Allah rahmet eylesin, geride kalanlarına sabır versin
İlo 50cc-Jawa250-Jawalazer-Honda Strada200cc-Honda Titan-Mondial 110ft-Cbr600-Dr 800-Afrikatwin-Varedero-QM200GY-Honda İnnova-Cb125e-Mondial Prostreet
Aynı yolda aynı saatlerde bir f 800 gs motosiklet ile yanyana gidiyorduk.Acaba o mudur..
Allah yakınlarına sabır versin.
Kolpa Adamları
Kaza yapan kiside kask vardi... sirt ustu yere dusmustu ve boynunun arkasindan kan geliyordu kaski cikarttiklarinda yuzu tamamen kan icindeydi
Arac kacmadi ki takip edelim ama aractan iki kisi indi biri bayan digeri erkekti tam emin degilim fakat surucusu bayan olabilir
Allah rahmet eylesin.......................
O KASKI Hemen Kafana Geçir.......
Allah rahmet eylesin..
Kışın tek tük kaza haberi duyarken, Nisan'dan itibaren sezonun açılmasıyla kaza haberleri gün geçtikçe artıyor her sene bu şekilde. Azami şekilde dikkatli olmaktan başka birşey gelmiyor elimizden maalesef. Ben de o yolu kullanıyorum genelde E5 tıkalı olduğunda ama, her an arabaları kontrol ve ikaz ederek, anında durabilecek süratte ve temkinli olarak.
ALLAH cc Rahmet eylesin Ailesine sabırlar versin.
Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.
Kızına sürpriz yapacaktı
Ömer ERDEM/İSTANBUL, (DHA) 18 Haziran 2010
ÖZEL bir şirkette çalışan motosiklet tutkunu Ahmet Tanju Yüksel, kızının karne törenine yetişmek isterken Kozyatağı D-100 Karayolu’nda bir araca arkadan çarparak düştü. Kazanın hemen ardından trafikteki diğer araçların üzerinden geçtiği Yüksel, ağır yaralı olarak kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.
http://www.hurriyet.com.tr/gundem/15068822.asp?gid=373
Sanırım bu haberdeki kaza. Allah rahmet eylesin. Kazada kusuru olan araba sürücüsü falan varsa tanık olan arkadaşlar mutlaka adli makamlara bildirsin.
allah rahmet eylesin...
yine konu haber olunca sapmış , konuyu açan arkadaşın ilettikleri değişmiş , araç alfa romeo olmuş ve rahmetli arkadan çarpmış konuma düşmüş gören bilenlerin ifade verip konuyu çözüme kavuşturmaları gerekir...
"Dünyanın sorunu, Akıllılar hep kuşku içindeyken, aptalların küstahça kendilerinden emin olmalarıdır." B.Russell
"Yaşamak bir ağaç gibi tek ve hür; ve bir orman gibi kardeşcesine" Nazım Hikmet
Hürriyette gördüm haberi , çok üzücü , allah rahmet eylesin , suçlu varsa cezasını çeker umarım ....
Allah rahmet eylesin çok üzücü bir durum, motosiklet tutkunu dostlarımızın bu şekilde hayatını kaybettiklerini öğrendiğimde kahroluyorum.. Allah ailesine sabır versin..
Gitmek istediğinde gitmezsen geç kalmış olursun...
haberde başka bir araç sıkıştırdı demiyor.
hakimiyetini kaybetti önündeki araca wurdu diyor.
kazayı net görenler war ise allah rızası için ifade wersinler.( adam ölmüş kendisini koruyamıycak sonucta.)
gerçekten biri sıkıştırdıysa cezasını çeksin.
başka bir gün bizimde başımıza gelir.
Kaza saat 13.00 sıralarında D-100 Karayolu Kozyatağı mevkiinde meydana geldi. Pharma Vision Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi’nin Mali İşler biriminde kontrol şefi olduğu belirtilen 46 yaşındaki Ahmet Tanju Yüksel, kendisine ait 34 FF 6521 plakalı BMW marka motosikleti ile kızı Ekin’in karne törenine yetişmek için yola çıktı. Görgü şahitlerinin ifadesine göre D-100 karayolu Kozyatağı mevkiinde bir aracı geçmek isteyen Ahmet Tanju Yüksel, hakimiyetini kaybederek Alfa Romeo marka bir otomobile arkadan çarptı. Çarpmanın etkisi ile aracından düşen Yüksel’in kask takılı başının üzerinden iki araç daha geçti. Son olarak Veysel Doğan’ın kullandığı 34 TDY 99 plakalı ticari taksinin çarptığı Yüksel, ağır yaralı olarak kaldırıldığı Fatih Sultan Mehmet Hastanesi’nde hayatını kaybetti.
fotoğraflar çok kötü, kötü oldum ya şimdi
kızına karne sürprizi yapacakmış, peki şimdi ne olacak o kıza, en kara günü olacak....
http://haber.mynet.com/detay/yasam/k...pacakti/517412
Söylenebilecek hçbir şey yok. Allah rahmet eylesin
Rahmetli Tanju benim çok yakın ailece tanıdığım bir kişidir, ben de biraz önce öğrendim çok üzgünüm. Kendisi tecrübeli bir motorcudur.
Benim olaya şahit olan arkadaşlardan ricam bu konudaki bilgileri verme konusunda yardımcı olmalarıdır. Bana özelden iletişim bilgilerini atmalarını rica ediyorum. Tanjunun kardeşi avukattır ve muhtemelen olayın takipçisi olacaktır.
Allah rahmet eylesin..
allah rahmet eylesin...................
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)