Yeni Motorum Aprillia Scarabeo 200ie
Reklamlar
-
Reklamlar
-
Harika bir seçim,çok zarif, kazasız belasız binin,yakıtı da koklar bu.
Straith'den sonra mercedes gibi gelir. Bir haber yok mu bu arada hırsızlardan.
-
Kardeş hazır aprilla demişken bu aprillanın bi racing motoru war rs 125 mi neydi modeli tam hatırlamıyorum bu racing'in fiyatı ne kadar biliyomusun acaba araştırırken sordun mu yani hiç
[COLOR="Red"][B]Motosiklet bir özgürlük ve keyif aracıdır. Bu özgürlük ve keyfin en önemli ve öncelikli koşuluysa kask kullanımıdır.
Kask, motosiklet sürüş güvenliğinin en önemli ve olmazsa olmaz koşuludur.[/B][/COLOR]
-
motorhocası adlı üyeden alıntı
Harika bir seçim,çok zarif, kazasız belasız binin,yakıtı da koklar bu.
Straith'den sonra mercedes gibi gelir. Bir haber yok mu bu arada hırsızlardan.
iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim,gerçekten ince eleyip sık dokuyarak seçimimizi yaptık ve aldık,piaggio gurubunun motorunu ilk defa kullanacağım ama parasına göre gerçekten iyi bir motor aldıgım inancındayım,özellikle grenaj kalitesini şuana kadar bindiğim motorlar arasındaki en iyisi diyebilirim hatta yamaha xmax tan da iyi bir plastik kalitesi var bazı yerleri saç kadar kalın ve sağlam,motor sessiz ve seri bugun fazla binmem şansım olmadı ama kalkış denemesi yaptım, kavrama özellikle ,üzerinde orjinalinden malossi varmış gibi titreşimsiz ve seri ,bu arada kymcodan haber yok ne yazıkki çok üzücü gerçekten, aslında parasız zamanda böyle bir motor almayacaktım ama babamda destek verdi, bende düzgün birşey alayım dedim,dediğiniz gibi straighten sonra mersedes gibi olcak
---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:43 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:41 ----------
AzRaİL42 adlı üyeden alıntı
Kardeş hazır aprilla demişken bu aprillanın bi racing motoru war rs 125 mi neydi modeli tam hatırlamıyorum bu racing'in fiyatı ne kadar biliyomusun acaba araştırırken sordun mu yani hiç
bilemiyorum ben scooter modellerine baktığım için dikkatimi çekmedi
İnsanlarıda Para Gibi Işığa Tutun, İçinde "ATATÜRK" Yoksa Sahtedir!!! - "Don't ride faster than your angels can fly"
-
Bulunur inşallah o şerefsiz hırsızlar.
-
Tolme adlı üyeden alıntı
---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:43 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:41 ----------
[/COLOR]
bilemiyorum ben scooter modellerine baktığım için dikkatimi çekmedi
Hımmm Eywallah hayırlı olsun kazasız belasız çok dikkatli dört gözle binmen dileğiyle önce güvenlik sonra sürüş dileklerimle rodajın keyfini çıkar
[COLOR="Red"][B]Motosiklet bir özgürlük ve keyif aracıdır. Bu özgürlük ve keyfin en önemli ve öncelikli koşuluysa kask kullanımıdır.
Kask, motosiklet sürüş güvenliğinin en önemli ve olmazsa olmaz koşuludur.[/B][/COLOR]
-
Tüm Scarbeolarda arkada varyatörün üstünde Agip amblemi var, Aprillia bu motor yağını mı tavsiye etmiş.
-
motorhocası adlı üyeden alıntı
Tüm Scarbeolarda arkada varyatörün üstünde Agip amblemi var, Aprillia bu motor yağını mı tavsiye etmiş.
bugün benimde aynı şey dikkatimi çekti anladığım kadarıyla italya piaggio grubu agip yağı öneriyor ama servise sordugumda ise repsol kullandıklarını söyledi,daha önce hiç kullanmadığım biryağ iyimi kötümü bilemiyorum ama motorun içinde ilk yağı agip
İnsanlarıda Para Gibi Işığa Tutun, İçinde "ATATÜRK" Yoksa Sahtedir!!! - "Don't ride faster than your angels can fly"
-
Tolme adlı üyeden alıntı
bugün benimde aynı şey dikkatimi çekti anladığım kadarıyla italya piaggio grubu agip yağı öneriyor ama servise sordugumda ise repsol kullandıklarını söyledi,daha önce hiç kullanmadığım biryağ iyimi kötümü bilemiyorum ama motorun içinde ilk yağı agip
Formula 1'de Ferrari'nin kullandığı yağdır üst kalitede bir yağ.
