Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
7. sayfa BirinciBirinci ... 567

!.....şehitlerimiz için ne yapacağız?...!

REKLAM ALANI

Motosikleti
    Aprilia Caponord 1200 add & Benelli Tnt 249 S
    evet haklı bir tepki ancak şehitlerimize öncelikle ruhlarına ulaşması için yasinler okuyabiliriz, mevlitler tertip edebiliriz, kuran tilaveti ile ilgili bir organizasyon tertip edilebilir.
    onlar şehit olarak en yüce makamlardan birisine terfi etmişlerder içten içe bunun sevinci olmalı zira onlar şefaat hakkına sahipler.
    ve bu organizasyonlara bu kadar kalabalık gidilip gelinirse işte o zaman tam bir gövde gösterisi ve hayırlı bir iş yapılmış olur. ama kuru kuru meydanlara gezmek bence bir işe yaramaz. nacizane kimsenin fikrine saygısızlık etmeden benim düşüncelerim bunlardır.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Alıntı Sadık1453 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ne biliyim, İnönü stadının önündeki kalabalığı görünce çok üzüldüm, sinirlendim, ihanete uğramış gibi hissetim. Ama gel görki, eşitlik, vatan millet naaraları atan arkadaşlar o gün kafa sallamak için saatlerce önceden sıraya girip o güneşin altında piştiler. Metallica' yı severim efsane gruptur o başka bir şey tartışma açılsın istemem ama yazık değilmi?
    Sanırım sözleriniz maksasını bu noktada aşıyor. Ben hem MetallicA konserine giden biri olarak hem de geçen sene düzenlenen Edirnekapı Şehitliği eylemine katılan biri olarak şunu söylemek isterim: Geçen sene düzenlenen eylemin bana neler düşündürdüğünü de linke bakarak görebilirsiniz. (http://www.motosiklet.net/forum/etki...ml#post2089517)

Bu sebeple, bu yıl düzenlenen eylemin de mecut güç odakları tarafından ciddiye alınmayarak bertaraf edileceğini adım gibi biliyordum. Daha önce bir üyenin söylediği üzere "polis bize aşağıya gitmemizi, aşağıda 2000 kişinin olduğunu söyledi, gittiğimizde 200 kişi ble yoktu" yukardakilerin de bizim gittiğimizden haberi yoktu, polis onlara hiçbirşey söylememiş" Anlayabiliyor musunuz sayın sadık1453 içişlerinden emir alan güvenlik güçleri vatan evletlarına yapılanların kanımıza dokunduğunu göstermemiz için yapılan bu eylemi sabote ediyorlar. Geçen sene olduğu gibi. Daha ne olsun. Ne sesi, ne soluğu. Adamlar mümkün olduğu kadar ses getirmesin diye emir almışlar siz burada katılmayanlara sitem ediyorsunuz.

Siyasetle ilgisi yok diyorsunuz. Nasıl olmaz bu ülkenin %47' si şehitlere kelle diyenlere, kahpe evlatlarının başı barzaniye kardeşim diyenlere oy verdi. Kimin katılmasını bekliyorsunuz.

Şimdi ben MetallicA konserine gittiğim için vatanıma, şehitlerime ihanet etmiş mi oluyorum. Tabii ki H A Y I R!!

İleri gittiysem kusura bakmayın.

Sadık1453 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı bobber adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Sanırım sözleriniz maksasını bu noktada aşıyor. Ben hem MetallicA konserine giden biri olarak hem de geçen sene düzenlenen Edirnekapı Şehitliği eylemine katılan biri olarak şunu söylemek isterim: Geçen sene düzenlenen eylemin bana neler düşündürdüğünü de linke bakarak görebilirsiniz. (http://www.motosiklet.net/forum/etki...ml#post2089517)

Bu sebeple, bu yıl düzenlenen eylemin de mecut güç odakları tarafından ciddiye alınmayarak bertaraf edileceğini adım gibi biliyordum. Daha önce bir üyenin söylediği üzere "polis bize aşağıya gitmemizi, aşağıda 2000 kişinin olduğunu söyledi, gittiğimizde 200 kişi ble yoktu" yukardakilerin de bizim gittiğimizden haberi yoktu, polis onlara hiçbirşey söylememiş" Anlayabiliyor musunuz sayın sadık1453 içişlerinden emir alan güvenlik güçleri vatan evletlarına yapılanların kanımıza dokunduğunu göstermemiz için yapılan bu eylemi sabote ediyorlar. Geçen sene olduğu gibi. Daha ne olsun. Ne sesi, ne soluğu. Adamlar mümkün olduğu kadar ses getirmesin diye emir almışlar siz burada katılmayanlara sitem ediyorsunuz.

Siyasetle ilgisi yok diyorsunuz. Nasıl olmaz bu ülkenin %47' si şehitlere kelle diyenlere, kahpe evlatlarının başı barzaniye kardeşim diyenlere oy verdi. Kimin katılmasını bekliyorsunuz.

Şimdi ben MetallicA konserine gittiğim için vatanıma, şehitlerime ihanet etmiş mi oluyorum. Tabii ki H A Y I R!!

İleri gittiysem kusura bakmayın.
    Anlatımı ve yazımı bu kadar düzgün birinin benim sözlerimi anlamamış olması çok acı. Görüyorumki kendini ifade konusunda oldukça başarılı birisiniz. Ancak ben pazar günü oradaydım aradaki mesafeyi gidenler iyi biliyor sırtımda montum elimde eşimin montu ile o mesafeyi o sıcakta 2 defa yürüdüm, toparlanılmamasının sebepleri çok..... Farklı bir platformda konuşulabilir. Metallica konserine gidenlere vatan haini demedim, söylemek istediğim şey şu idi; Metallica her ne kadar sevsemde sonuç olarak sadece bir müzik gurubu, onların sevgisi bile bu kadar insanı kapılarında topluyor ve saatlerce beklemeye değer gösteriyorsa kendini bu vatan için bir şeyler yapıyor olmak adına oradaki katılımcı sayısının daha fazla olması gerekirdi diye düşünüyorum. En büyük sıkıntımız birbirimizi anlamamak veya anlamaya çalışmamak olan bu günlerde beni anlayacağınızı düşünüyorum.

"KAZASIZ SÜRÜŞLER"
    GÖZÜ PEK MOTORCULAR VARDIR, BİRDE YAŞLI MOTORCULAR...
    HEM GÖZÜ PEK HEMDE YAŞLI MOTORCU YOKTUR...

Alıntı Sadık1453 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Anlatımı ve yazımı bu kadar düzgün birinin benim sözlerimi anlamamış olması çok acı. Görüyorumki kendini ifade konusunda oldukça başarılı birisiniz. Ancak ben pazar günü oradaydım aradaki mesafeyi gidenler iyi biliyor sırtımda montum elimde eşimin montu ile o mesafeyi o sıcakta 2 defa yürüdüm, toparlanılmamasının sebepleri çok..... Farklı bir platformda konuşulabilir. Metallica konserine gidenlere vatan haini demedim, söylemek istediğim şey şu idi; Metallica her ne kadar sevsemde sonuç olarak sadece bir müzik gurubu, onların sevgisi bile bu kadar insanı kapılarında topluyor ve saatlerce beklemeye değer gösteriyorsa kendini bu vatan için bir şeyler yapıyor olmak adına oradaki katılımcı sayısının daha fazla olması gerekirdi diye düşünüyorum. En büyük sıkıntımız birbirimizi anlamamak veya anlamaya çalışmamak olan bu günlerde beni anlayacağınızı düşünüyorum.

"KAZASIZ SÜRÜŞLER"
    Sizi çok iyi anlıyorum. Birçoğumuz gibi içinizdeki vatan sevgisi, vatan evletlarının bir bir şehit edilmesini kabul edilemez kılıyor. Tahmin ediyorum ki hissettikleriniz, bana trafikte "bu konvoy ne konvoyu" sorusunu soranlara "Tek vatan tek devlet, tek millet!!" cevabını verdikten sonra camlarını kapatıp devam edenlere hissettiklerimle aynı.

Tepkimin sebebi konsere gidenlerin içinde de, tepkisizlerin olmadığını belirtmekti.

Siz ve sizin gibi hissedenler oldukça dahili ve harici bedhahlara rağmen bu vatana hiçbirşey olmayacaktır.

Teşekür ederim.

7. sayfa BirinciBirinci ... 567

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)