denizli mt ailesinden gökhan taş arkadaşımız bu gün kaza yazpmıştır kaza esnasında bilincini yitirip yavaş yavaş geri gelmiştir ve geliyor kaza sebebi motor kitlenmesi kaskı takılıydı üstündede korumalı ceket vardı
denizli mt ailesinden gökhan taş arkadaşımız bu gün kaza yazpmıştır kaza esnasında bilincini yitirip yavaş yavaş geri gelmiştir ve geliyor kaza sebebi motor kitlenmesi kaskı takılıydı üstündede korumalı ceket vardı
Geçmiş olsun umarım kalıcı bir sorunu yoktur
geçmişolsun çok üzücü gerçekten ALLAH TAN acil şifalar diliyorum da zihin kaybından başka herhangibir problemi yoktur inş ?
۞۞۞۞Drift Religion۞۞۞۞ GT 250RR
allah'dan acil şifalar dilerim kendisine
Biz hepimiz, Gök ananın içinde dönen tek bir çocuğuz.
Geçmiş olsun inş ciddi bişeyi yoktur arkadaşımızın ...
GT! ...
saolun arkadaşlar çok koktum yha ben kıbrıstayım olayı ğrenince şok oldum yha çok üzücü bi olay allah onu bize bağışladı yha o bize yeter
Çok gecmiş olsun Allah sifa versin.
Allah beterinden saklasın insallah cumlemizi...
Herhangi birşeye ihtiyacınız olursa lutfen bildirin.
Bilgin Sana Kıymet, Talebin Ne ise O sun Sen. İnsanlığı Sade Yiyip İçmekte mi Sandın ? Halin Ne ise Müşteri Sen Oldun O Hale, Noksanı Meğer Adli İlahidemi Sandın ?
geçmiş olsun arkadaşımıza allah korumuş
RE150(2000km),CBF150(2400km),WOLF250(8000km) V-STROM DL650
Büyük geçmiş olsun..
avtarımda ki market arabasını süren kişi sepetteki de ben kardeş gibiyiz biz gökanımla ağladım yha kardeşim benim seni çok seviyoruz biran evvel iyileş
geçmiş olsun.. Allah'tan acil şifalar diliyorum..
Geçmiş olsun allah acil şifa versin
Geçmiş olsun. Allah'tan acil şifalar dilerim...
Yollar size, sizler Allah'a emanet.....
acil şifalar en kıs azamanda toparlar kendını ınsallah
Geçmiş olsun.
Black_ice Gökhan aslen nereli?
Ainesi iştir insanın, lafına bakılmaz!
Yine de yaşıyor insan, merak yüzünden. Yeni bir şeyler bekleyip duruyor...
kendını tanıyan arkdaslar bılır zaten hemen her ortama ayak uydurur tanımayan arkdaslarda kanı ısınır gorunce cıdden buyuk bı kayıp olrdu.gercekten benım için mükemmel bi insan gercekten benıde korkuttu.suan ki durumu az da olsa gecıcı hafıza kaybı yasıyor kişileri görunce tanıyor ama yasadıgı olayları tam olarak hatırlayamıyor denızli mt olarak bununda ustesınden gelcez inş.birde çenede dikiş var çensi dagılmıs o yuzden konusmada ve yemek yemede zorlanıyor.bi kac sıyrıkdan baskada bişeyı yokmuş.mt ailesi olarak aramızda görmek için sabırsızlanıyoruz
---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:30 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:30 ----------
aydın buharkent olması lazm.ama denızlıde yasıyor
büyük geçmiş olsun
Geçmiş olsun.. Allah acil şifalar versin..
Korkarak yaşıyorsan eğer sende hayatı seyredenlerdensin..
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)