Buzdan bahsetmiştim,bu arada ben de yol bisikletçisiyim.
Bu motoru satıp sağlam bi TREK bisiklet almayı düşünüyordum bi aralar çok feciler.
http://www.trekbikes.com/uk/en/
Bence de Trek yada Corratec ,motosiklete başlamadan önce kararsız kalmıştım Corratec Expert 2007
Bisiklet gibi motosiklet
Bence dört dörtlüktür Cbr 125 şaka bir yana.
Bisiklet karda daha iyi gidiyor patiye düşmüyor hemen,motosikletle dondurucu ayazda gezilmez ama hafif-donanımlı bir dağ bisikletiyle müthiş zevklidir. Bisikletin yerini hiçbir taşıt tutamaz. Vücuttan toksit atmakta birebirdir,oksijen 10 kat alınır,en zevkli spordur,vergisi de yoktur.
Her insan senin gibi olsa, çevremdekiler senin gibi olsada bisiklet gezisi yapsak. İki başımıza takılıyoruz buralarda 6 senelik yadigarla
Dizlerde menisküs rahatsızlığı baş gösterince mecburen toksinleri egzozdan atmaya başladık artık.
Ama bi hayalim var istanbul trafiğindee şu anda giydiğim ayna vizörlü fullface kaskla bisiklet kullanmak, bunu bikaç kişi ile birlikte yapmak şahane oldurdu.
Rota:
Ortaköy-Kabataş
Aynen bıraktım bisikletleri dağ bir akrabamın garajında,yol yazlıkta senede 10 pedal atmadım ama başlayacağım artık gaza geldim.
2 sene önce günde 180 km hiç durmadan gidebiliyordum.
Varmı yedek bisiklet?
2 Tane burda, 3 tane köyde 1 tane yazlıkta Motor olmayınca koleksiyon yaptıım Şu an kullandığım bisikleti 7. sınıfta takdir aldığım için dersane vermişti Ve lise-4 teyim şu an. Ben olmasam senesinde pertti ama neyse. Sonuç olarak her yolda gitti benim yadigar her koşula varık
Yetermiş bu kadar bisiklet muhabbeti cbr alınıyor
Derbi Gpr 125 -> Sym Joymax -> Honda Forza 300 ABS -> Yamaha X-Max 400 ABS
---------- Post added at 16:56 ---------- Previous post was at 16:45 ----------
Bende de var 2010 CBR ama 2011 trafik çıkışlı. Devil Racer egsoz takılı üzerinde ama sesini tarif edebilecek kelime bulamıyorum. Hızda da 20 km farkettiriyor kendim deneyip gördüm. Susturucu aparatını taktığında (polis çevirdiğinde) scooterdan farksız çalışıyor. 24 saat yol git ve durup esoza elini değdir sanki motor hiç çalışmamışcasına ılık. Kaza bela olmadığı sürece Allah'ın izniyle 69 model Jawa'lar gibi ölene kadar satmayı düşünmüyorum teknoloji beni ilgilendirmez Siyah İncim yeter bana...
Saygılar.
ѕαвяєтмєѕιηι вιℓєηιη нєяşєу αуαğıηα gєℓιя.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)