-
11 Temmuz 2010, 02:10
AzRaİL42 adlı üyeden alıntı
Hımmm Eywallah hayırlı olsun kazasız belasız çok dikkatli dört gözle binmen dileğiyle önce güvenlik sonra sürüş dileklerimle rodajın keyfini çıkar
teşekkür ederim daha iyisi sizlere nasip olsun
-
11 Temmuz 2010, 02:11
-
11 Temmuz 2010, 02:13
harbiturk adlı üyeden alıntı
Kac kurus bu, Kac basıyo, O paraya araba alınır be araba nıye almadın da parayı una erdın. Olursun bunda seytan ıcadı
hehehehe bende akıl yok fark etmedinmi
-
11 Temmuz 2010, 03:15
hayırlısı olsun kazasız belasız binmek nasıp etsın allah
-
11 Temmuz 2010, 03:30
kardeşim hayırlı uğurlu olsun scooterin asil ve kralını almışsın
agip yağı bir ara araştırmıştım (aprilia varken) izmirde bir firma getiriyor, adamları aradım kaç kez, var diyen oldu yok diyen oldu kendi kıçlarından haberleri yok yani. 3. dünya ülkesiyiz denk geleni kullanırız mantığı var "o yok abi bu daha iyi" mantığı ile devam eder bu ülke. bütün italyan araçları AGIP yağları tavsiye eder tabi italyada üretilenler..motosikletler için mükemmel yağları var ama nerdee
allah kaza bela vermesin, bu arada başka scooterlerin aksamları ile kıyaslama bir daha
zengin veya fakir farketmez, apaçilik ya da ezik alt kültürün, motosiklet üzerinde hiç bir izahı ve bahanesi olamaz...
) (3 litre benzin koyuyorum bir hafta geziyorum diyen adamlardan ve motorlarından uzak durun)
-
11 Temmuz 2010, 04:37
-
11 Temmuz 2010, 08:13
Tebrikler .. Gule gule kullanin. Cok yakisikli ve yeni teknoloji bir motor.
Cok cok iyi bir secim yapmissiniz. Her turlu yola bir enduro motor gibi kolaylikla girip cikabilirsiniz. Uzun yoldada harika bir motor.( Aksesuarlari on cam - torpido gozu de harika.) Uzun yolda istediginiz kadar yan ve arka canta yukleyebilirsiniz gucunden.. hizlanmasindan birsey kaybetmez.
Tek dikkat edeceginiz konu ruzgarli havalar ve ruzgarli bolgeler. Denge-agirlik noktasi biraz yukarida .Agirlik veya articiniz olacaksa arka tekerin amortisorunu 3-4 dis asagiya almanizi oneririm.
-
11 Temmuz 2010, 10:55
Kazasız belasız binmeniz dileğiyle hayırlı olsun...
16" jantlı scooteri kullanmak ayrı bir keyiftir. Güvenli sürüş sağlar.
Ayrıca gücüde yerinde bir model.
-
11 Temmuz 2010, 13:08
-
11 Temmuz 2010, 13:39
Hayırlı olsun kazasız belasız kullanırsın inşallah.
-
11 Temmuz 2010, 16:39
Cem 1958 adlı üyeden alıntı
Tebrikler .. Gule gule kullanin. Cok yakisikli ve yeni teknoloji bir motor.
Cok cok iyi bir secim yapmissiniz. Her turlu yola bir enduro motor gibi kolaylikla girip cikabilirsiniz. Uzun yoldada harika bir motor.( Aksesuarlari on cam - torpido gozu de harika.) Uzun yolda istediginiz kadar yan ve arka canta yukleyebilirsiniz gucunden.. hizlanmasindan birsey kaybetmez.
Tek dikkat edeceginiz konu ruzgarli havalar ve ruzgarli bolgeler. Denge-agirlik noktasi biraz yukarida .Agirlik veya articiniz olacaksa arka tekerin amortisorunu 3-4 dis asagiya almanizi oneririm.
bende aslında sizin gibi carnaby amaçlı yola çıkmıştım ama bulamayınca rotamızı scarabeo ya çevirdik ,tavsiyeleriniz için çok teşekkür ederim ,aklımın bir köşesine yazdım,arka amortisör ayarını kontrol edeceğim
---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:39 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:36 ----------
C385M9 adlı üyeden alıntı
hayırlı olsun kaç pere bende meraklandım şimdi..
---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:08 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:01 ----------
ilanlara baktım 3500 ero diyor...yani 3,500.00 EUR = 6,859.03 TRY ...bana fazla geldi...ama bir ilan gördüm 100 model..2900 euro diyor 5600 gayme...2.el temiz bulunursa bence neden olmasın.. o paraya ne var allaseniz...er5 veya gs 500 ün hurdasınımı alalım..
ama dün bir ilan inceledim...doktordan burgman 400 6500 gayme diyordu...makina 25 veya 40.000 deydi..çok temizdi...burgman uzun yolda cbf 150 ile aynı yakıyor..105 kuruş..mesela yani..
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...87-km-de/detay
ben 6500tl ye aldım ,şahsen 15.000km üzerindeki scooterlardan uzak duruyorum,bakım masrafları çok çıkabiliyor
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)