="Blue"]Ne elbiseler gördüm içinde insan yok[/COLOR]..[/COLOR][/B]
benim yaptığım kazalar saymakla bitmez ama ilk kazamda öldüğümü sanmıştım zaten kafamda kask olmasa ölmüştümde virajı alamadım duvara vurdum kol 3 yerinden kırıldı bacak baldır bölmnden bacağıma platin takılmıştı allaha şükür bacağım eskisi gibi kolumdada birşey yok 15 yaşımda yapmıştım bu kazayı bilgisizlik işte ..
geçmiş olsun ne diyelim inşallah bir daha yaşamaz
büyük geçmiş olsun allah şifasını versin
allah kurtarmış diyorum.öncelikle yazacaklarımdan dolayı kimse beni yanlış anlamasın.ben hasan kardeşim seni daha önce başka bir forumda uyarmıştım.ama sen tabii o gençlik ateşi ile dinlemedin kimseyi.sen gt250r al 1 ay kullan sonra 600f 3-4 ay kullanmadan 1000rr gibi bir makinaya geçersen başına böyle birşeyin gelmesi kadar doğal birşey yok..senin face de ki resminde bile tek teker resmin var.şu motoru adam gibi kullanmasını bilmiyoruz..daha içecek suyun varmış.
başlıklara yazarken dikkat ederseniz gecenin bir saatinde yüreğimizi hoplatmazsınız neredeyse bir sene olacak HORRTTTTTTLAMIŞ
MT İZMİR HUZUR EVİ SAKİNİ
nereye gittiğin değil kiminle gittiğin ÖNEMLİDİR :wiinkk
CENGOMOTO
kusura bakmayın
yönetim bence arşivin tozlu raflarına acilen kaldırıversin konuyu...
yoksa bu hortlak konu bu saatte insanların tansiyonunu yükseltecek....
dikkatli olamadım..herkes daha dikkat eder belki.konuyu okuyunca anlarsın ne yazıldığını apaçi gibi giderken arkadaşlar düşünüyormu ben burda yazarken düşünecem..
allah acil şifalar versin.
Tekerlek döndüğü sürece hedefine varırsın. Önemli olan hedefe ulaşabilmektir, erken varmak değil. CBF 150[/COLOR]
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)