Ilk motorum cbf 150 aldım..
-
starblazer adlı üyeden alıntı
Hayırlı olsun ,
Yazdıklarına bakınca , bukadar olmaz dedim .
Yaş 35 , beni hiç tanıdmadığı halde beni motor sahibi yaptı , CBF 150 aldım .
Birde üstüne eve kadar getirdi.
Ya iyi adam şu Metehan , yanlız bi geziye gidemedim , gerçe anca acemiliği üstümden atıyorum .
CBF 150 güzel bir motor , benim için beni istediğim yere götürüyor . Az buçuk yavaş kalıyor ama olsun . Sürünmüyor .
Kendine güveninin gelmesini , hele benim gibi hiç kullanmadan başlıyorsan işin az buçuk tekniğini yanlış öğrenmemek için Honda güvenli sürüş 1 e mutlaka katıl. Birşeyleri doğru öğren derim . Ben öyle yaptım . sonra 2 yi de aldım .
Şimdi artık 3 için zaman kolluyorum . Eğitim şart.
Kaza bela uzak dursun , iyi eglenceler .
Eyvallah arkadaşım, aynı fikirdeyim eğitim önemli, ben vasfi bozkurt alıyorum. honda eğitime katılmaya çelıştım ama bir türlü olmadı. bence Vasfi hocanın dediği gibi bir hafta sonu değilde eğitimin zamana yayılması en azında ilk eğitimin zamana yayılması daha iyi oluyor. Mesela bir iki saat eğitimden sonra ertesi gün bilgiler beyne ve otomatiğe daha iyi oturuyor. bir daha ki eğitimde yapacaklarından daha emin oluyorsun.
Reklamlar
-
hayırlı ugurlu olsun allah kaza bela vermesın
-
Peyami abi hayırlı uğurlu olsun,Allah kaza bela göstermesin.
Ufacıkta olsa,bir gülücük bile kafi ''sadaka vermeyi unutma''
"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz" A. Şerif İZGÖREN
-
ilhan YAZICI adlı üyeden alıntı
üzülme mete aga senin payını ayırdım ben, %80'i bana %20'si sana kardeş payı yani
daha ne yapayım herkes bu iyiliği yapmaz bilmiş ol
yakalarsam muck İlhancım...pastadan pay vermem kremeasınıde ben yirim...
peyami adlı üyeden alıntı
ya hocam ölecektim gülmekten
))))))
starblazer adlı üyeden alıntı
Hayırlı olsun ,
Yazdıklarına bakınca , bukadar olmaz dedim .
Yaş 35 , beni hiç tanıdmadığı halde beni motor sahibi yaptı , CBF 150 aldım .
Birde üstüne eve kadar getirdi.
Ya iyi adam şu Metehan , yanlız bi geziye gidemedim , gerçe anca acemiliği üstümden atıyorum .
CBF 150 güzel bir motor , benim için beni istediğim yere götürüyor . Az buçuk yavaş kalıyor ama olsun . Sürünmüyor .
Kendine güveninin gelmesini , hele benim gibi hiç kullanmadan başlıyorsan işin az buçuk tekniğini yanlış öğrenmemek için Honda güvenli sürüş 1 e mutlaka katıl. Birşeyleri doğru öğren derim . Ben öyle yaptım . sonra 2 yi de aldım .
Şimdi artık 3 için zaman kolluyorum . Eğitim şart.
Kaza bela uzak dursun , iyi eglenceler .
Kanka vakit olduğundan böyle...O günüde hiç unutmam...Çekmeköyde senin siteye girdiğimiz an...sonra sen beni geri servise bırakmıştın...Evladın motorun üzerine oturtmuştu yenge falan...2008 di galiba...o günkü heyecanımdan kaybettiğim bir şey yok...
Bir arkadaşıma motor aldırdım...beraber akşam vakti çıktık...ilk metrelerde motoru yere yatırdı arabaya çarpmamak için...benim için tek kötü deneyim buydu...bir işe vesile olduysan devamıda gelmeli...namaz kılmıyoz oruc tutmuyoz bari burdan yırtalım hayır duası alalım dimi...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
-
m.şanveren adlı üyeden alıntı
Peyami abi hayırlı uğurlu olsun,Allah kaza bela göstermesin.
Ufacıkta olsa,bir gülücük bile kafi ''sadaka vermeyi unutma''
soğal kardeşim, ne güzel bir hatırlatma bu Allah Razi olsun güzel kardeşim
-
peyami adlı üyeden alıntı
Eyvallah arkadaşım, aynı fikirdeyim eğitim önemli, ben vasfi bozkurt alıyorum. honda eğitime katılmaya çelıştım ama bir türlü olmadı. bence Vasfi hocanın dediği gibi bir hafta sonu değilde eğitimin zamana yayılması en azında ilk eğitimin zamana yayılması daha iyi oluyor. Mesela bir iki saat eğitimden sonra ertesi gün bilgiler beyne ve otomatiğe daha iyi oturuyor. bir daha ki eğitimde yapacaklarından daha emin oluyorsun.
Eğitimi aldıktan sonra trafikte başlarsın apaçiliğe...artcım ol bir süre seni kral apaçi yaparım gerçek motorculuğu benden öğren...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
-
hayırlı uğurlu olsun sazasız sürüşler, inşlh birgün bende motorumu tvs apache ile değiştircem.
-
mete_han adlı üyeden alıntı
Eğitimi aldıktan sonra trafikte başlarsın apaçiliğe...artcım ol bir süre seni kral apaçi yaparım gerçek motorculuğu benden öğren...
daha çok gencim) yavaş yavaş acele yok) illaki kızılderili olacağız yani
---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:36 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:35 ----------
drej73 adlı üyeden alıntı
hayırlı uğurlu olsun sazasız sürüşler, inşlh birgün bende motorumu tvs apache ile değiştircem.
sağol arkadaşım Allah gönlüne göre en iyisini versin
-
-
eyvallah arkadaşım, Büyük Başkan Bizi Bırakma ))
-
-
hayırlı olsun,güle güle kullanın.Allah kaza bela yüzü göstermesin inşallah
-
HAZER adlı üyeden alıntı
hayırlı olsun,güle güle kullanın.Allah kaza bela yüzü göstermesin inşallah
Eyvallah arkadaşım sağol
-
hayırlısı olsun.Biz de çeksek bi tane cok iyi edicez ama....
-
ceyhun__22 adlı üyeden alıntı
hayırlısı olsun.Biz de çeksek bi tane cok iyi edicez ama....
sağol dostum, inşallah en güzelinden bir tane alırsın.
-
allah kaza bela vermesin güle güle kullan
-
HercuL adlı üyeden alıntı
allah kaza bela vermesin güle güle kullan
eyvallah arkadaşım sağol
-
ALLAH kazadan saklasın..
Değerli Peyami Abim Keşke Resimlerinide Atsaydın Harika Olurdu
-
-
Hayırı ugurlu olsun Kazasız suruşler dilerim..
Dostu-Düşmanı ayırdettik ve bıraktık bir ovaya. Dedik ki, gerçekten bilmiş miyiz.
baktık ki, kime ne etiket yapıştırmışsak doğru çıkmış..
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler