Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
4. sayfa BirinciBirinci ... 234

İlk motorum - Honda Cbr 125R - 2010

REKLAM ALANI

Ben o iskandinav rallilerindeki bisiklet yarışçısıyım zaten, o yüzden cbr125 tercih ettim ne de olsa alışkanlık meselesi.

Eski günlerimden:

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Buzdan bahsetmiştim,bu arada ben de yol bisikletçisiyim.

Bu motoru satıp sağlam bi TREK bisiklet almayı düşünüyordum bi aralar çok feciler.

http://www.trekbikes.com/uk/en/

Bence de Trek yada Corratec ,motosiklete başlamadan önce kararsız kalmıştım Corratec Expert 2007

Alıntı motorhocası adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bence de Trek yada Corratec ,motosiklete başlamadan önce kararsız kalmıştım Corratec Expert 2007
    Belki birgün bisiklet yollarının olduğu, trafikte bisikletin araç, sayıldığı bir yerde yaşamaya karar verirsem motosikletten vazgeçip ömürlük bi bisiklet alırız

Cbr 125r başlığının altında bisiklet muhabbeti çevirmek baya ironik oldu

fatih545 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    '16Pulsar200-16'MT07
    Alıntı crypto adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Belki birgün bisiklet yollarının olduğu, trafikte bisikletin araç, sayıldığı bir yerde yaşamaya karar verirsem motosikletten vazgeçip ömürlük bi bisiklet alırız

Cbr 125r başlığının altında bisiklet muhabbeti çevirmek baya ironik oldu
    Aynen katılıyorum ama bütçe nedeniyle şimdilik tek aşkım bisikletim

Bisiklet gibi motosiklet

Bence dört dörtlüktür Cbr 125 şaka bir yana.

Bisiklet karda daha iyi gidiyor patiye düşmüyor hemen,motosikletle dondurucu ayazda gezilmez ama hafif-donanımlı bir dağ bisikletiyle müthiş zevklidir. Bisikletin yerini hiçbir taşıt tutamaz. Vücuttan toksit atmakta birebirdir,oksijen 10 kat alınır,en zevkli spordur,vergisi de yoktur.

Motosikleti
    '16Pulsar200-16'MT07
    Her insan senin gibi olsa, çevremdekiler senin gibi olsada bisiklet gezisi yapsak. İki başımıza takılıyoruz buralarda 6 senelik yadigarla

Dizlerde menisküs rahatsızlığı baş gösterince mecburen toksinleri egzozdan atmaya başladık artık.

Ama bi hayalim var istanbul trafiğindee şu anda giydiğim ayna vizörlü fullface kaskla bisiklet kullanmak, bunu bikaç kişi ile birlikte yapmak şahane oldurdu.
    Rota:
    Ortaköy-Kabataş

Aynen bıraktım bisikletleri dağ bir akrabamın garajında,yol yazlıkta senede 10 pedal atmadım ama başlayacağım artık gaza geldim.

2 sene önce günde 180 km hiç durmadan gidebiliyordum.

Motosikleti
    '16Pulsar200-16'MT07
    Alıntı crypto adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Dizlerde menisküs rahatsızlığı baş gösterince mecburen toksinleri egzozdan atmaya başladık artık.

Ama bi hayalim var istanbul trafiğindee şu anda giydiğim ayna vizörlü fullface kaskla bisiklet kullanmak, bunu bikaç kişi ile birlikte yapmak şahane oldurdu.
    Rota:
    Ortaköy-Kabataş
    Hadi gidelim

_____o-lo______

Varmı yedek bisiklet?

Motosikleti
    '16Pulsar200-16'MT07
    2 Tane burda, 3 tane köyde 1 tane yazlıkta Motor olmayınca koleksiyon yaptıım Şu an kullandığım bisikleti 7. sınıfta takdir aldığım için dersane vermişti Ve lise-4 teyim şu an. Ben olmasam senesinde pertti ama neyse. Sonuç olarak her yolda gitti benim yadigar her koşula varık

Yetermiş bu kadar bisiklet muhabbeti cbr alınıyor

daparadoks - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Voge SR4
    Alıntı motorhocası adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    vergisi de yoktur.
    aman diyim bunu da yaparlar bir gün

Bu arada CBR 125in hayırlı olsun ghost rider'ın cbg 125 kullanan hali gibi olmuş :D bu havada edirneye gitmek büyük cesaret pazar günü beylikdüzü-beşiktaş yaptım yolda ellerimi ısıtıyordum benzincide
    Derbi Gpr 125 -> Sym Joymax -> Honda Forza 300 ABS -> Yamaha X-Max 400 ABS

Alıntı daparadoks adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bu arada CBR 125in hayırlı olsun ghost rider'ın cbr 125 kullanan hali gibi olmuş :D bu havada Edirneye gitmek büyük cesaret pazar günü Beylikdüzü-Beşiktaş yaptım yolda, ellerimi ısıtıyordum benzincide
    Sagol dostum, cesaret degil de gençlik ateşi bizimkisi, ama iyi giyinene soğuk işlemiyor işte

fthdmrkprn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 250'R.

---------- Post added at 16:56 ---------- Previous post was at 16:45 ----------

Bende de var 2010 CBR ama 2011 trafik çıkışlı. Devil Racer egsoz takılı üzerinde ama sesini tarif edebilecek kelime bulamıyorum. Hızda da 20 km farkettiriyor kendim deneyip gördüm. Susturucu aparatını taktığında (polis çevirdiğinde) scooterdan farksız çalışıyor. 24 saat yol git ve durup esoza elini değdir sanki motor hiç çalışmamışcasına ılık. Kaza bela olmadığı sürece Allah'ın izniyle 69 model Jawa'lar gibi ölene kadar satmayı düşünmüyorum teknoloji beni ilgilendirmez Siyah İncim yeter bana...
    Saygılar.
    ѕαвяєтмєѕιηι вιℓєηιη нєяşєу αуαğıηα gєℓιя.

4. sayfa BirinciBirinci ... 234

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler