Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
6. sayfa BirinciBirinci ... 4567 SonuncuSonuncu

!.....şehitlerimiz için ne yapacağız?...!

REKLAM ALANI
    Super Moderator Olcan138 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Keeway Superlight 150
    Gergin zamanlar yaşıyoruz, herkesin sinirleri gergin kabul ama; burada ne kendimin, ne yönetimden birinin, ne de herhangi bir kişinin Türk'lüğünü, vatan sevgisini, asker sevgisini, bu katliama içinin kan ağlamasını sorgulatmam!
    Şehitlik ziyaretlerinde, sağanak yağmur altında kaldığımızda da kalan 3 kişiden 2'si yöneticiydi, Cumhuriyet kortejlerinde 10 kişiyken de 300 kişiyken de arada 5-6 taneden fazla yönetici vardı.
    Şunu söylememin bile gereği yoktu, katıldım diye içim bir nebze rahatlayacak veya kaçırdım diye daha da üzülecektim, ama yaptığımız bir şeyi herkese bağırıp, reklamını yapmayınca vatan haini olunuyormuş!
    1-3-8........................................138
    FORUM KURALLARI ve KULLANIMI HAKKINDA

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Sadık1453 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı olcan138 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Gergin zamanlar yaşıyoruz, herkesin sinirleri gergin kabul ama; burada ne kendimin, ne yönetimden birinin, ne de herhangi bir kişinin Türk'lüğünü, vatan sevgisini, asker sevgisini, bu katliama içinin kan ağlamasını sorgulatmam!
    Şehitlik ziyaretlerinde, sağanak yağmur altında kaldığımızda da kalan 3 kişiden 2'si yöneticiydi, Cumhuriyet kortejlerinde 10 kişiyken de 300 kişiyken de arada 5-6 taneden fazla yönetici vardı.
    Şunu söylememin bile gereği yoktu, katıldım diye içim bir nebze rahatlayacak veya kaçırdım diye daha da üzülecektim, ama yaptığımız bir şeyi herkese bağırıp, reklamını yapmayınca vatan haini olunuyormuş!
    Güzel söylüyorsun haklısında ama topic 6 ncı sayfasında 100 yorumu buldu ama senin dışında bir site yöneticisinden ses çıkmadı. Hiç tasvip etmesemde birileri kalayladı, ondan sonra savunma amaçlı bir şeyler yazıldı. Niye bu kadar ilgisiz kalındı bu konuya. Burada yazınca vatanperver olunmuyor ama en azından insanlar elinden gelenin en iyisini yapmaya dertlerini anlatmaya çalışıyorlar. Eeeee sitenin gediklileri nerede? Yoklar, çünkü yeterin fazla sayıya ulaşılmadı, çünkü önden giden abileri yok, çünkü sadece sabitlenmiş tarihlerde gösteri yapmak güzel. İsterseniz siteyi biraz inceleyip yuvacık ve mangal tarzı kafe buluşmalarının bir istatistiğini çıkarıyım, birde burada yazılanlar ile iligili istatistik çıkarıp karşılaştıralım. Siz yine kimsenin vatan severliğine laf söyletmeyin ama durum ortada...........

"KAZASIZ SÜRÜŞLER"
    GÖZÜ PEK MOTORCULAR VARDIR, BİRDE YAŞLI MOTORCULAR...
    HEM GÖZÜ PEK HEMDE YAŞLI MOTORCU YOKTUR...

'' fatih1453 '' ve tüm arkadaşlara teşekkürler..

Aşağıdaki fotoğraf TRT'nin terörü lanet protesto konvoyunun dünyaya pas ettiği fotoğraflardır.

Ayrıca İHA ve Anadolu Ajansı abonelerine haberi duyurmuş.
    Ülke genelinde yayın yapan tv kuruluşları haber ayrıntısına kanallarında yer vermiştir.

2011'de '' deli çerkeş'' in önerileri doğrultusunda hareket edildiğinde daha
    yararlı sonuçlar elde edileceğini düşünmekteyim.

'' 2011'de nasıl olmalı '' başlığı açılır ve kişiler görüşerini yazarsa optimum noktayı yakalayacağımızdan eminim..

http://

http://
    [B][COLOR="Purple"] Ne insanlar gördüm üzerinde elbise yok..[/COLOR][/B][B][COLOR="RoyalBlue"][COLOR="Blue"]Ne elbiseler gördüm içinde insan yok[/COLOR]..[/COLOR][/B]

Katılan tüm arkadaşlar teşekkür ediyorum, ancak bana yeri olması gerekenin altındaydı sayı maalesef. Tamam kısmen kalabalık olabiliriz ama yine de bu organizasyona katılım daha fazla olmalıydı.

