Çok geçmiş olsun, Allah korumuş.
Çok geçmiş olsun, Allah korumuş.
çok geçmiş olsun arkadaşım. Allah beterinden korusun
[B]durmak yok... yola devam.....
[/B]
[COLOR="Red"][B][I]selam dünyalı ben dostum......::sapka::::151::[/I][/B][/COLOR]
geçmiş olsun.
Mevlam beterinden saklasın, verilmiş sadakan varmış, geçmiş olsun.
Çok geçmiş olsun allah beterinden saklasın herkesi.
Motor toparlanır biraz masrafı var hepsi bu siz iyiseniz gerisine çok ta üzülmemek olucaga varmış demek lazım.
geçmiş olsun dostum..motoru dert etme çok şükür ki sende bişey yok..mersinde oldu galiba olay..ben de mersine geldigimde ekstradan dikkatli kullanıyorum çünkü minibüsçülerin ya da diger şöförlerin hiç hiç belli olmuyo ne yapcağı..
geçmiş olsun sağlığına bişey olmaması sevindirici.
öbür taraftan motorunda pertlik bi durum gözükmüyo. şase eğilmiş olsa bile düzeltilir ki o kadar büyük bi darbe almış gibi de durmuyo.
tekrar geçmiş olsun...
.....ve sordu torununa yaşlı kızılderili büyücüsü : sen hiç orta sehpalı supersport gördün mü.....
ya kardeşim büyük bir kaza atlatmışsın, ölümden döndüm diyorsun sanki kolay birşeymiş gibi yok fotoğrafları eklerim falan diyorsun, şoka falan girmedin heralde senin için bu şeyer çokmu basit
çok geçmiş olsun
Uğruna Ölmekse Eğer Seni Yaşatmak, Bin Defa Ölürüm De Adına Leke Sürdürmem,
Gururdur Namustur Bayrak ,Aksa Da Kanım Korkma, HAİNİ GÜLDÜRMEM!!! burak beykurt
buyuk gecmis olsun. Biraz dinlen sonra motorunu sakin kafa ile tamir edersin. Once hukuki islemleri yaptir. Tutanak ta kusurlu kim bulundu?
[COLOR="Red"]Motorculuk saygi ve cilginligin arasindaki ince cizgide gitme beceresidir[/COLOR] Suzuki GS500 Gitti / Ducati Monster 900 Gitti / BMW F650 GS Gitti
Geçmiş olsun kardeşim..sen iyiysen sorun yok..fakat korumalarının tam olduğunu yazmışsın..bunlar hayat kurtarıyo hepimiz dikkat edicez anlaşılan..saygılar..
gecmıs olsun sana bısey olmamıs ona dua et motorundada buyuk gorunur bısey yok mal yerıne gelır uzulme can yerıne gelmez
2006BWS100-2007CBF150-2010CBF150-2007FZ6SFAZER-2006CBF600-2012CBF150-2012AGİLİTYCİTY125-2005CBF600-2006Z750S-2008GSXR600-2014CRF250L-2014JOYMAX 250-2013İNAZUMA250-2018S3 250-2014TGBX-MOTİON250
gecmiş olsun arkadaşım senın sağlığın önemli gerısı kolay üzülme
Biraz korkuşsun ve panik halindesin anlaşılan. Sen sağlamsın ona şükür. Sen şimdi tamir falan düşünme. Motoru güvenli bir kapalı garaja koyup üstünü de ört, iki üç hafta motora bakma, tamiri de düşünme. Biraz kafanı toparla, kaza stresini atmaya çalış. Sonuçta makinadır tamir edilir. Geçmiş olsun.
Çok geçmiş olsun.
Mekenik sorun olmasın grenaj kolay.
Olmadı grenajı toplayana kadar ELINT ve diğer arkadaşlarında dediği gibi grenajı iptal edip naked takılırsın.
Sende bişey yok şükür, şekil bozulsada keyfin bozulmasın.
usta geçmiş olsun allah daha beterinden saklasın motor için üzülme diyeceğim ama forumda hepimiz motosikletlerimizi çok seviyoruz ki buradayız ama yinede en önemlisi can ..
cihARN 125 MOtorum Ve Benim Tek İsmimiz
Büyük geçmiş olsun okan kardeşim , çok klasik olacak ama sana bir şey olmasın cana geleceğine mala gelsin. Arkadaşlarında dediği gibi herşeyin tamiri yenilenmesi mümkün yeter ki sen iyi ol. Öncelikle ikinci el grenajlara bir bak olmadı iyi bir grenaj ustası tamirini en iyi şekilde yapıp boyayıp sana sıfır gibi teslim edecektir.
Volkan
Dylan SES 150
0 Rh +
arkadasim oncelikle cok gecmis olsun.onemli olan sana bisey olmamis.sorun sadece grenajlar diyosan hic dert etme.eyer turkiyede bulamazsan bana ozel mesaj yaz mutlaka yardimci olurum.allah kimseye gostermesin.
RIDE or DIE
grenajlar bile o kadar bi zarar görmüşken şaseye zarar geleceğini pek sanmıyorum geçmiş olsun yazmıştım o yüzden tekrar yazmadım
Fikirlere Kurşun İşlemez .
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)