Ilk topic actigimda cbr 125 icin acmistim ikinci topic birisinin kaza haberi icindi ucuncusu de bu konuya nasip oldu.
2005 model 10 672 milde(17.000 kusur km) cbr 600r.
Ustunde yoshi egsoz var elcikler manetler de orjinal degil harris elcik, manetleri bilmiyorum dikkat etmeye firsatim olmadi hic.
Motor cok iyi durumda ilk sahibinden aldim adam zaten motor hastasi motora iyi bakilmis bi kac yeri boyali ama kazadan degil keyfen ufak tefek cizikler icin boyanmis zaten 5 yasinda motorunda sifir gibi olmasini bekleyen hayalperestlerden degilim.
Gidisi gayet guzel internette okudugum son hiza cok rahat cikiyor.Sesi cok guzel bu egzosla.
Lastikleri biraz sikintili cok yumusak bi hamuru var cabuk isinip cabuk soguyor ve cabuk eriyor bu yuzden adam ayda bi kere bindigi icin motora boyle bi lastik secmis asker kendisi pek vakti yokmus Irak a goreve gittigi icin satiyormus arabayla takas ettim bende.
Cook uzun sure bekledim bu motor icin cok mutluyum insallah herkes bu mutlulugu birgun yasar istedigi makinaya sahip olur yemegimden kisip aldim desem yeridir yani gozumden daha degerli su anda benim icin.