Toprak yolda kaza yaptım.
Reklamlar
-
Selam arkadaşlar, Bu gün artçımla kaza yaptım. Artçımda Babamdı.
Köyde ailecek baktığımız 10 dönüm kadar Nar bahçesi var. Tatilden faydalanarak narın bazı bakımları yapmak için köye gitmiştik.
Toprak yolda daha yeni hareket etmiştik, motor 2. vitese geçecek kadar devir bile almamıştı. Sanırım otların arasında göremediğim bir taş motorun dengesini bozdu. Yavaş olduğum için sol ayağımla dengelemek istedim, sol dizimde de 1 yıdır çektiğim menisküs yırtğı ve bağ zedelenmesi problemim var. Solayağımla yere basınca sanırım dizim döndü, bende o acıyla motoru diğer tarafa yatırdım. Çok sert bir düşüş olmadı ama vites kolu, ayna, ayaklık, elcik, ve sanırım direksiyon eğildi.
Bahçede işimizide yapamadan eve döndük şimdi dizimde ciddi bir ağrı var. Aynı dizimde sürekli bu tip problemler olduğu için evde sargı ve merhem vardı. Güzelce sardım.
Uzun zamandır ameliyat olmayı düşünüyordum fakat bahaneler bulup erteliyordum. Şimdi en kısa zamanda dizimi ameliyat ettirmem gerekecek.
Sağlıklı günler
MoToSikLeT KuLLaNMaK BiR TuTKuDuR.
::tutkuy::
Reklamlar
-
geçiş olsun, talihsiz bir kaza
-
geçmiş olsun ciddi bir problem yoktur umarım
Fikirlere Kurşun İşlemez .
-
bence hemen ameliyat olmalısın ben de senin gibi kaçtım 1-1,5 yıl kadar ilerlediği için daha çok ağrı çektim benimle beraber bir amca da oldu o olduğu gün ayağa kalktı yaşlı olmasına rağmen ben kaçtığım için 17 yaşında olmama rağmen en az 1 ay yattım ...
öyle korkulacak bir ameliyat da değil genelde en fazla 45 dakika sürer fazla ilerlemediyse
zaten anestezi aldığın için hissetmiyorsun bile fazla vakit kaybetme sargı, merhem işe yaramaz
Mobylette->Peugeot 103->Agility 125->Ybr 125->Cbr 125 R->Ybr Esd 125->?
-
x-treme adlı üyeden alıntı
bence hemen ameliyat olmalısın ben de senin gibi kaçtım 1-1,5 yıl kadar ilerlediği için daha çok ağrı çektim benimle beraber bir amca da oldu o olduğu gün ayağa kalktı yaşlı olmasına rağmen ben kaçtığım için 17 yaşında olmama rağmen en az 1 ay yattım ...
öyle korkulacak bir ameliyat da değil
genelde en fazla 45 dakika sürer fazla ilerlemediyse
zaten anestezi aldığın için hissetmiyorsun bile
fazla vakit kaybetme sargı, merhem işe yaramaz
Basit bir ameliyat ama tırsıyorum biraz. Bir ay kadar önce dayım aynı ameliyatı oldu. 2 gün sonra çalışmaya başladı. Hayırlısı artık en kısa sürede doğru hastaneye.
-
kaaha adlı üyeden alıntı
Basit bir ameliyat ama tırsıyorum biraz.
Bir ay kadar önce dayım aynı ameliyatı oldu. 2 gün sonra çalışmaya başladı. Hayırlısı artık en kısa sürede doğru hastaneye.
istersen sana doktor tavsiye edebilirim işinin uzmanı olmuş birine olmuştum ben geçen sene
Mobylette->Peugeot 103->Agility 125->Ybr 125->Cbr 125 R->Ybr Esd 125->?
-
Hocam, ne hassas dizini tehlikeye atarsın. Ameliyat ol bir an önce iyileş. Sanırım artçı da fiziksel hasar yok. Ama tedirgin olmuştur.
Başka zaman da bu başına gelebilir ve daha tehlikelidurumlara düşebilirsin.
Geçmiş olsun.
-
-
-
geçmiş olsun abim Allah daha kötülerinden korusun saygılar...
-
Geçmiş olsun. Toprak yol ayrı bir sürüş stilini gerektirir.
::piloot:: Yakaladın mı? bak bakalım ellerine yakaladım dediğin şey sadece mavi bir silüet.... Çoktan uçup gittik. Geçtin mi? bak bakalım ardına ve önüne geçmene izin verildiğinde ufuktaki mavilik kim........ ::uzgunum:
-
-
x-treme adlı üyeden alıntı
istersen sana doktor tavsiye edebilirim işinin uzmanı olmuş birine olmuştum ben geçen sene
Bildiğin iyi bir doktor varsa tavsiye alabilirim.
Diğer arkadaşlarada teşekkür ederim. Allah herkesi daha beterinden korusun.
-
Geçmiş olsun , Atatürk devlet hastanesinin ortopedicileri iyi diye biliyorum ama araştırmakta yarar var tabi ....
-
-
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler