Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
5. sayfa BirinciBirinci ... 34567 SonuncuSonuncu

!.....şehitlerimiz için ne yapacağız?...!

REKLAM ALANI
    Sadık1453 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Ben ne diyorum siz ne yapıyorsunuz? Siz cephede de birbirinizi boğazlarsınız?
    Arkadaşlar egolarınız için ayrı bir topic açıp orada tartışmaya devam edebilirsiniz ancak bu topik birbirinize hodri meydan çekeceğiniz er meydanı değil. Bunları yazacaksanız yazmayın.

Bir kişi bile bir alternatif üretmedi şöyle yapalım şunu da yapalım, şuraya gidelim... bir kişi bile bir öneri dahi vermemişken topic 5 nci sayfasında hala kavgalara muhalefetler ve birbirini yiyen arkadaşlar var. Derdiniz nedir sizin?

Lütfen birbirinizle dalaşmayı bırakın çözüm önerisi getirin.........
    GÖZÜ PEK MOTORCULAR VARDIR, BİRDE YAŞLI MOTORCULAR...
    HEM GÖZÜ PEK HEMDE YAŞLI MOTORCU YOKTUR...

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    huska - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    '08 DL 650- '88 px200
    Alıntı Sadık1453 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar egolarınız için ayrı bir topic açıp orada tartışmaya devam edebilirsiniz ancak bu topik birbirinize hodri meydan çekeceğiniz er meydanı değil. Bunları yazacaksanız yazmayın.

Bir kişi bile bir alternatif üretmedi şöyle yapalım şunu da yapalım, şuraya gidelim... bir kişi bile bir öneri dahi vermemişken topic 5 nci sayfasında hala kavgalara muhalefetler ve birbirini yiyen arkadaşlar var. Derdiniz nedir sizin?

tamam guzelde bak yukarda adam nedıyor ayberke ıthafen türkçeyi bilmiyen adam işin mi yok? bu organizasyonu herkese bildirmeye çalışan adam kim? ayberk degıl mi? topic sahibi olarak müdahale etmen gerekmez mi? sessiz mi kalalım kavga etmiyoruz arkadaşım müdahale ediyoruz

Öncelikle ''sadık1453 '' ile aynı aynı görüşteyim..

Diğer taraftan her üye, kendince üzgün ve sıkıntılı iken;

kimsenin kimseyi yargılamaya, değerlendirmeye, hissiyatını ölçmeye, inancıyla dalga geçmeye , sen inançlısın,

sen filistine destek verdin veya vermedin, ben vatanseverim sen değilsin gibi yorumlar yapmaya hakkı yoktur.

Ayrıca, hiçbir üye , bir başka üyeye bu şekilde eleştiri yapma yetkisinide vermemiştir...

Yapacağımız görüşlerde; sabırlı olmalı, örnek tutum ve davranış sergilemeli, cevap hakkı doğuracak yazışmalardan'da kaçınmalıyız....

Bu vesile ile, bir kez daha; Şehitlerimize ALLAH'tan rahmet, kederli ailelerine sabır dilerim..
    [B][COLOR="Purple"] Ne insanlar gördüm üzerinde elbise yok..[/COLOR][/B][B][COLOR="RoyalBlue"][COLOR="Blue"]Ne elbiseler gördüm içinde insan yok[/COLOR]..[/COLOR][/B]

Hain pusuya yardım ve yataklık eden şerefsizler yakalanmıştır.

Emniyet mensuplarımıza teşekkür ederiz..
    [B][COLOR="Purple"] Ne insanlar gördüm üzerinde elbise yok..[/COLOR][/B][B][COLOR="RoyalBlue"][COLOR="Blue"]Ne elbiseler gördüm içinde insan yok[/COLOR]..[/COLOR][/B]

Alıntı huska adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    tamam guzelde bak yukarda adam nedıyor ayberke ıthafen türkçeyi bilmiyen adam işin mi yok? bu organizasyonu herkese bildirmeye çalışan adam kim? ayberk degıl mi? topic sahibi olarak müdahale etmen gerekmez mi? sessiz mi kalalım kavga etmiyoruz arkadaşım müdahale ediyoruz
    Arkadaşlar, bazı konularda verilen cevaplar daha fazla kışkırtıyor sözü söyleyeni haksızlığa uğradınızda hakkınızı arayacak merciimi arıyorsunuz? topic sahibi hepimiziz. Şehitlerle akrabalığımız olmasada hepsi kardeşimiz. Ben bunları tartışmayın çok kızıyorsanız özelden mesajlaşın konuyu bu topicte tartışmayın diyorum. Sen ona cevap o sana cevap verecek diye sayfalarca yazı yazarız. Haksızmıyım?

Göstermiş olduğunuz ve bundan sonra göstereceğiniz sağ duyu ve sabır için ALLAH hepinizden razı olsun.

Bu arada hala alternatif programlar bekliyorum.

"KAZASIZ SÜRÜŞLER"

Forumdan Uzaklaştırıldı ozaktasi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HondaCB900F,HondaCBR125,Kymco Süper8,Sym Xs125
    Tek çaresi var..Öldüreceksin ,,başka çözüm yok.....

askon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    pıoneer 200cc 2007
    söyledığim kelımelerde insanları kırıcı yada zedeleyecı tek bır sey göremezsın bu formu okuyan insanlar neyın ne olduğunu bılen insanlar senın yorumun bana ortalığı dahada cok karıştırmaya calışan cakma üyelık gıbı geldi .Yazık halbuki sen burada cok sey öğrenebılırdın

BerKToprak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HİLTİ
    Şehitlerimizin anısı için o gün hazır olacaz yaradan tüm şehitlerimizi affetsin mekanları cennet olsun sonuna kadar bu ulusun askerine bölünmez bütünlüğüne destek.
    Yolver gitsin .

Motosikleti
    xx 12999,9rr cadı süpürgesi :P
    Alıntı AYBERK adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bana TÜRKÇE YOKSUNU diyeceğin yerde;ilk önce kendi yazım ve imla hatalarına dikkat et!!!
    herzaman yazdığım birşey vardır; bu forumda kimileri HANCI,kimileride YOLCUDUR!!!
    Sen ve senin gibiler,herzaman YOLCU olmaya mahkumsuzunuz... senin gibi o kadar çooook müsvette parçası gelip geçtiki... sayısını kimse bilmiyor!!!
    Şimdi sen burdan yine gürlersin,yağarsın... sen yine bildiğini oku,ancak edepli ve ahlaklı ol... kişileri rahatsız etme,her sokağın başında çocuk parkı var,git orda yaşıtlarınla oyna........
    sakin ol ayberk
    [B]durmak yok... yola devam.....
    [/B]
    [COLOR="Red"][B][I]selam dünyalı ben dostum......::sapka::::151::[/I][/B][/COLOR]

Motosikleti
    Regal Raptor
    Kafama takıldı sormadan edemiycem, aldığımız her şehit haberinden sonra konuşulan konular dönüp dolanıp filistin olaylarına geliyor, onları insan yerine koymak din kardeşimiz diyip sahiplenmek vijdanlı olarak düşünmek bunun neresi abestle iştigal..

Yok anıtkabire tuvalete gidiyorlarmışta yoksa anıtkabire o filintin severlerden kimse çıkmazmışta, kardeşim sizin memleket sevdalısı olmaktan anldığınız anıtkabire çıkmakmı, anıtkabire çıkıp sonrasında kandili 400 komando ilE çeviren paralara son anda geriçekilin demekmi?

Her konuda herkesin düşünceleleri ve yorumları farklı olabilir, aynı acıyı yaşarken aynı konuyu farklı dillerlede anlatabilir bu yüzden sen şöylesin ben böyleyim vs vs gibi uzatıp durmak çok abest, bir etkinlik var kardeşim imkanı olan gider, gidemeyenler iyiniyet temennilerini gönderir, fazla uzatmayın politika ve siyaset konuşulucaksa eğer açın bir yeni konu sabah akşam konuşalım
    ASALET;boyda değil, soydadır! İNCELİK;belde degil, dildedir! DOĞRULUK;sözde değil,özdedir! GÜZELLİK;yüzde değil, YÜREKTEDİR!!

