Geçmiş olsun Allah acil şifalar versin,umarım çabucak sağlığına kavuşur
Geçmiş olsun Allah acil şifalar versin,umarım çabucak sağlığına kavuşur
"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz" A. Şerif İZGÖREN
Geçmiş olsun.. Allah acil şifalar versin..
Geçmiş oLsn allah kimsenin başına vermesin inş kalıcı bir sakatlığı olmaz..
Drumist... Gerisini Sen Anla.. --İSTANBUL / KücükÇekmece ! SuperKıng 110-2 Cup 06 [ 34 EJ 0734 ] [ EDİRNE UzunKöPRü ] Lüü x) bilal___@windowslive.com
motor kilitlenmesimi nasıl yaa__
Geçmiş olsun. Umarım kısa zamanda iyileşir.
Ben de benzeri bir durumu bir bisiklet kazasında yaşamıştım. Ertesi gün normale döndüm ama kaza ve sonrasındaki birkaç saati hala rüyaymış gibi hatırlarım. Çok geçmiş olsun.
Ağır metal insanı...
geçmiş olsun
geçmiş olsun motor ne marka modeldi ?
zengin veya fakir farketmez, apaçilik ya da ezik alt kültürün, motosiklet üzerinde hiç bir izahı ve bahanesi olamaz... ) (3 litre benzin koyuyorum bir hafta geziyorum diyen adamlardan ve motorlarından uzak durun)
Çok geçmiş olsun, acil şifalar dilerim...
çok geçmiş olsun,umarım hemen toparlar
cok gecmıs olsun acıl sıfalar kendılerıne...
[COLOR="Red"]CBR 1000 RR[/COLOR][COLOR="Black"]SON KARAR[/COLOR]
Büyük geçmiş olsun.Umarım en kısa sürede eski saglıgına kavuşur.
Geçmiş olsun adaşım,acil şifalar.
vay anasını sattımı motoru kitlencek zaman bulamamış keşke yavaş giderken kitlenseydi bişi olmazdı o zaman adamı canından da edecekmiş çok geçmiş olsun acil şifalar
59 HK 790 - KIRMIZI MONDİAL 150 HS TEKİRDAĞ - BANARLI YOLLARINDA ( 37500 )KM ALLAHIN İZNİYLE DAHA ÇOK GİDECEZ
CASTROL SCOOTER 10 / 40 YAĞ - BUJİ NGK
arkdaslar hepınızden allh razı olsun ıyıkı varsınız sayenızde eskısı gıbı olucam ınş.benım durumum bellı kazadı oldu bıttı zamana kalmıs bısey artık benımkı ama kan ıhtyacları bolumunde bı konu actım istanbulda olan arkdaslar bı ılgılenırse cok sevnırım eksık olmayın şimdiden teşekkürler
[COLOR="Black"][B]Kimileri için forum ama benim için bir aile.[/B][/COLOR]
zengin veya fakir farketmez, apaçilik ya da ezik alt kültürün, motosiklet üzerinde hiç bir izahı ve bahanesi olamaz... ) (3 litre benzin koyuyorum bir hafta geziyorum diyen adamlardan ve motorlarından uzak durun)
geçmiş olsun ..
Massey Feguson şahsen çok beğendiğim bir traktördür Dayımda hala çalışan bir 1964 MF 135 bulunmaktadır
---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:52 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:51 ----------
Geçmiş olsun tekrar Denizli ve soyadı görünce bir an akrabamı dedim. Umarım kısa zamanda toparlarsınız.
Ainesi iştir insanın, lafına bakılmaz!
Yine de yaşıyor insan, merak yüzünden. Yeni bir şeyler bekleyip duruyor...
Geçmiş olsun ALLAH cc den acil şifalar dilerim.
Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)