Yeni Motorum Honda Shadow 750 C 'ye sonunda kavuştum=)
Reklamlar
-
Reklamlar
-
hayırlı olsun kazasız belasız keyfini çıkart dostum yazın, sezona bomba gibi bir makina
-
hayırlı uğurlu olsun dostum en az senin kadar bende sevindim. Allah kaza bela vermesin hernekadar hergün berabersekte sanaldanda hayırlı olsun diyeyim.
http://www.turkchopper.com
-
hayırlı olsun kardes motorun cok guzelmıs kazasız belasız sur inş.
-
Hocam herşey iyi güzel açıklayıcı da.... Bilmişlik olmasın ama o kask, korumalar eksik. Allah korusun. Keyfi sağlığına tercih etme derim.
::piloot:: Yakaladın mı? bak bakalım ellerine yakaladım dediğin şey sadece mavi bir silüet.... Çoktan uçup gittik. Geçtin mi? bak bakalım ardına ve önüne geçmene izin verildiğinde ufuktaki mavilik kim........ ::uzgunum:
-
Maşallah çok güzel motor Kazasız belasız güle güle sürüşler dilerm.
-
DeathaN adlı üyeden alıntı
Hocam herşey iyi güzel açıklayıcı da.... Bilmişlik olmasın ama o kask, korumalar eksik. Allah korusun. Keyfi sağlığına tercih etme derim.
-
hayırlı olsun harika bi motor kazasız belasız kullanmanırsın inş. bende istiyorum shadow
-
hayırlı olsun kazasız belasız keyfini çıkart
-
çok güzel motor kazasız belasız sürüşler hocam...
-
Hayırlı uğurlu olsun, her daim pırıl pırıl parlasın, en güzel yollarda en keyifli sürüşler hep beraber olsun
İkinci el Dragstar alacaksanız bknz: http://www.motosiklet.net/forum/motosiklet-modelleri/44545-yamaha-dragstar-xvs-650-kullanicilari-bilgi-paylasim-basligi-12.html#post2100035
-
Hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin
-
Hayırlı uğurlu olsun, maşallah.
-
emrahım hayırlı olsun kardeşim.allah kaza bela vermeden tadını çıkarmayı nasip etsin.tüfekli fotoğrafına bayıldım valla
SÖZ KONUSU VATAN İSE GERİSİ TEFERRUATTIR!!!
-
Hayirli olsun... kazasiz, guzel surusler...
mrock adlı üyeden alıntı
... Fakat biraz tempolu giderseniz 220 km/h ...
tempoyu biraz abartmamis misin?
http://www.ataturkungencligehitabesi.com/
Okuyup da bugunu anlayamayan ahmaktir...
-
Hayırlı olsun arkadaş çok güzel motor.Allah banada nasip eder inşallah tek isteğim motor.
::sapkaa::[COLOR="Red"][COLOR="Red"]Rodeo (Biri beni durdursun)[/COLOR]!!![/COLOR] ::sapkaa::
-
Hayırlı uğurlu olsun. Çil çil parlıyor, tekerin dümdüz bassın.
= = = Be Aprilia racer! = = =
-
Allah kazadan beladan saklasın motorun çok güzelmiş dostum.
Yalnız ufak bi öneride bulunacağım.
Bir arkadaşımın venox'u var. Oda senin senin gibi nazi kaskı kullanıyor.
Birgün sehir halinde önden giden bir kamyonun içinden yanık halde sigara izmariti atılmış, ve yüzüne isabet etmesi sonucu arkadaşım düşmüş. Nazi kaskını değiştirip çeneden açılır bir kask aldı oda. Aynı durumun seninde başına gelmesini istemem, bu nedenle kaskını değiştirmeni önereceğim dostum.
Saygılar...
İç sesim dışardan duyulsa beni kurşuna dizersiniz..
-
hoş göserişli motor Allah kaza bela göstermesin güle güle kullan
-
hayırlı ugurlu olsun . . .
Uzaklarda bir güneş doğuyor!..
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler