Allah devletine,milletine ve ailesine hayırlı bir evlat olmasını nasip etsin inşallah.Analı babalı büyüsün küçük ibo
Allah devletine,milletine ve ailesine hayırlı bir evlat olmasını nasip etsin inşallah.Analı babalı büyüsün küçük ibo
YÜRÜYEN BİR APTAL OTURAN İKİ AKILLIDAN DAHA ÇOK YOL ALIR
Allah analı babalı büyütsün .. Pırlanta kalpli ibom Allah"ım gönlüne göre vermiş..
Ehliyeti varmı bu veletin
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
Allah bağışlasın sağlıkla bir ömür inşallah...
Merhaba Arkadaşlar;
Bu güzel günümde yanımda olan gerek maddi,gerek manevi ,gerekse dualarıyla hiç desteklerini esirgemeyen tüm dostlarıma buradan çok çok teşekkür ediyorum.Bu arada yıllardır küçük ibo küçük ibo diyip durdunuz alın size gerçek küçük ibo Ayrıca doğar doğmaz ehliyete kaydı yapıldı ama henüz yaşı tutmadığından bi 17 senecik beklemesi lazım
Tebrikler ibrahim.
Analı babalı sağlıklı büyüsün.
AYNI DİLİ KONUŞANLAR DEĞİL, AYNI DUYGUYU PAYLAŞANLAR ANLAŞABİLİR
vay abilerin güzeli ... allah analı babalı büyütsün .. 41 kere maşallah .. ömür boyu mutluluklar diliyorum .. özlettin be ibo :D
bridge stone shirdge stone sharidge stone... ve tanrı lastikten kadını yarattı, sharon stone..
Drift Religion
Allah analı babalı büyütsün inşallah ...
You Shook Me All Night Long ..... Kıyamet gelsede kopsak
aynı ibo gibi çikin la buuuuu =)))))))
Allah anallı babalı büyütsün akrdeşim
Drift Religion, iZMiR ŞußeSi
Buradan kutlama fırsatım olmamış, hem onu da çıkarayım aradan da;
Pazar günü salı pazarı meydanında sitece Ömer Kayra mıncırma buluşması yapıyor muyuz şimdi?
Şaka bir yana; bir ömür boyu sağlıklar, mutluluklar onun olsun tekrar, en az senin kadar güzel bir gönlü, güzel bir ömrü olsun...
1-3-8........................................138
FORUM KURALLARI ve KULLANIMI HAKKINDA
Amca mı? Düzgün eğit çocuğu, yarın öbür gün bana amca falan derse ben saçını çekerim onun
Ona da kıyamam hatta, senin saçına olur olan
ALLAH analı babalı büyütsünn
kişisel neyimiz varki iletimiz olsun...
Şu arada onu düşündüm de, birkaç sene sonra her görüşünde hakikaten rastgele Muhittin amca, Nusrettin dede, Hüdavendigar amca diyecek bana sanırsam...
Biraz sıkarım dişimi, baba sıkıyönetiminden çıkınca "Abi"de anlaşırız artık biz...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)