"YİNEDE KATILAN TÜM ARKADAŞLARIN AYAKLARINA SAĞLIK, KAZASIZ SÜRÜŞLER"

Motosiklet Eğitmeni COQ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda
    Geçmis olsun diyelim.
    Sanirim katilan arkadaslar, MT yonetiminin neden sesinin çikmadigini anlamislardir.
    Küçük hırsız el feneri, büyük hırsız deniz feneri kullanır.
    Ancak her ikisininde çalışması için ampul gerekir.(Cosinus)

Alıntı coq adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Geçmis olsun diyelim.
    Sanirim katilan arkadaslar, MT yonetiminin neden sesinin çikmadigini anlamislardir.
    Yok ben anlamadım,

Bu işin başından beri içindeyim, MT yönetiminin neden katılmadığını anlamadım. Kimse katılmadığı için hesap vermek zorunda değil tabiki. ama katılmamanın bahanesini de aramasın.........

Motosikleti
    Honda
    Alıntı Sadık1453 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Yok ben anlamadım,

Bu işin başından beri içindeyim, MT yönetiminin neden katılmadığını anlamadım. Kimse katılmadığı için hesap vermek zorunda değil tabiki. ama katılmamanın bahanesini de aramasın.........
    Bahane degil ki hocam.
    Kendi duzenlemediginiz bir organizasyona neden adinizi koyup, kendinizi rezil edesiniz ki?
    Bu tur basina buyruk, ne oldugu belli olmayan organizasyonlarin sonunda hep sikayet dinleriz.
    Bazi arkadaslar umariz mesaj yerine ulasmistir falan yazmislar ama kimse hayal kurmasin.
    Belli bir disiplini olmayan hiç bir organizasyon mesaj falan veremez.
    Verdigimiz mesaj ancak su olmustur.
    "Beyler gordugunuz gibi biz bir turlu organize olamayan bir milletiz.
    Yolda birbirimizi ezeriz, her isi yuzumuze gozumuze bulastiririz.
    Havamizdan yanimiza varilmaz."

Bu mudur mesaj?
    Aman o mesajda benim adim olmasin!!!!

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Kawasaki KLE 500
    Bu gün cevizlibağda toplanan motorcu arkadaşlar ve kadıköy yakasından iştirak eden arkadaşlarla birlikte, edirne kapı şehitliğine gidildi, gerek motoruyla gerek arabasıyla arkalarında türk bayraklarıyla coşkulu bir şekilde bu konvoya katılan herkese kendi hesabıma teşekkür ederim, ancak ne varki bu gibi birlik ve bütünlüğümüzü ifade eden etkinlikleri çok daha fazla kitlelere duyurmak çok daha amacına uygun olacaktır, çünki bu bir etki tepki meselesidir..

Önümüzdeki günlerde diyarbakırdada bir anma töreni olacak kimin içinmi, şehy said için bir tören yapılacak, şimdiden binalara isyancı şeyh saidin fotoğraflarını asmaya başladılar bile bu organizasyona en büyük desteği veren ise (BDP) partisidir, demem şudurki bizim etkinliğimizden çok daha fazla bir katılım ve destek görürlerse (öyle tahmin ediyorum) o halde biz rehavet içinde uyuyoruz demektir, saygılarımla...

Motosikleti
    kanuni racer 200
    Bugünki organizasyon gerçekten güzeldi teröre karşı azda olsa tepkimizi verebildiysek ne mutlu bana ve bu tepkiye katılıp gelip destek verenlere, inanın yolda biz korna çalarak giderken tepkimizi verirken insanların bizi alkışlayarak destek vermesi çok duygulandırdı beni o an gözlerim doldu ne mutlu türk'üm diyene inşallah her zaman bu şekilde vatanımıza milletimize destek verip hepimiz birbirimize sahip çıkarız.. Allaha emanet olun..

"Beyler gordugunuz gibi biz bir turlu organize olamayan bir milletiz.
    Yolda birbirimizi ezeriz, her isi yuzumuze gozumuze bulastiririz.
    Havamizdan yanimiza varilmaz."

