emre kardeş geçmiş olsun ne diyim kazayı bende iyi biliirm başımdan çok geçti:( böyle bir kazada sana birşey olmaması süper bişi verilmiş sadakan varmış
emre kardeş geçmiş olsun ne diyim kazayı bende iyi biliirm başımdan çok geçti:( böyle bir kazada sana birşey olmaması süper bişi verilmiş sadakan varmış
telefon trafiği bitmedi gerçekten eray gibi olamam adamın ayda en az 4 atarı var
---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:37 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:35 ----------
sağolasın cem bir musubet bin nasihattan iyi geliyor ben musubeti yaşadım nasihatlar bitmiyo kanka. .
[COLOR="Red"][B]"Ne Günlere Kaldık Eyy Gazi Hünkar. Eşşek Vezir Olmuş Katır Hükümdar... "[/B][/COLOR]
geçmiş olsun
Yanımızda olup, bizi yanlız bırakmayan herkese çok teşekkür ederiz, iyiki varsınız...
Böylesi büyük bir kazayı çok çok hafif atlattı, Allah Emre' yi bize ( bana ) bağışladı...
:cherry: :cherry: :cherry:
emrecim şimdi gördüm geçmiş olsun
gerçekten sende birşey olmaması çok sevindirici
umarım son kazan olur
bu arada umarım hatan hakkında ders almışsındır diye düşünüyorum motosiklette ayna denen birşey var kardeşim süs diyemi takmışlar onu oraya (=
biraz şakayla karışık oldu ama herkese ders olsun bu olay bence
Hayat çok küçük bir olasılık ile gerçektir...
Bunu size kanıtlayabilirim !
Geçmiş olsun kardeşim . Otomobilin yanında seni ayakta görmesem sağlıklı olduğuna inanmıyacaktım
Dilin söylediği veya kalemin yazdığı bütün üzücü kelimelerin içinde en üzücüsü şudur,KEŞKE"
Geçmiş olsun arkadaşım ALLAH korumuş beterinden saklar umarım saglıcakla kal
"Suskunluğum asaletimdendir / Her lafa verilecek bir cevabım var / Lakin; / Bir lafa bakarım laf mı diye, / Bir de söyleyene bakarım adam mı diye?"
geçmiş olsun allah bir daha göstermesin aman dikkat
resimdede görsek farketmiyo bizim için zaten....evine gelip elimizle inceliyoz olmuşmu olmamışmı diye...
gittik baktık sağlam iş görür
---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:01 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:59 ----------
len ne adamsın ilkay ya....ayna neyapsın len aynalar arkadan yandan gelen aracı gösterir..
emrenin çarptığı araç hem önunde hemde duruyo yani....
AYNI DİLİ KONUŞANLAR DEĞİL,AYNI DUYGULARI PAYLAŞANLAR ANLAŞIR
geçmiş olsun ama son resim güzel. kazaya rağmen yüzünün gülüyor olması herşeye bedel bence...
emre geçmiş olsun.
[COLOR="Red"]Benzinlikte sigara içmeyiniz. Hayatınız ucuz olabilir ama benzin pahalı... [/COLOR]
[COLOR="Blue"]Türküm,doğruyum,çalışkanım, iyi gelirli bir bayanla evlenmek istiyorum... [/COLOR]
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)