Ilk motorum cbf 150 aldım..
Reklamlar
-
mete_han adlı üyeden alıntı
Makinanı yakın zamanda görmem lazım...neden diyecek olursan sen teslim almadın...alınırken orada değildin...makinan değişeni atlayanı zıplayanı olmasın...kimseye güvenemem ben...
eyvallah metehan arkadaşım, ben birilerine güvenmek lazım olduğuna inanıyorum ama yinede senin için rahat olsun ve sende onay almak için bakım ve kalite kontrol için getireceğim. İstanbul da cbf alınırda sen görmezsen, honda garantisi düşer ya))
---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:11 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:09 ----------
kontalba adlı üyeden alıntı
cumartesi sabahı saat 6 gibi havaalanındayım, metehan ile sadece telefonda konuşmuşluğumuz var söylemişti akşamları havaalanındayım diye, sitede fotolarını da görmüştüm.
görür görmez tanıdım zaten görmemek mümkün değil
, bende iri yarıyımdır kendi çapımda ama metehanın yanında bayağı ufak kaldım yaw.
güzel oldu, ayak üstü motor muhabbeti yaptık valla.
bende metehan'ı motoplus resimlerini gördüm gercekten es geçmek münkün değil
---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:14 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:11 ----------
KaPTaNHaSaN adlı üyeden alıntı
belde ile yamahanın ayrılması hondanın işine geldi. 2010 ybr yok piyasada tekel satılıyor.
hayırlısı olsun.
eyvallah arkadaşım. yeni ybr sirkeciye ne zaman insen görüyorum ben, bence cbf 150 kadar iri değil, yani biraz daha zayıf duruyor yanında, zevk meselesi tabi sonuçta, sirkecide var bildiğim kadarı ile,
---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:16 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:14 ----------
cduman adlı üyeden alıntı
hayırlı olsun
teşekkür ederi. Allah her istiyene nasip etsin.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:37 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:16 ----------
resim yüklemeyi ancak öğrendim
Reklamlar
-
Hayırlı olsun ,tekerin düz bassın.
-
motorhocası adlı üyeden alıntı
Hayırlı olsun ,tekerin düz bassın.
eyvallah hocam sağolasın,
-
hayırlı olsun umarım ustalaşıncaya kadar küçük kazalar yaparsın (düşmeden düşmemeyi öğrenemezsin ) ustalaşıncada keyifle binersin tekrar hayırlı olsun
-
hayırlı olsun,kazasız belasız kullanmanı dilerim.
Hızlı bir Rider olmak için hızlı bir motor yetmez! o hızı yapabilecek (g..) yürek te lazım..
GHOST RİDER
-
bektanist adlı üyeden alıntı
hayırlı olsun umarım ustalaşıncaya kadar küçük kazalar yaparsın (düşmeden düşmemeyi öğrenemezsin ) ustalaşıncada keyifle binersin tekrar hayırlı olsun
eyvallah hocam, ehliyet kursunda motoru yan yatırdım zaten neyse ki kursun motoru, zaten yatmayan yeri kalmamış)))
---------- Mesaj ekleme zamanı: 09:55 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 09:55 ----------
Arjantinli69 adlı üyeden alıntı
hayırlı olsun,kazasız belasız kullanmanı dilerim.
sağol arkadaşım teşekkür ederim.
-
hayırlı olsun kardeşim,hele birde işin içine mete kankam girdiyse olay bitmiştir.Seviyorum koca göbişlimi her yere el atıyor ve iş bitiriyor,
-
Hayırlı olsun .Kazasız belasız kullanman dilegiyle...
[B][COLOR="Black"]2bin7 HONDA CBF 150 :cat: (34 EN 6186) [/COLOR]İSTANBUL- AVCILAR[/B]
-
Motosikletin hayırlı uğurlu olsun kardeşim Allah kaza bela vermesin ,güle güle kullan...