Bu mudur mesaj?
    Aman o mesajda benim adim olmasin!!!!
    Yazdıkların da son derece haklısın, ama benim bu başlığı açarkenki amacım da sesimi duyurmak ve birşeyler yapmaktı. Kimseden ses çıkmadı kimse omuz vermedi bende var olanın içine dahil olmak zorunda kaldım. Peki çok sayın yöneticiler bu işe el atsalardı, birleşseydik toplansaydık, iki farklı zamanda da bu iş yapılabilirdi, aynı gün orayı ilk önce arabalar sonra da biz (yada tersi) doldurabilirdik. Böylelikle oluşabilecek kazalara da kısmen engel olurduk. Bu organizasyon çok eksikleri olduğu ortada, ne dua edildi ne de bir konuşma yapıldı çooook eksik çooookkkkkk. En azından avuntum İstiklal Marşını (biraz hızlıda olsa doğru okumuş olmamızdır. Bakın önümüzdeki günlerde güneydoğuda neler olacak... Onlar hiiiiç böyle organize olmak falan gibi şeyler aramıyorlar, yakıyorlar yıkıyorlar terör estiriyorlar. Tabiki onlara özenmiyorum, tabiki organize olmakta fayda var ancak bazen bir arada olmak başka şeylerden daha önemli olur. Güzel ve zengin sofraya herkes oturur, mesele sevdiğiniz insanların yer sofrasına da oturabilmek, bal kaymağı herkes yer, mesele soğan ve ekmek yiyebilmek.

Şu sayfalarda yazılanların hepsi kendine göre haklı, ancak biz bir olmayı başaramadığımız sürece haklılığımızın bize bir faydası yok. Iraktaki işgal altındaki halkta haklı, ama çok nizami olarak bölündükleri için bir araya gelip başlarındaki pisliği atamıyorlar.

MT' nin geçmiş yıllardaki oganizasyonu daha düzenli ve bilinçli yapıldı, keşke bu organizasyonda da bu insanlara yön gösterseydiniz.....

"KAZASIZ SÜRÜŞLER"

Motosikleti
    Honda
    Sadik kardesim.
    Sen tabi ki butun iyi niyetinle ve guzel kalbinle elinden geleni yapmaya çalistin.
    Hatta yanlislari olsa da ben organizasyonu duzenleyenlerin, katilanlarin da ayni duygulari tasidigini çok iyi biliyorum.
    Ama cehennemin yolu, iyi niyet taslariyla örülü maalesef.

Geçit töreni yapmakla eylem yapmak arasinda bir fark vardir.
    Simdi uzun hikaye ama zaman buldukça detaylari konusuruz.

Kisaca bir noktaya deginmek isterim.
    Yaptiginiz eylemi herkes gibi doguda gorev yapan ve çatisan asker de seyredecek.
    Acaba siz bu askerlere moral olacak bir goruntumu verdiniz, yoksa morallerini bozacak bir goruntumu?

Buna benzer seyler.
    Henuz uyanamadim toparlayamiyorum kususra bakma.

Sadik kardesim.
    Sen tabi ki butun iyi niyetinle ve guzel kalbinle elinden geleni yapmaya çalistin.
    Hatta yanlislari olsa da ben organizasyonu duzenleyenlerin, katilanlarin da ayni duygulari tasidigini çok iyi biliyorum.
    Ama cehennemin yolu, iyi niyet taslariyla örülü maalesef.

Geçit töreni yapmakla eylem yapmak arasinda bir fark vardir.
    Simdi uzun hikaye ama zaman buldukça detaylari konusuruz.

Kisaca bir noktaya deginmek isterim.
    Yaptiginiz eylemi herkes gibi doguda gorev yapan ve çatisan asker de seyredecek.
    Acaba siz bu askerlere moral olacak bir goruntumu verdiniz, yoksa morallerini bozacak bir goruntumu?

Buna benzer seyler.
    Henuz uyanamadim toparlayamiyorum kususra bakma.
    Senin uyuklarken yazdığın kadarını, idareciler uyanıkken düşünebilse bu ülke daha güzel bir yer olur

Aslında aynı şeyleri düşünüyor ve aynı şeyler için yola çıkıyoruz, sadece arada bir ulaşacağımız noktaya farklı yollar deneyerek gitmeye çalışıyoruz.

"KAZASIZ SÜRÜŞLER"

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Kawasaki KLE 500
    Senin uyuklarken yazdığın kadarını, idareciler uyanıkken düşünebilse bu ülke daha güzel bir yer olur ...

