52 diş darbesi ile beni ısıran Kangal köpeğe tebrikler.
Reklamlar
-
29 Haziran 2010, 01:47
Valla bende bir köpek sahibiyim ama sürüyü koruyan köpeklerden nefret ediyorum.Çayırlarda dağlarda gezdirmiyorlar sürüye o kadar uzak olmamıza rağmen hemen etrafımızı sarıyorlar.Birkaç kişi şikayet etmiş ama nafile.Millet piknik yapamıyor.Böyle olmamalı.
Reklamlar
-
29 Haziran 2010, 02:05
ustam geçmiş olsun.. kedi saldırdı parçalıyordu beni desen daha normal gelir, kangallar kendisine zarar vermeye kalkan insanlara bile zor saldırırlar sabırlarını çok zorlamak gerekir ama böyle istisnalarda var, verilmiş sadakan varmış..
acil şifalar..
Gitmek istediğinde gitmezsen geç kalmış olursun...
-
29 Haziran 2010, 02:09
Burak_34 adlı üyeden alıntı
ustam geçmiş olsun.. kedi saldırdı parçalıyordu beni desen daha normal gelir, kangallar kendisine zarar vermeye kalkan insanlara bile zor saldırırlar sabırlarını çok zorlamak gerekir ama böyle istisnalarda var, verilmiş sadakan varmış..
acil şifalar..
Hayvanların kulağını,kuyruğunu bilmem neresini kesiyorlar,sonra hayvan deliriyor,saldıracak yer arıyor.
-
29 Haziran 2010, 02:11
Çok geçmiş olsun.
Yıllarda kangal besledim.Ama kendisine kast edilmediği sürece bir insana saldırdığını hatırlamıyorum..
Çok çok geçmiş olsun..
-
29 Haziran 2010, 02:18
-
29 Haziran 2010, 02:40
çok geçmiş olsun Allah şifa versin . şaşırdım desem yeridir.şu an 3 yaşına başan bir çift kangalımız var iş yerinde.ve çok uysallar insanları çok severler,ama şu da var bekledikleri yeri çok sahiplendikleri için kimseye izin vermezler.boşuna nam salmamışlar,size'de o yüzden saldırmıştır büyük olasılıkla.bir dahaki ordan geçmenizde yanınızdan haydarı eksik etmeyin ne olur ne olmaz.
Hızlı bir Rider olmak için hızlı bir motor yetmez! o hızı yapabilecek (g..) yürek te lazım..
GHOST RİDER
-
29 Haziran 2010, 04:43
Verilmiş sadakanız varmış. O dev gibi köpeği nasıl alt ettin, helal olsun...
KAngal sahipleri köpeklerinin kurt boğmasından övünç duyarlar. Sahibi köpeğini senin altında ölmek üzereyken görünce neler hissetti acaba çok merak ediyorum.
-
30 Haziran 2010, 16:41
enginer6 adlı üyeden alıntı
KAngal sahipleri köpeklerinin kurt boğmasından övünç duyarlar. Sahibi köpeğini senin altında ölmek üzereyken görünce neler hissetti acaba çok merak ediyorum.
Boğazımı kaptırmış olsaydım çoktan papucum dama atılmış olacaktı.
29/06 da karantınaya alınmış bana saldıran köpeğin belediyemiz veteriner hekimleri tarafından yapılan son kontröllerinde hayvanda kuduz belirtilerinin bulunmadığı rapor edildi. Artık forumdan tehlikesizce yazışabiliriz.Bu sayede artık bende hastane yollarından ayrılıyorum. Fakat pansumanları bir müddet daha devam edecek yaralardan henüz kurtulamadım.
Ellerindeki birkaç parmak şimdilik devre dışı ise de motosıkletimi aksamadan kullanıyorum.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:41 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:39 ----------
enginer6 adlı üyeden alıntı
Güzel soru.!!! sahibi bizi o durumda görünce sanırım; Köpeğinin kurtu rahatça boğabileceğini fakat beni asla boğamıyacağını düşünmüştur sanırım..
-
30 Haziran 2010, 17:04
Osman abi şuan ki saglık durumun nasıl?
Elin kolun ne durumda? Bi düzelme varmı? Kontrolleri ihmal etmiyorsun degilmi?
İç sesim dışardan duyulsa beni kurşuna dizersiniz..
-
30 Haziran 2010, 17:09
Kangal köpeğinin sırtı dönük bir insana saldırması gerçekten çok şaşırtıcı. çok geçmiş olsun aşılarınız ihmal etmeyin.
Sözün en güzeli, söyleyenin doğru olarak söylediği, dinleyenin de yararlandığı sözdür.
-
30 Haziran 2010, 17:13
htmetin adlı üyeden alıntı
Kangal köpeğinin sırtı dönük bir insana saldırması gerçekten çok şaşırtıcı. çok geçmiş olsun aşılarınız ihmal etmeyin.
Saf kangal olmayabilir.
Çünkü bende kangal'in böyle bi adilik yapacagini sanmiyorum.
Kangallari ben duygusal hayvanlar olarak biliyordum.
Belki annesi kangal babasi baska bi cins'tir diye tahmin ediyorum.
Ama bu olayi duyduktan sonra eğer bi köpek alicak olursam kesin kangal olur
İç sesim dışardan duyulsa beni kurşuna dizersiniz..
-
30 Haziran 2010, 17:59
SinanAksu adlı üyeden alıntı
Osman abi şuan ki saglık durumun nasıl?
Elin kolun ne durumda? Bi düzelme varmı? Kontrolleri ihmal etmiyorsun degilmi?
Sinan cığım herşey yolunda. Dün hayvanın son sağlık kontrölleri yapıldı. Kuduz vakası falan yok. Belediye veterinerliği bu doğrultuda rapor verdiği için benim de kuduz aşılarım durduruldu. Yaraların savılmasına çok itina gösterdim. Sabah akşam pansumanlarını ve takviye ilaçları eksik etmedim. Bu nedenlede hızlı bir şekilde düzelme var. Motosikleti kullanmaya yetecek kadar parmak şu an için görevde. Merak etme. Bu benim haytımdaki ne ilk nede son talıhsızlık. Allah'ın verdiği ömür süresince yılmadan zorlukları üstesinden gelecez inşallah . İlgin için teşekkürler.
5 Temmuz da 10 günlük Karadeniz seyahatına gidiyorum. Konu ile ilgili topıc açtım fakat henüz onaylanmadı. Okursun. Sen de iştirak etmezmisin. ?
-
30 Haziran 2010, 18:32
Sivas Kangal'ı genelde İnsan'a değil de, başka canlılara karşı çok acımasız olduğunu aşikar beslediğim dönemde bahçeyi korusun diye aldım büyüttüm bahçe sınırları içerisindeki tüm canlı yaşamı sona erdi ama buna rağmen insana hiç havlamadı bile. Eğer havlayan ve sinirlenen kangal olduğunda oturup onunla konuşarak sakinleştirebileceğime bile inanıyorum.. Bu kadarda insan canlısı bir hayvandır yani kendisi.. Hayvan bile demek istemiyorum ona çünkü gözlerindeki o bakış ve duruşundaki asalet konuştuğunda seni anlaması ve sana arkadaşlık etmesi onu hayvanlar aleminden ayırıyor bence.
Sözün en güzeli, söyleyenin doğru olarak söylediği, dinleyenin de yararlandığı sözdür.
-
03 Temmuz 2010, 03:51
Kardeşim geçmiş olsun. Ben de hayret ettim kangalın durduk yerde gelip saldırmasına. Bende de 4 yaşında bir kangal var. Ancak, araziyi aşırı sahiplenen bir cins bu. Benimki de bizim araziye yabancı biri yaklaşırsa 20-30 metre yanına kadar gidip cüssesini gösteriyor, o da gelen yabancıya yetiyor zaten. Ancak şu ana kadar araziye giren yabancı köpekler hariç kimseye saldırmadı. Sanırım senin kovanların orayı da kendi arazisi bilmiş bu?
Tekrar geçmiş olsun.
[B]Wyvern Aeion[/B]
Kymco Xciting 250i
[B][COLOR="Red"]Karşıyaka[/COLOR][/B] / [B][COLOR="SeaGreen"]İzmir[/COLOR][/B]
-
03 Temmuz 2010, 19:47
Abi korku filmi gibi ya :( geçmiş olsun
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)