-
Endurocu01 adlı üyeden alıntı
hayırlı olsun kardeşim,hele birde işin içine mete kankam girdiyse olay bitmiştir.Seviyorum koca göbişlimi her yere el atıyor ve iş bitiriyor,
eyvallah arkadaşım, adanaya selam
---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:04 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:03 ----------
genç kaptan adlı üyeden alıntı
Hayırlı olsun .Kazasız belasız kullanman dilegiyle...
sağol arkadaşım, İnşallah hep birlikte.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:05 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:04 ----------
tekintekin adlı üyeden alıntı
Motosikletin hayırlı uğurlu olsun kardeşim Allah kaza bela vermesin ,güle güle kullan...
taşekkür ederim, dostum
-
RE150(2000km),CBF150(2400km),WOLF250(8000km)
V-STROM DL650
-
Kardeşim hayırlı olsun, ben 1,5 senede 25 bin km yapmak suretiyle cbf 150 kullandım ve yeni taşındığım evde koyacak yer sıkıntısı oluştuğundan dolayı satmak zorunda kaldım, bundan sonra hangi motoru düşünürsün diye sorarlarsa tekrar cbf 150 alacağım.
-
fast_driver adlı üyeden alıntı
hayırlı olsun
eyvallah dostum
---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:41 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:39 ----------
ethemm76 adlı üyeden alıntı
Kardeşim hayırlı olsun, ben 1,5 senede 25 bin km yapmak suretiyle cbf 150 kullandım ve yeni taşındığım evde koyacak yer sıkıntısı oluştuğundan dolayı satmak zorunda kaldım, bundan sonra hangi motoru düşünürsün diye sorarlarsa tekrar cbf 150 alacağım.
sağol arkadaşım, gercekten çok seviliyor, bir dostum ileride cc yükseltirsem talibim dedi. yok böyle bir motor ya talibi çok
-
Sana bi kaç tavsiye, senin yerinde olsam daha satış noktasından çıkmadan o duro lastikleri IRC Pirelli vs iyi bişeyle değiştirtirdim, çok fazla kayıyor, yeni yeni alışmaya başladığın dönemlerde sıkıntı yaşamanı istemem.
Ybr 125 aynası al, orjinal aynalarda inanılmaz fazla kör nokta var. Ama ybr 125 aynası o kadar harika arkayı görüyor ki. Alıp taktığımda çok şaşırmıştım. Mesela sağ ayna ile gördüğümü sol aynada gösteriyor ve arkayı çok daha geniş görüyor.
Farlarının yetersiz olduğunu biliyorsundur. Abi ben gece gezmem dersen sorun yok ama önümüz yaz, canın gezmek isteyecektir. Kısalı uzunlu kaliteli bi zenon far taktır 150 tl civarında.
Tekrar sıfır cbf 150 almayı düşünüyorum ve bu tavsiye ettiklerimin hepsini daha motor ilk marşı basmadan yaptırıcam ve keyfime bakıcam.
Bu arada siyah depo kılıfı tavsiye ederim. Çok yakışıyor. Ve deponuda fermuar kemer vs koruyor. Veya uygun bi tank pad almalısın. Deponun çizilmemesi açısından.
Açık alanda branda altında saklayacaksan kedilere dikkat, koltuğu çok güzel çiziyorlar. Buna önlem almalısın.
İkinci eli fazla değer kaybetmez. Elinde kalmaz. Seni üzmez yolda bırakmaz, problem çıkarmaz, çıkarsada ucuza ve kolay halledilir. Az yakar. (Ben giderim kardeşim) dersen kafana koyarsan Tr turuna rahat çıkarsın. Ki ben güneye inmiştim geçen yaz. Muğla.. İzmir vs. Tekrar hayırlı olsun.
-
ethemm76 adlı üyeden alıntı
Sana bi kaç tavsiye, senin yerinde olsam daha satış noktasından çıkmadan o duro lastikleri IRC Pirelli vs iyi bişeyle değiştirtirdim, çok fazla kayıyor, yeni yeni alışmaya başladığın dönemlerde sıkıntı yaşamanı istemem.
Ybr 125 aynası al, orjinal aynalarda inanılmaz fazla kör nokta var. Ama ybr 125 aynası o kadar harika arkayı görüyor ki. Alıp taktığımda çok şaşırmıştım. Mesela sağ ayna ile gördüğümü sol aynada gösteriyor ve arkayı çok daha geniş görüyor.
Farlarının yetersiz olduğunu biliyorsundur. Abi ben gece gezmem dersen sorun yok ama önümüz yaz, canın gezmek isteyecektir. Kısalı uzunlu kaliteli bi zenon far taktır 150 tl civarında.
Tekrar sıfır cbf 150 almayı düşünüyorum ve bu tavsiye ettiklerimin hepsini daha motor ilk marşı basmadan yaptırıcam ve keyfime bakıcam.
