Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

İlk motorum - Honda Cbr 125R - 2010

REKLAM ALANI

Sagolun arkadaşlar.

Bugün sabah Murat Denizhan'dan (www.muratdenizhan.com) istanbul park cevresinde 4 saatlik başlangıç eğitimi aldım hocanın cbr 150'si ile. Hiç vitesli tecrübem yoktu ama bikaç saat içinde slalomlarda dans eder hale geldim
    Kollarım amele yanığı oldu ve dirsekliğin cırtcırtlarının izi kaldı. Şerit şerit.

Çok faydalı oldu gerçekten. Yarın direksiyon sınavım var, ehliyeti en kısa zamanda alacağım inş.
    Koruma olayını biraz abarttım, tahminimden fazla tuttu ama temiz oldu.
    Motomax'ten uvex karbon kask,(950 gram) bering sırt omuz dirsek korumalı, su geçirmez mont, buff, bellik, disk kilidi ve difi korumalı bot aldım, eldiven vardı zaten, dizliği de pazartesi günü alacağım.

Motorumu goremedim henuz en eç bugün bayiye getirirler. Gelince sizlerle de paylaşırım.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    Scoo AngeL...
    Alıntı crypto adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Sagolun arkadaşlar.

Bugün sabah Murat Denizhan'dan (www.muratdenizhan.com) istanbul park cevresinde 4 saatlik başlangıç eğitimi aldım hocanın cbr 150'si ile. Hiç vitesli tecrübem yoktu ama bikaç saat içinde slalomlarda dans eder hale geldim
    Kollarım amele yanığı oldu ve dirsekliğin cırtcırtlarının izi kaldı. Şerit şerit.

Çok faydalı oldu gerçekten. Yarın direksiyon sınavım var, ehliyeti en kısa zamanda alacağım inş.
    Motomax'ten uvex karbon kask,(950 gram) bering sırt omuz dirsek korumalı, su geçirmez mont, buff, bellik, disk kilidi ve difi korumalı bot aldım, eldiven vardı zaten, dizliği de pazartesi günü alacağım.

Motorumu goremedim henuz en eç bugün bayiye getirirler. Gelince sizlerle de paylaşırım.
    Kardeşim verdiğin Site Linki Trojan Virüs Dolu Yukarıda Yazılı Linke Tıklayan Arkadaşların Pc'lerini Bir Bilgi İşlemci Olarak Temizlemelerini Öneriyorum Aksi Taktirde Bilgisayarlarında Bazı Sebebsiz Sıkıntılar Çekebilirler Aşşağıda Paylaştığım Resme'de Baka Bilirsiniz.

| RESİM |

Resmi Büyük Haliyle Görmek İçin Üzerin Tıklamanız Yeterlidir.
    [COLOR="Red"][B]Motosiklet bir özgürlük ve keyif aracıdır. Bu özgürlük ve keyfin en önemli ve öncelikli koşuluysa kask kullanımıdır.
    Kask, motosiklet sürüş güvenliğinin en önemli ve olmazsa olmaz koşuludur.[/B][/COLOR]

EruKING - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kawasaki Ninja 250R 2010
    Sagolun arkadaşlar.

heheh o amele yanıklarından bendede var hala. Kollara x dövmesi yaptırmak gibi düşün ^^

Motosikleti
    honda cbr 125
    hoşgeldin aramıza ) ben de cbr 125 kullanıyorum. çok keyifli bi motordur. Doğru tercih heyecanını anlıyorum. ben motoru aldığımda 2 hafta sağnak yağış durmamıştı ve ben ölüyordum motoru kullanmak için.. murat hocadan ben de ders almak isterim umarım bi gün kısmet olur.. fotoraflar için ben bile heyecan yaptım şimdi

hayırlı uğurlu olsun kardeşim kazasız belasız kullanman dileğiyle
    Bilge Kişi Gökteki Ayı Gösterir; Aptal İse Onun Parmağına Bakar.

Apachee62 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    how much?

Alıntı Apachee62 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    how much?
    too much

siyahatmaca - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SYM HD 200 EVO
    Hayırlı, uğurlu olsun. Kazasız ve belasız, bol keyifle binersin inşallah...
    Yollar size, sizler Allah'a emanet.....

Motosikleti
    honda cbr 600 rr
    satılık honda 600rr yarış grenajlı fakat yarışa girmedim piste antreman amaçlı çıktı yarış motorudur 1000 rrye geçicehim için satıyorum alan lastiklet biras eski oda antremanda pistte eskitildi 9000 kmde alana hayırlı olsun 7.000 lira http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...600-rr-9/detay

EruKING - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kawasaki Ninja 250R 2010
    Alıntı honda cbrcup adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    satılık honda 600rr yarış grenajlı fakat yarışa girmedim piste antreman amaçlı çıktı yarış motorudur 1000 rrye geçicehim için satıyorum alan lastiklet biras eski oda antremanda pistte eskitildi 9000 kmde alana hayırlı olsun 7.000 lira http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...600-rr-9/detay

Terbiyesiz herif!

mevlutgs - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    xmax250abs Er6f650ABS ninja250R Cbr125R Today50
    oo güzel allah kaza bela göstermesin bu arada pendikten alıyorsun:D oda güzel bizim semt bizim ustalar

Alıntı honda cbrcup adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Facebook'a çevirme arkadaşım burayı, banane senin satılık motorundan ne alakası var konuyla?

