Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
1. sayfa 123 ... SonuncuSonuncu

Uzucu Bir Haber :(:(

REKLAM ALANI

Motosikleti
    Bmw F650
    Saat 1:30 siralarinda kadikoy - bostanci istikametinde kozyatagi koprusune yakin bir yerde gozumle sahit oldugum motorcu arkadasimiz kaza yapti. Sol seritten BMW marka enduro tipli motorcu arkadasimizi Peugeot 206 marka otomobil sikistirarak kafasini sol seritteki beton taslara vurarak olay yerinde hayatini kaybetti Allah'tan ailesine sabir versin... Allah yardimcilari olsun..

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    151 RS
    :S:S 206 cının plakasını alan oldu mu sen şahitsin bu olaya ifade vermeyi düşündün mü hiç? adamı öldürdüğü yanına kalmaz inşallah :S:S

Allah rahmet eylesin..

Cixmypower - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Rks Titanic 150
    Zengin P*cleri alıyolar 18 yasında arabaları ınsanların hayatını tehlıkeye atıyolar allah ailesine sabır versin allah rahmet eğlesin
    Bayrakları Bayrak Yapan Üstundeki Kandır,Toprak Eğer Uğrunda Ölen Varsa Vatandır.

Motosikleti
    Honda CBR 125 idi ;( yine olacak..
    Yeter artık yaaa.. Allah kahretsin. Resmen kurbanlık koyunlar gibiyiz, sıra ne zaman bize gelecek bakalım. Allah rahmet eylesin, ailesine sabır versin.

Sinan Er - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW F650 GS
    Galiba sol şeritteki boşluktan yolalıyordu motorcu. Bende ordan gıdıp gelıyorum ve daha once de bana baska biyerde p.206 çarpıp kaçmıştı.

Allah rahmet eylesın Allah aılesıne sabır versın inşallah
    Kuş olup uçmak isterken uzaklara, Ağaç olup kök salıyorum buralarda.........

Sinan Aksu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Afrika..
    Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun. Bakalım sıra bize ne zaman gelicek?
    Sen olaya şahitsin, git ifade ver bence
    İç sesim dışardan duyulsa beni kurşuna dizersiniz..

Motosikleti
    Bmw F650
    Alıntı baBAha adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    :S:S 206 cının plakasını alan oldu mu sen şahitsin bu olaya ifade vermeyi düşündün mü hiç? adamı öldürdüğü yanına kalmaz inşallah :S:S

Allah rahmet eylesin..
    Yok o kalabalikta ben almadim ama bir cok motorcu arkadasimiz durdu belki onlar almis olabilirler siteye uye olan varsa eger... olay yerinde olanlari soyledim ama gitmedim...Insallah Kalmazz

---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:22 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:19 ----------

Alıntı harbiturk adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Galiba sol şeritteki boşluktan yolalıyordu motorcu. Bende ordan gıdıp gelıyorum ve daha once de bana baska biyerde p.206 çarpıp kaçmıştı.

Allah rahmet eylesın Allah aılesıne sabır versın inşallah

Ewt sol seritteki bosluktan yol aliyordu ve otomobil sikistirarak beton taslara vurdu

Motosikleti
    Honda CBR 600F
    son zamanlarda hemen hemen hergün böler bi başlık açılır oldu allah rahmet eylesin demekten başka bişey kalmıyo sanki ama bunu böle seyrettiğimiz sürece sıranın bize gelmesi an meselesi.

Motosikleti
    Regal Raptor
    Alıntı Cixmypower adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Zengin P*cleri alıyolar 18 yasında arabaları ınsanların hayatını tehlıkeye atıyolar allah ailesine sabır versin allah rahmet eğlesin
    bunun zenginlikle pek alaksı yok arkadaşım ayrıca her olaydan sonra zengin insanlara karşı olan bu önyargıyı anlamıyorum 206 almak için zengin olmakda gerekmiyor ölen kişiye amelince rahmet ailesine sabır diliyorum
    ASALET;boyda değil, soydadır! İNCELİK;belde degil, dildedir! DOĞRULUK;sözde değil,özdedir! GÜZELLİK;yüzde değil, YÜREKTEDİR!!

Deryali - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha MT-09
    :( :( :( Her gün kullandığım yol ve bende mecburen soldan gidiyorum. Ancak en sola geçtiğimde mutlaka hızımı minimuma düşürüyorum ( 30-50 arası ) Eğer bu hızda giderken araba sıkıştırırsa frene basma ve durma şansımız var ancak hızlı girdiğimizde....

çok çok üzüldüm :( Ölüm bu kadar kolay olmamalı. Allah rahmet eylesin off offf
    "Özgür yaşayanların bakış açısı" Motojektif

feci bi kaza olmuş, çok üzüldm, allah rahmet eylesin

Allah c.c rahmet eylesın

Baltassar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Cbf 250
    Canicellat
    Boşverin Başkalarını Lütfen Konu İle İlgili Resmi Makamlara Gerekli İfadenizi Verin.Sizde Bir Motosikletçi Olarak Üzerinize Düşeni Yapın. Allah Korusun Her Dakika Bizimde Başımıza Böyle Birşey Gelebilir. Duyarlı Olmak Gerekir Diye Düşünüyorum.
    Yazılanlar Doğrudur Biz Koyun Oldukça Sıra Ne Zaman Bize Gelecek Diye Beklemekten Başka Birşey Yapamıyoruz.
    Allah Rahmet Eylesin. Ailesine Sabır Diliyorum
    Imza mi?? Nereye Atayım

oguzhan6161 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    +1

tekintekin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki BANDİT 650 S (Haydut)
    Hayatını kaybeden kardeşimize Allahtan rahmet geride bıraktığı ailesine ve sevenlarine de Allahtan sabırlar dilerim.
    doğuştan çaresi olmayan bir hastalığım var,her gördüğümü adam sanıyorum...

fat280 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2008 xmax 250
    Allah rahmet eylesin arkasındaki ailesinede sabır versin

erginturhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    0-36500 Hyosung GT250R, 0-51000 Honda VFR 800
    Allah rahmet eylesin...
    Aynı yolda aynı boşluğu ben de kullanıyorum... Ancak bazı şeylere dikkat etmeliyiz... Trafik hızlı akarken o boşluğa girmek oldukça tehlikeli. Trafik yavaşladığında ise bir başka arkadaşımızın da belirttiği gibi hızımızı araçlara yakın bir seviyeye getirip o boşluğa girebiliriz ama farlarımız açık ve her türlü tehlikeye hazır bir şekilde ilerlemeliyiz. Bu arada araçların arasından bir anda önümüze çıkması muhtemel çiçek satanlara da dikkat etmeliyiz. Ayrıca arkamızdan neredeyse kıçımıza yapışmış şekilde gelen bazı densiz motorcu arkadaşlara da ilk fırsatta yol verip onları kendi riskleriyle başbaşa bırakmalıyız...

c3nk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda PS 150i
    ..........

+1

Özer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    V STROM DL 650 Esmeralda
    Allah rahmet eylesin, tüm sevenlerine sabırlar dilerim.
    Yine elden allah rahmet eylesin demekten öteye gidemiyoruz maalesef.
    Görgü tanıkları en ufak bir bilgi varsa bunu yatkililere iletmeli, iletmeli ki bu cani sürücüler ayıklansın.
    Tarzım çok basittir.....
    Her zaman en kalitelisi ile memnun olurum

y.infernal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    VW Polo
    Allah rahmet eylesin

Ölen kişi kask takmışmıydı ? Yoksa başka bir darbeye mi maruz kaldı

Arkadaşı öldüren, cinayet işleyen lanet olası piçin allah belasını versin .

Orada ki motorcular o aracı neden takip edip plakayı almadınız ? Dayak atıp polise teslim edecektiniz

1. sayfa 123 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)