sanada iyi bayramlar diğer arkadaşlarında kurban bayramı kutlu olsun
herkezin bayramı kutlu olsun
ERASER WİLL COME BACK
tüm motorcu aleminin bayramını kutlar hayırlara vesile olmasını dilerim....
bu arada resim süperrrr :D
Rüzgara Karşı Koşmamışsan, Onunla Esmeyi Bilemezsin; Henüz Motora Binmediysen, Yaşıyorum Diyemezsin !!!
Tüm Fenerbahçelilerin bayramı kutlu olsun
Şaka bir yana, benden de herkese mutlu bayramlar...
Onur Yollarda
www.seytanicadi.org | www.instagram.com/seytani.icadi | www.youtube.com/channel/OnurYollarda
Hayırlı bayramlar arkadaşlar.Promete dostum görüşemiyoruz.
´Gerçekci ol imkansızı iste´ CHE
herkese hayırlı bayramlar. bu bayram kutlamasıyla ilgili açılan 3. topic
ben giderim adım kalır dostlar beni hatırlasın
Merhaba Arkadaşlar Gelişim Eğitim Kurumları olarak herksin bayramını en içten dileklerimizle kutluyoruz...
Herkese iyi bayramlaar.
Biz ilhamlarimizi gokten ve gaipten degil dogrudan dogruya hayattan almis bulunuyoruz. K.Atatürk
Tüm müslümanlık aleminin ; Mubarek Kurban Bayramını Kutlar , hayırlara vesile olmasını dilerim...
Volkan AKAN
Bütün motor severlerin ve tüm türkiye'nin bayramı mübarek olsun
Live to ride...Ride to live!
[I][FONT="Courier New"]You call me a dreamer, but sometimes dreams come true...[/FONT][/I]
bayramınızı yarın kutlayacağım, nasılsa buradayım. hele bi sabah ezanı okunsun
bu arada yine komik ve rezil sahneler yaşayacağız 4 gün boyunca.
May the Force be with McLaren Mercedes
kurban bayramınızı tebrik eder,hayırlara vesile olmasını temenni ederim.
kafana kasktan başka şey takma ...
herkesin bayramı kutlı olsun...... Yabancı ülkelerde bir noel ruhu vardır .... Bizdede bayram ruhu........ Annesi babası abisi ile küs olanlar gidin öpün ellerini ..Bayram çocuklar içindir onlarıda unutmayın... Bayram bu gibi işlere hep vesile olmuştur olacaktırda...bayram vesilesiyle yaşça küçük olanların gözlerinden büyüklerimin ellerinden öperim ...........
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
hepinizin bayramı kutlu olsun arkadaşlar
Yine Düştük Yollara
hayırlı ve mutlu bayramlar dostlar
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
tüm motosiklet.net ailesi ve motorcuların tüm türk milletinin bayramı mübarek olsun nice bayramları mutlu sağlıklı birlikte geçirmek dileğiyle
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)