Neyse...
    Arkadaşlar herkese merhaba;
    Motoru bugün Güngör motordan işyerime kadar getirdiler sağolsunlar, (ehliyetim bikaç haftaya elimde olacağından böyle bir talepte bulunmuştum) plakası ve ruhsatını da yakında posta ile gonderecekler.

Motoru yaklaşık 3km kullandım, inanılmaz güzel bir motor, boyuma çok uygun, sürüşü inanılmaz rahat, frenler ve vites geçişleri çok hoş. Sıfır alıp 6000 tl verdim ama iyi ki almışım dedim, şu an yağmur olduğu için, fotoğrafları birkaç güne paylaşacağım sizinle,

Dikkat çekmeyi pek sevmem ama üzerime full koruma ile caddede inanılmaz dikkat çekti, bakmayan bir kişi bile kalmadı
    Trafik gerçekten de çok farklı, araçların arasında eksoz dumanlarının kokusu kasktan içeri sızınca anladım, algılarım fazlasıyla açık oluyor motor üzerindeyken bu gerçekten çok hoş bir duygu.

Ehliyetim elime geçince rodaj için bir geziye çıkmayı düşünüyorum, inş kazasız belasız sürerim motorumu.

Bu motoru almak isteyen arkadaşlar her türlü soruyu sorabilir kesinlikle tavsiye ederim, motor sizi değil siz motoru kullanıyorsunuz.

Motosikleti
    Honda Cbr 125 - 2007

Trafik gerçekten de çok farklı, araçların arasında eksoz dumanlarının kokusu kasktan içeri sızınca anladım, algılarım fazlasıyla açık oluyor motor üzerindeyken bu gerçekten çok hoş bir duygu.

hayırlı olsun güle güle kullan.
    bende de cbr 2007 var.
    ilk bende trafiğe çıktığımda çok garip olmuştum
    eksoz kokusunu alıyosun araba gibi değil daha fazla dikkat istiyor bir saat gezdim kollarım çok ağrımıştı

Alıntı opsde adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    hayırlı olsun güle güle kullan.
    bende de cbr 2007 var.
    ilk bende trafiğe çıktığımda çok garip olmuştum
    eksoz kokusunu alıyosun araba gibi değil daha fazla dikkat istiyor bir saat gezdim kollarım çok ağrımıştı
    Teşekkürler, benim ehliyet gelmiş olsaydı 3-4 saat gezerdim simdi herhalde, ağrı sızı umrumda değil valla, dışarıda yağmur yağıyor, üşüyor mudur acaba cbr

ilk fotoğraflar ve ilk video

Sonunda fotoğrafları eklemeye fırsatım oldu, çok fazla fotoğraf ekleyemedim şimdilik ama ileride daha fazla paylaşım yapacağım.

Ehliyet ve plaka henüz gelmediği için trafiğe kapalı alanda çalışmalar yaparken...

ve ilk kilometreler...

Ve kısa bir video...
    video hd'ydi dailymotion da kalite baya düştü ama olduğu kadar artık...

http://www.dailymotion.com/video/xe8...25-ilk-adymlar

://

buberk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Varadero
    Dostum bu nasıl bir şey ya güle güle kullan dikkat et nazar değer bu motora resmen ben burdayım diyor =) bu heyecanı bende yaşamak istiyorum inşallah 5-6 ay içinde kavuşucam bende. Bu başlığı incelerken dahada heveslendim sayende. Kazasız belasız kullanman dileğiyle...
    dolar 10 lirayı geçecekmiş.

insipre - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    VFR800
    Hayirli olması dileğiyle yeni motorunun rodaj donemıne dikkat et

Sağolun arkadaşlar, rodaja çok dikkat ediyorum, zaten videoda da görmüşsündür temkimli gaz verdim.

ilhan1154 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    honda pcx 125
    hayırlı olsun kazasız belasız surusler dılıyorum. farklı bır duygu (= benımde bı oncekı ve ılk motosıkletım 2008 cbr ıdı
    Dünyanın en güzel hediyesini sana vermek isterdim ama seni sana veremem ki...

metci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 250R
    Ne mutlu sana Kazasız belasız inşallah...

Bu arada motorun etrafında 2 tur daha dönseydin başım dönecekti :p
    ”Samimi ve meşru olmak şartıyla her fikre hürmet ederiz. Fikirler, şiddetle, top ve tüfekle öldürülemez.” M.Kemal Atatürk...

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler