evet chopper rider dostum hatamı düzeltti.
Teşekkür ederim herkese
[COLOR="Red"]motorcu değil choppercı olmak.....kıvırtmak değil kafa sallamak::xrock::.... varmak değil yolda olmak.... boyun eğmek değil özgür olmak..... hevesle değil tutkuyla bağlanmak...[/COLOR]
[IMG] http://www.allstategarage.com[/IMG]
hayırlı uğurlu olsun...şık makina...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Hayırlı olsun, güle güle kullan... Minik bir hatırlatma Shadow'ların sadece ACE denen American Classic Edition modelleri single pin'dir diğerleri Dual Pin... Yani senin aldığın motor da dual pin... Beklediğin aksak, "potato" ile tasvir edilen single pin harley sesi bu motordan çıkmasa da Cobra veya Highway Hawk egzostlardan çıkan ses yine de son derece tatminkardır... Güle güle kullan...
Kazasız belasız , arızasız kullanırsın inşallah,
Bizede nasip olur umarım..
You Shook Me All Night Long ..... Kıyamet gelsede kopsak
hayırlı uğurlu olsun. kazasız belasız uzun km gidebilmen dileğiyle
hayırlı olsun abi çok kıyak motormuş inşlah kazasız belasız geçirirsin motorunla günlerini
HayırLı olsn hocam güzeL makina seçmişsin
Drumist... Gerisini Sen Anla.. --İSTANBUL / KücükÇekmece ! SuperKıng 110-2 Cup 06 [ 34 EJ 0734 ] [ EDİRNE UzunKöPRü ] Lüü x) bilal___@windowslive.com
hayırlı olsun allah kazasız belasız binmek nasip etsin...
Bartın Bana Dar Motorsikletim Yolları Açar
İyi günlerde kazasız,belasız sürüşler inş. Hakikaten çok iyi ettin.
safranboludan doğan motor hayırlı olsun bende 2007 model 2500 km de 600 rr aldım
Hayırlı olsun. Kazasız belasız güle güle kullan. Bakalım benin kadar mükemmel bakabilecekmisınız. Yalnız aksesuar ve yadek parçaları bayağı pahalı. Kullanması oldukça haz verici. Yokuşu inişi hiç etkilenmeden gider. Şehir içindeki hız kesme engellerini hiç sevmez. Bana yakın ikamette iseniz görüşelim.
işte motor en güzel tercihi yapmşsn h.olsun Chopper bi yaşam tarzı :D
güzel temennileriniz için teşekkür ederim =)
[COLOR="Red"]motorcu değil choppercı olmak.....kıvırtmak değil kafa sallamak::xrock::.... varmak değil yolda olmak.... boyun eğmek değil özgür olmak..... hevesle değil tutkuyla bağlanmak...[/COLOR]
[IMG] http://www.allstategarage.com[/IMG]
güle güle kullanman dilegıyle.. ii suruşler..
Bazen gidilecek yere en çabuk varmanın yolu; Mola vermektir...
kazasız belasız yollar dılerım.hayırlı olsun.shadow candır ! kısmetse gunun bırınde bende alırım
Allah kaza bela vermesin sen bukadar sevdiysen gerisi hic önemli degil
ki zaten cok iyi bir alet ..
Kurtlarla arkadaş ol, yalnız elinden baltayı bırakma..
Allah kaza bela yaşatmasın kardeş, hayırlı olsun...
Ben ezelden beridir hür yaşadım, hür yaşarım;
Hangi çılgın bana zincir vuracakmış? Şaşarım!
hayırlı olsun iyi makina.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)