Hayırlı uğurlu olsun. Kazasız, belasız ve bol keyifle binersin inşallah...
Hayırlı uğurlu olsun. Kazasız, belasız ve bol keyifle binersin inşallah...
Yollar size, sizler Allah'a emanet.....
hayırlı olsun kardeş, abd yollarında bu makinayı kullanmasıda bi başka oluyordur.
istanbulda tam bir işklence
hayırlı uğurlu olsun allah kazadan beladan esirgesin.... darısıda başımızaaa...;)
GöLgELErDe ıŞıKlAr kaDaR ÖnEmLiDiR.
Maşallah maşallah nazar değmez inş. Hayırlı uğurlu olsun güle oynaya kullan darısı başıma
Minibuscu yok, piskopat taksi soforu yok, manyak otobus soforu yok. O motorun tadi harika cikar CA de tabi. Gule gule kullan
[COLOR="Red"]Motorculuk saygi ve cilginligin arasindaki ince cizgide gitme beceresidir[/COLOR] Suzuki GS500 Gitti / Ducati Monster 900 Gitti / BMW F650 GS Gitti
Hayırlı uğurlu olsun yandan egzozla sanki bi 954 havası var motorda, ne kadar kuyruk altı egzoz sevmesemde orjinalci olduğum için bende pek beyenmedim..
LAstikler sanırım dunlop un gp racer modeli pist versiyonu, ki zaten bitmiş, bi takım sport seri yol lastiği al güzelcene işini görür.
LAstik fiyatları nasıl orda?
GKN MOTORS
siyahatmaca sagol abi hep beraber kazasiz insallah.
Lamborghini valla yalan soylemiyim ama buraninda cok farki yok otoyollarda cok cukur tumsek cart curt var 200 km nin ustu sakat ama guzel olan yollarida yok degil bazi yerler var pist asfalti gibi kamyon girmesi yasak yollar falan mukemmel zaten.
speedy46 sagol kardes darisi basina istedigin motoru alirsin insallah.
yeschim yesim abla emre abi senin icin gitti o sissy bari yaptirdi daha ne istiyon cok kiyak soforun var yani:DBen olsam hayatta motor almam kendime emre abi zaten kullaniyo iste bi tane VFR alin olsun bitsin.
zeda3000 tesekkurler.Evet o dediklerinden yok ama asyali bayan ve zenci soforler var hadi zencilerin ruhunda var manyaklik garip kullaniyolar ama asyalilar akilli uslu insanlar herhalde gozler cekik olunca aynalari gormek zor oluyo pat diye adamin onune atliyolar.
GKN sagol Gokhan abi valla motorda ne havasi var ben bilmem disi beni pek baglamiyo mor bile olsa olur motor yani ama o egzosun sesi gercekten mukemmel bi video cekip SS topigine koyucam anlicaksiniz ne demek istedigimi tam istedigim tonda.
Lastikler aynen o dediginden biraz daha omurleri var yolu tutuyo simdilik ama sogukken izdirap valla 2. viteste kalmak zorunda kaliyorum yoksa azcik ivmelenmede sariyo patinaja o degil polis falan gorcek lastik yakiyo zannetcek diye odum kopuyo.Sicakken mukemmel ama resmen yapisiyo.
Fiyatlari Turkiye ye gore ucuz baya ama pahalida olsa alcam bu makinanin lastiksiz gitmeyicegi belli yani.Senin bi onerin var mi ki marka model gibim?
We are many...
hayırlı ugurlu olsun..allah kazadan beladan korusun..güle güle kullanman dileği ile......
Yesim abla valla cok ozeniyorum size he Allah nazar degdirmesin insallah alirsin sende bi makinada artik senide yollarda goruruz.
ömerr tesekkurler kardes kazasiz belasiz hep beraber insallah.
We are many...
oralarda 600rr'a binmenin keyfi de bir başka olsa gerek. hayırlı olsun, Allah kaza bela vermesin.
hayırlı olsun güle güle kullan Allah inşallah bizede böyle güzel günler gösterir inşallah bi gün bizimde yüksek cc bi makinemiz olur
Hayırlı olsun Ali kazasız belasız kullan...
Türkiyeye ne zaman geliyorsun ?
Milli mücadelelere şahsî hırs değil, milli ideal, milli onur sebep olmuştur.
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
Sagol Birkan darisi basina.
Daha var Aralik gibi falan doncem Turkiye ye tatile geldigimde kesin goruselim.
We are many...
bunca kaza haberi okudumn üstüne bu 600 ü duyunca senin adına çok sevindim ama çok dikkatli ol. ALLAH seni korusun..tüm motorcularıda.
Hayırlı Uğurlu olsun dostum. Allah kaza bela vermesin. Allah Susuz, çukursuz, odun sürücüsüz yollar nasip etsin.
600RR benimde hayalim. Bakalım.
hayirli olsun, bendede vardi cbr, cok dikatli kullan, sanki gorunmez oldugunu dusun!!
www.sungurtekin.com
güle güle kullan
ilk aldığın günkü gibi satarsın umarım tertemiz şekilde =)
Hayırlı olsun nekadar şanslı olduğunu bilmelisin kardeş burda senin aldığın fiyata olucak buugün alırım inan..
Ilerlediginiz yolda hic bir zorlukla karsilasmiyorsaniz,bilinki o yol asla sizi dogruya ulastirmaz... heybetini gizli tut gidişin ölümü korkutuyor...
hatis sagol dikkatli kullanmka sart.
echtsasori sagol kardes darisi basina o zaman.
Angel Spear abi su gerekli evrak cart curt tamamlansin gelicem yanina simdi korkuyorum polis durdurunca alcak motoru diye.
samet10 sagolasin benimle yaslanir memnunum uzunca bi sure satmam bunu.
cihan_34_ist sagolasin.Cokta fark yok aslinda burda 2005lerin fiyati 5500 dolara falan temiz olanlari bekleyip dusurmek lazim ucuz olanini.Darisi basina insallah.
We are many...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)