makina budur ya. temiz gözüküyor baya güle güle kullanman dileğiyle..
makina budur ya. temiz gözüküyor baya güle güle kullanman dileğiyle..
Bazen gidilecek yere en çabuk varmanın yolu; Mola vermektir...
Kazadan uzak keyifli sürüşler Allah bana da nasip eder inş. Maşallah
Hayırlı olsun güle güle kullan.
Hayırlı olsun çok güzel..
Ses videosu isteriz=)
[B]Her beden üzerinde % 5o ölüm ihtimali ; % 5o yaşam ihtimali taşır... [/B][COLOR="Red"][b]!!!!!--HyO--!!!!!:queen:[/b][/COLOR]
Allah herkeze nasib etsin, gözüm gibi bakıyorum.
umarım hiç birimizin tekeri yerden kesilmesin. motorun sesi acayip, güzel ötesi.
video yu yarın koyarım.
teşekkürler herkeze.
plakalık egzosdan dolayı sıkıntı. katlanır açılır plaka yerleştiremem gibime geliyor.
demirler biraz kaba durdu ama bakacam bir çaresine.
fikirlere açığım
YA İSTİKLAL ,YA ÖLÜM ! ! !
Alemin kralı çarşı , herkeze karşı
hayırlı olsun çok güzel maşallah
Allah kaza bela vermesin
[B]durmak yok... yola devam.....
[/B]
[COLOR="Red"][B][I]selam dünyalı ben dostum......::sapka::::151::[/I][/B][/COLOR]
Hayırlısı olsun bende 1 aydır motorsuzum bakalım ne kadar devam edicek Yeni bebeğimi alma sürem
ebay.com da cok guzel plakalıklar var bence o demirden daha estetik durur ve daha görünür olur.
600rr 2006 fender olarak aratabilirsin
Saygılar
[B]My life Starts after 12.500Rpm :bounce:[/B]
hayırlı olsun abi bence plakayı sök selenin altına koy polis sordumu düştü selenin altında de bizim sitede öle yapan çok var hatta birini yunuslar durdurmuş plakayı sormuş o da selenin altında demiş yunuslarda tamam devam et demiş bu arada bir çoğuda çevirmede durmuyor şahsen ben ilerde büyük cc makine alınca öle yapcam........istersen katlanır plakalıkta yapabilirsin bizim siteden bi abi yaptı araştırırsan bulursun
Allah kaza bela vermesin..
GUle gule kullan..
Keske o aparatı taktırmasaydın.
Gom dibe gitsin. Polis cevirirsede takacak yer goster takayım dersin benim gibi onlarda susar
Bu arada dip not :
Sakın halis in arkasından gitme
Bilgin Sana Kıymet, Talebin Ne ise O sun Sen. İnsanlığı Sade Yiyip İçmekte mi Sandın ? Halin Ne ise Müşteri Sen Oldun O Hale, Noksanı Meğer Adli İlahidemi Sandın ?
cok temizmiş Allah kaza bela vermesin inş.banada nasip eder Allahım amin
Rx 115 Mavi (2004) Rx 135 King Yeşil (2002), Rx 135 King Yeşil-Siyah (2003) Ford Fiesta Flair Bordo (2000) Ford Fiesta Ghia Gri (2000) Peugeot 206 Xt Gümüş Gri (2005) Ybr Esd Siyah 125 (2012) Ford Fiesta (2006) Ford Fiesta (2009) Yamaha R6 (2013 ) Vınn Vınnn
hayırlı olsun Allah kazasız belasız binmeyi nasip etsin.
Hayirli olsun kazasiz belasiz surusler
Karenajların asfalt görmesin inşallah
Bugün benim bir arkadaşım da 2 saat önce aynı renkte, 2006 model 10.000 km de 600rr aldı. Aynı gün aynı motorlara kavuştunuz.. Güzel tesadüf
Hayırlı olsun, allah kaza bela göstermesin. Darısı benim başıma.
rr ın en sevdiğim kasası gercekten temiz sanslısın pek kolay bulunmuyor böyle temiz makina resimden gördüğüm kadarıyla
plakalıklara baktım, ebayde çeşit çok ama hepsi küçük küçük plakalar, bizim polislerin gözleri görmesi için 76 punto ile yazılması lazım. plakayı çok lastiğe yakın takmak istemiyorum. tümsek,kassis oldumu çarpacağından korkarım.
egzosa bağlamayı düşüyorum. kelepçenin olduğu bölüme kaynak attırabilirim.
YA İSTİKLAL ,YA ÖLÜM ! ! !
Alemin kralı çarşı , herkeze karşı
Allah kaza bela vermesin ,güle güle kullan,,,
Hayırlı olsun kazasız belasız kullanmanı dilerim.
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
Maşallah..
Hayırlı Olsun..Allah Kaza bela vermesin..
[34 AY 0494] Büyükçekmece MT
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)