dilaver abi bu sevindirici haber için teşekkürler şükürler olsun içimizi rahatlattın
dilaver abi bu sevindirici haber için teşekkürler şükürler olsun içimizi rahatlattın
[B][I]iki teker hastalığında bünye tedaviyi reddediyor.. !!![/I][/B]
oh be allaha şükür hasan hoşgeldın kardeşim aramıza...
[COLOR="Red"]hayat oyundan ibaret gel bu oyunu beraber oynayalım:cat::cat::cat:[/COLOR]
Çok şükür nihayet atlattın çok sevindik tekrar tekrar geçmişler olsun Allah bir daha yaşatmasın
hasanım tosunum hoş geldin tekrardan aramıza bir daha korkutma bizleri sevenlerini üzme en kısa zamanda ayaga kalk ha gayret allah şifa versin
Geçmiş olsun acil şifalar..
geçmiş olsun hasanım.. geldik göremedik.. ama olsun .. daha sonra geçmiş olsuna geliriz öpüyorum seni..
bridge stone shirdge stone sharidge stone... ve tanrı lastikten kadını yarattı, sharon stone..
Drift Religion
Çok şükür.. Büyük geçmiş olsun, Allah bir daha yaşatmasın İnşallah.
Hiç şüphem yoktu iyi olacağından beni yanıltmadığın için teşekkürler canım benim.
Hepimize çok geçmiş olsun
[B]durmak yok... yola devam.....
[/B]
[COLOR="Red"][B][I]selam dünyalı ben dostum......::sapka::::151::[/I][/B][/COLOR]
işte bu yaa
Hasanım çıtırım benim çookkk sevindiimmm
Allah'a binlerce şükürler olsun tekrar aramızda Hasan..
Dilaver abi ilgin ve verdiğin bilgiler için teşekkürler..
geçmiş olsun arkadaşımıza...
kişisel neyimiz varki iletimiz olsun...
sevindirici gelismenin daha da iyileserek artmasi temennisiyle tekrar gecmis olsun, allah tekrarindan esirgesin.
motorsiklet değil MOTOSİKLET.
cok sevindirici,Allah birdaha bela kaza vermesin.
Az öncehasanla görüştüm.Durumu iyi.Tekrar geçmiş olsun hasanım.
Drift Religion
tekrar tekrar gecmıs olsun son olsun bu hasan inşşşşşşş...
iyi olduguna sevindim gecmis olsun
[COLOR="Blue"][B][I]Bize motorsiklet tamirini öğreten ayda 5 dolara çalışıp günde 3 öğün prinç yiyen çinlilere kucak dolu teşekürler...:bounce:[/I][/B][/COLOR]
geçmiş olsun :(
OH Bee... KArdeşim Kurtuldu Hele Şükür )
PiaggioCiao 25cc>>Mobilette Enduro 50cc>>Peugeot Nİnja 52>>Peugeot Trekker 100cc>>Ledow Cxm 250cc>>Kawasaki Zx9>> Yamaha DraGStaR 650..
"www.radyomoto.com"/MoToRCu CC'si BüYüK OLaN DeĞiL;GöNLü BüYüK OLaNDıR
allaha şükür bununla atlatıldı.
haydi geçmiş olsun hasanım
Ne irfandır veren ahlâka yükseklik nede vicdandır, Fazilet hissi insanlarda, Allah korkusundandır
allahım sana şükürler olsun yarabbim....
adaaşım çok geçmiş olsun allah bir daha yaşatmasın inşallah
İNSANLARIN EN ACİZİ DOST EDİNMEYENDİR BUNDAN ACİZİ İSE DOSTUNU YİTİRENDİR
AKLINI KULLAN ADINI ÇIKAR DELİYE HERGÜN BAYRAM EĞLENMEK KALIR GERİYE
(özlü sözler)
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)