Bu sözden yola çıkarak söylemek istediğim şey şudur, bu organizasyon herkesin aynı duyguları paylaştığı için belli bir katılımla olmuştur, inşaallah daha kalabalık, daha çok ses getirecek organizasyonlar olur, ancak bu konuda beni üzen bir durum vardır, konu şehitlerimiz ise bu organizasyonun içeriği biraz daha gözden geçirilmeli, yüzlerce kişi aynı maksat doğrultusunda toplanıp motorsikletleriyle arabalarıyla, bayraklarıyla destek vermiştir, şehitlikte ise okunan istiklal marşı ve atılan sloganlardan, veya alkışlardan acaba şehitlerimizin haberi oldumu...??

Şehit diyoruz vatan savunmasında veya vazifesi başında hayatını kaybeden kişidir ki rütbesi ise peygamberden sonra gelir, huzuru mahşerde peygamberlerle beraber haşr olacaktır, (cennetin kapılarını şehitler ve alimler açacaktır. HZ. MUHAMMET) öyle ise ölen bir kişininde bizlerden beklediği açıktır, ruhlarına okunacak bir fatiha şerif, veya bilen bir kişi tarafından kur anı kerimden sureler olmalıydı, ve bizlerde dualarımızla, katılırdık, ben arzu ederdimki böyle olsun, isterimki bu organizasyonu düzenleyenler birazda bu yönde düşünsünler, özellikle şehitlikte sessiz sakin vakur bir duruşla anma töreni olsun, allah bütün şehitlerimize gani gani rahmet etsin..

SÖZ KONUSU VATANSA GERİSİ TEFERRUATTIR...

Motosikleti
    Regal Raptor
    Aranızda olamadığım için hernekadar burukluk yaşıyor olsamda böylesine bir etkinliği gerçekleştirmiş olmanızdan dolayıda inanın çok gurur duyuyorum yüreğinize sağlık arkadaşlar..

Sinan kardeşim konvoy oldu bitti sen şu filistin konusunu aç bir daha uzun uzun konuşalım
    ASALET;boyda değil, soydadır! İNCELİK;belde degil, dildedir! DOĞRULUK;sözde değil,özdedir! GÜZELLİK;yüzde değil, YÜREKTEDİR!!

askon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    pıoneer 200cc 2007
    iyi yada kötü benım güzel ülkemın güzel ınsanlarının becerebıldiği bu......daha iyisi yapılana kadar en ıyısı bu ....eleştırmek eksılerı bulmak kolaydır .Ben biliyorumki katılamaayaan arkadaaşlarımızın da gönüllerı bızımleydı bızımde onlarla ama oarada olmak istemeyenlerın de kım oldukları belli o belli olan sınıfa güzıde arkadaşlarımızı gelmedın dıye aynı kefeye koymak yanlış olur .Doğu ülkesı değiliz avrupa ülkesıde değiliz biz farklıyız kardeşim bunu yıllar önce balkanlarda yaşayan dedelerım anladılar anladılarda göç ettiler ATAMIN ülkesıne güzelim türkıyeme yanı nedersek dıyelım bize ancak dost biziz beğensekte beğenmesekte

aSuBaYaH - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    iki teker
    Alıntı askon adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    iyi yada kötü benım güzel ülkemın güzel ınsanlarının becerebıldiği bu......daha iyisi yapılana kadar en ıyısı bu ....eleştırmek eksılerı bulmak kolaydır .Ben biliyorumki katılamaayaan arkadaaşlarımızın da gönüllerı bızımleydı bızımde onlarla ama oarada olmak istemeyenlerın de kım oldukları belli o belli olan sınıfa güzıde arkadaşlarımızı gelmedın dıye aynı kefeye koymak yanlış olur .Doğu ülkesı değiliz avrupa ülkesıde değiliz biz farklıyız kardeşim bunu yıllar önce balkanlarda yaşayan dedelerım anladılar anladılarda göç ettiler ATAMIN ülkesıne güzelim türkıyeme yanı nedersek dıyelım bize ancak dost biziz beğensekte beğenmesekte
    sinan sana katılıyor ve destekliyorum,

sadık1453,
    arkadaşım ben ve mt üyesi olan bir çok arkadaşımız oradaydı, çokça kalabalık gurupların bir olduğu bir günde mt üyelerinin bir arada yada gurupların ayrı ayrı olmasını mı bekliyordun. kalabalıkta herkezin bir birini görmesi imkansız. ben kendi adıma konuşayım MT toplantısına gitmedim sivil toplum hareketine destek vermeye gittim