Bu arada siyah depo kılıfı tavsiye ederim. Çok yakışıyor. Ve deponuda fermuar kemer vs koruyor. Veya uygun bi tank pad almalısın. Deponun çizilmemesi açısından.
Açık alanda branda altında saklayacaksan kedilere dikkat, koltuğu çok güzel çiziyorlar. Buna önlem almalısın.
İkinci eli fazla değer kaybetmez. Elinde kalmaz. Seni üzmez yolda bırakmaz, problem çıkarmaz, çıkarsada ucuza ve kolay halledilir. Az yakar. (Ben giderim kardeşim) dersen kafana koyarsan Tr turuna rahat çıkarsın. Ki ben güneye inmiştim geçen yaz. Muğla.. İzmir vs. Tekrar hayırlı olsun.
ismi ırc diyemi geçiyor acaba
-
peyami adlı üyeden alıntı
ismi ırc diyemi geçiyor acaba
evet ırc diye geçiyor fiyat olarak makul çifti 110 lira sanırım bende arka tekeri değiştirmiştim tabi benim lastik bittiği için deiştirdim made in turkey gayet güzel lastik benim hoşuma gitti bir arkadaşımda deiğiştirmişti oda lastikten menmun tavsiye ederim eğer lastiklerini deiştirirsen çıkan lastikleri poşetle güzelce sar hava almasın ve mümkünse kapalı alanda betona temas etmeden sakla ilerde tekrar takabilirsin
-
Peyami Başkan makinan yakıyor...parlıyor şerefsiz...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
-
peyami adlı üyeden alıntı
güzel kasa be,geçen ay 2009 5000 km de 3000 tl ye sattım.merak ediyorum 150 cc yeni kasa nasıl olur diye,bundan güzelini yapacaklarmı yoksa ybr gibi mi olucak
Hızlı bir Rider olmak için hızlı bir motor yetmez! o hızı yapabilecek (g..) yürek te lazım..
GHOST RİDER
-
Hayırlı olsun, tekrardan.
İstanbulu sevmem ama bu kadar cbf150 sahibinin istanbulda oturması yüzünden oraya taşınasım geldi. Hep beraber gezerdik.
Murat Kehya
Acemi Motorcu
A-(eksi)
-
15 Nisan 2010, 10:55
bektanist adlı üyeden alıntı
evet ırc diye geçiyor fiyat olarak makul çifti 110 lira sanırım bende arka tekeri değiştirmiştim tabi benim lastik bittiği için deiştirdim made in turkey gayet güzel lastik benim hoşuma gitti bir arkadaşımda deiğiştirmişti oda lastikten menmun tavsiye ederim eğer lastiklerini deiştirirsen çıkan lastikleri poşetle güzelce sar hava almasın ve mümkünse kapalı alanda betona temas etmeden sakla ilerde tekrar takabilirsin
fiyatı uygunmuş alınabilir.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 09:49 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 09:47 ----------
[QUOTE=mete_han;2028913]Peyami Başkan makinan yakıyor...parlıyor şerefsiz...[/QUOT
bu hafta pazar inşallah eve getireceğim. maslaktan kocamustafapaşaya
motoru en kısa zamanda senin görmen lazım büyük başkan) heyt be yanıyor be)
---------- Mesaj ekleme zamanı: 09:53 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 09:49 ----------
Arjantinli69 adlı üyeden alıntı
güzel kasa be,geçen ay 2009 5000 km de 3000 tl ye sattım.merak ediyorum 150 cc yeni kasa nasıl olur diye,bundan güzelini yapacaklarmı yoksa ybr gibi mi olucak
aslında yolda ve resimlerde çok gördüm ama kullandığım zaman dahada çok hoşuma gitti, ybr gibi olmaz sanırım yeni ybr i bile biraz daha kaslı göstermişler. honda ybr benzetirse, bu şekilde ileri değil geriye gitmiş olur.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 09:55 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 09:53 ----------
mmucit adlı üyeden alıntı
Hayırlı olsun, tekrardan.
İstanbulu sevmem ama bu kadar cbf150 sahibinin istanbulda oturması yüzünden oraya taşınasım geldi. Hep beraber gezerdik.
eyvallah, belki bir gün tüm istanbulda ki cbf 150' ler samsuna geziye gelir))
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)
Bu Konudaki Etiketler