Alıntı kuyucadısı adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    sakin ol ayberk
    Bencede, sağduyu ve soğukkanlı olmak gerek. Yapılan yoruma bakılarak parlamayalım hemen. Malum bazıları bu topicte yazarken destek olmak için bazılarıda topici amacından saptırmak için yazıyor. Biz kimin ne olduğunu iyi biliyoruz Ayberk, onun için bu tip şeylere boşuna sinirlenip kendinide yıpratma ve yorma boşver. Biz pazar günü birlikte olacağız, bir olacağız.

"MESELE VATANSA GERİSİ TEFERRUATTIR"

"KAZASIZ SÜRÜŞLER"

hanedan12 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Bencede, sağduyu ve soğukkanlı olmak gerek. Yapılan yoruma bakılarak parlamayalım hemen. Malum bazıları bu topicte yazarken destek olmak için bazılarıda topici amacından saptırmak için yazıyor. Biz kimin ne olduğunu iyi biliyoruz Ayberk, onun için bu tip şeylere boşuna sinirlenip kendinide yıpratma ve yorma boşver. Biz pazar günü birlikte olacağız, bir olacağız.

"MESELE VATANSA GERİSİ TEFERRUATTIR"

"KAZASIZ SÜRÜŞLER"
    Kangren olmuş tüm kollara adanmıştır.
    Eğer bir yıl sonrasını düşünüyorsan, bir tohum ek. Eğer on yıl sonrasını düşünüyorsan, bir ağaç ek. Eğer yüz yıl sonrasını düşünüyorsan, insanları eğit.

Evet arkadaşlar ikinci bir organizasyon başlığı açarak zaten zor toparladığımız insanları bölerek dağıtmak istemedim. Tek Türkiye grubunun yaptığı bu güzel organizasyona sadece bireysel katkımın olmasını istediğimden bir şeyler yapmaya çalışıyorum. Bu çalışmaya destek olacak olan arkadaşlarıda bekliyorum. Ayberk ile mesajlaşmamız sonucunda hazırladığım ufak metnin dağıtılmasının izinlere bağlı olduğunu ve polisle başımızın derde girebileceği uyarısını aldık. Böyle bir şey yaparak iyi işler yapmak için yola çıkan insanların başını ağrıtmak istemeyiz. Ancak tabiki kendi motorlarımızda montlarımızda arabalarımızda bunları asmak yasak değil tabiki. En azından Tek Türkiye' ye verilecek ufak bir omuz olur benimkisi, çölde kuma tanesi misali ama tarafımızı belli etmiş oluyorum. Aşağıdaki resmi facebooktaki duvarlarınızda paylaşabilir ve farklı platformlarda da insanların görmesinin sağlayabilirsiniz.

"KAZASIZ SÜRÜŞLER"

BerKToprak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HİLTİ
    Arkadaşlar şehitlik ziyareti ilgili bir kaç başlık altında topik açılmış bu nedenle tek topikte birleştirmek en dogrusudur Şu başlık altından devam arkadaşlar organizasyon topici alttadır.

ŞEHİTLİK ZİYARETİ ORGANİZASYONU İÇİN TIKLA!
    Yolver gitsin .

Erat ve askerimiz yeminine sadık.Ya digerleri?Meclis üyeleri bakanlar hukuki ve askeri diger mevki sahipleri ! Bunlarında görevlerine başlarken Atatürk ilke inkılaplarına uygun ettikleri yeminler ilebirlikte ,gerektiginde sadık olmayanların halk tarafından işbirligi içinde olunanlar ile beraber kurtuluş savaşında oldugu gibi cezalandırılacakları hatırlatılmalı .Vergilerimiz haraç evlatlarımız hedef tahtası degil.Evlatlarımızın biri de bir bini de bir.

Bu iş siyasetle,demokrasi ile veya işbirligi ile çözüm boyutunu çoktan aştı.Kaypaklar artık resmen toprak istiyor.Aslında talepleri kendilerine ait degil,destekcilerinin talebi.Talep ettikleri arasında destek umdukları kesimin çıkarları yok ve onlarda bunun farkında değil.Azınlık muamelesi gördükleri yönünde beyin yıkanışları sırasında bizlerin onlara anlatamadıgı:tarihte hiç bir uygarlığın kendini azınlık hissedenlere bu kadar musaama gösterdigi bu kadar içine kattıgı kültürüne sahip çıktıgı görülmemiş.Kaldıki şu an yaşadıkları topraklar ne kendileri tarafından ne başkası nede zulmeden olarak gördügü bu ulus tarafından tek ırklı olarak hiç bir kesime hüküm sürdürmemiştir.Ve en istikrarlı ve insalcıl olanı osmanlıdan sonra kuruldu.Şu anki ulus onların ve digerlerinin ve digerlerinin ............(bu toprakların asıl sahibi şunlar diye bir kesim yok sahibi olanlar bizleriz bu cografya üzerinde yaşayanlar.)tek ama tek garantörü.Umdugunuz şey olsa bir yıla kalmaz ırak ın başına gelenler başınıza gelir.......T.C ni yok ede bilme hayali kuranlara hedeflerine yaklaşacak yeni bir basamak oluşturursunuz yalnızca.Sırtlanlar gibi birleşip adım adım tırtık tırtık yaklaşabilecekleri anı kolluyorlar.Bu ulusu birleştiren zinciri en zayıf noktasından kırıp(zincir en zayıf halkası kadar güçlüdür ki)talan etmek istiyorlar tabi bu talandan en zayıf halka olarak gördükleri sizi ilk olarak kıracakları için hem kıran hemde kıramadıkları diger halkalar tarafından nasibinizi çok acıbir şekilde alırsınız.İşte şehitlerimiz için bu önemli noktaları tüm dünyanın görebilecegi bir şekilde ilan etmeli bu zincirin asla kırılamayacagını birkez daha tek bir yürek olarak hatırlatmalıyız.Gerekirse kangren olan kolumuzu ,bacağımızı kesebilecek cesaretimiz olduğunu ama asla taviz vermeyecegimizi Hep birlikte katılarak.son olarak konvoylar için toplanma merkezlerini tekrar kararlaştırsak açıklasak yararlı olur diye düşünüyorum.

Bu neye destek? Ne için destek? Bu grubu göz altına almayan polisemi laf söyleyim, yoksa bu grubu buraya toplayan çakallaramı? Bu nasıl bir iştir ben anlamadım, ama çok sinirliyim hemde çooookkkkkkk. Kafayı yemek üzereyim. Forum kuralları olmasa dümdüz gidicem şimdi. Lütfen ama lütfen pazar günü en azından aşkı memnun denen diziyi izleyenlerim üçte biri kadar olsak yeter. Aptal bir dizi için bile gözyaşı dökenler ŞEHİTLERİMİZE destek için de gözyaşlarınız bizimle olacak mı?

http://www.milliyet.com.tr/zanlilara...12/default.htm

y.infernal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    VW Polo
    Bu terör yandaşlarını iki büklüm laf sokmak isterdim ama daha önce beni terörist ve yandaşlarını kötülediğim - aşağıladığım için banladılar.

Burada bir şey söylemeye çekiniyorum artık.

Alıntı y.infernal adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bu terör yandaşlarını iki büklüm laf sokmak isterdim ama daha önce beni terörist ve yandaşlarını kötülediğim - aşağıladığım için banladılar.

Burada bir şey söylemeye çekiniyorum artık.
    Yok artık...!?
    Eğer kullandığın cümleler aleni bir şekilde küfürse banlanma normal ama uygun bir dille yaptıysan olmamalı diye düşünüyorum...!

Gerçi bir taraftan bakdığımda da sitede sözü geçen ama mod olmayan çok az kişi bu konuya yazdı ve destek oldu. Site yöneticilerinden bu konu ile ilgili hiç ses çıkmadı. Ya sessiz sakin korteje katılacaklar, yada yeterince önemli olmadığını düşünüyorlar.!

5. sayfa BirinciBirinci ... 34567 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)