Alıntı aSuBaYaH adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    sinan sana katılıyor ve destekliyorum,

sadık1453,
    arkadaşım ben ve mt üyesi olan bir çok arkadaşımız oradaydı, çokça kalabalık gurupların bir olduğu bir günde mt üyelerinin bir arada yada gurupların ayrı ayrı olmasını mı bekliyordun. kalabalıkta herkezin bir birini görmesi imkansız. ben kendi adıma konuşayım MT toplantısına gitmedim sivil toplum hareketine destek vermeye gittim
    Bence sen benim diğer yazılarımı okumadan sonra yazdıklarıma bu cevabı yazdın. Bir ara vakit ayırıp yazılanları başından sonuna kadar okursan ne demek istediğimi anlarsın. Bende bir sürü MT üyesi gördüm ve selamlaştım. Bende MT toplantısına gitmedim, sadece beklentim bu kadar az sayıda olmamalıyıdk. Ama yine de önceki yazdıklarımı oku sonra ne demek istediğimi anlayacaksın.

"KAZASIZ SÜRÜŞLER"

aSuBaYaH - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    iki teker
    Alıntı Sadık1453 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bence sen benim diğer yazılarımı okumadan sonra yazdıklarıma bu cevabı yazdın. Bir ara vakit ayırıp yazılanları başından sonuna kadar okursan ne demek istediğimi anlarsın. Bende bir sürü MT üyesi gördüm ve selamlaştım. Bende MT toplantısına gitmedim, sadece beklentim bu kadar az sayıda olmamalıyıdk. Ama yine de önceki yazdıklarımı oku sonra ne demek istediğimi anlayacaksın.

"KAZASIZ SÜRÜŞLER"

sadık,
    ben hepsini okudum,
    sadece son satırlarına cevap yazmak istedim, yaz sezonu dolayısı ile katılım yinede çok iyiydi insanların önceden yaptığı planları var saygı duymak lazım, sonuçta hayat bir şekilde akıp gidiyor.

sero35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda TRANSALP 07
    Konvoysa konvoy eylemse eylem yapalım.ama bişey varki alışveriş yaparken harcadığınız paranın nereye gittiğini bilmemiz,onlara destek olan kişilere para KAZANDIRMAMAYI kendimize ilke edinmeliyiz.çevremizdekilere bunu izah edip aşılamalıyız.
    MOTOR bence bır hastalıktır.

Alıntı aSuBaYaH adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    sadık,
    ben hepsini okudum,
    sadece son satırlarına cevap yazmak istedim, yaz sezonu dolayısı ile katılım yinede çok iyiydi insanların önceden yaptığı planları var saygı duymak lazım, sonuçta hayat bir şekilde akıp gidiyor.
    Haklısın,

Ancak bu hayatın akıp gidebilmesi ve o planların gerçekleştirilebilmesi adına, kanını döken Şehitlerin anılması konu olduğunda (şahsi fikrimdir herkes adına konuşmuyorum) başka işler bunun önüne geçmemeli. Orda yatan çocuklarında bu gün hayatta olsalardı bir sürü işleri olacaktı, eşleri, çocuklarıyla pikniğe gideceklerdi belkide, yada konsere...... Ne biliyim, İnönü stadının önündeki kalabalığı görünce çok üzüldüm, sinirlendim, ihanete uğramış gibi hissetim. Ama gel görki, eşitlik, vatan millet naaraları atan arkadaşlar o gün kafa sallamak için saatlerce önceden sıraya girip o güneşin altında piştiler. Metallica' yı severim efsane gruptur o başka bir şey tartışma açılsın istemem ama yazık değilmi? Bir futbolcunun imzasına 20.000 kişi şahitlik etti, derbi maçları için kavgalar çıktı günlerce stad kapılarında yatıldı. Bir dönem alkolün yasaklandığı sosyal tesislerin önünde bile daha istikrarlı ve kalabalık bir grup eylem yaptı. Saymakla bitiremem bunları ama bunları gördükçe midem bulanıyor... Bireysel olarak ta bir şeyler yapamıyor olmak çok rahatsız ediyor beni. Bu iş siyasetle olmadı, olmayacakta. Çünkü siyaset estetik yalan söyleyebilme sanatı olduğundan, bu işin çözüm yolu daha keskin kararlarla daha keskin çözümler üretmek.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:21 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:38 ----------

Bu resime ne söylemek istediğimi çok iyi anlatıyor. Görüntülenme sayılarına bakınca...............

6. sayfa BirinciBirinci ... 4567 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)