çok büyük geçmiş olsun hocam...
çok büyük geçmiş olsun hocam...
büyük bir kaz a atlatmışın sana bir şey olamamış önemli olan o az sabırlı olsak kurtarırıdın bende sarı ışıkta duramadım adam yandan çarptı bana sag bacagımı kırdı hala iyilerşmeye çalışıyorum motora bişey olmadı keşke motor <zarar görsede bana bir şey olmasaydı neyse bunla kalsın üzülme
geçmiş olsun sıkma canını toplarsın yine motorunu
Tedbir Senden Taktir Allahtan...
Geçmiş olsun.
Kawasaki Ninja 250r: 0/13.000km, VFR 800:13.000/ --- km
Geçmiş olsun, Allah'tan acil şifalar diliyorum. Motorun tamir olur, sana bi şey olmasın...
Yollar size, sizler Allah'a emanet.....
çok geçmiş olsun kardeşim. sana bişey olmasın motor illaki toplanır.motorun yedek parçası var ama senin yok
:bounce:[COLOR="Red"][B]Aşk Çikolata Gibidir Araya Fıstıklar Girebilir[/B][/COLOR]:queen:::tutkuy::
büyük geçmiş olsun kardeşim
çok geçmiş olsun.. Allah korumuş hem cana geleceğine mala gelsin di mi?
bir tecrübe bin nasihatten iyidir.
tecrübe edinirken sağlığını bozmaman ise büyük şans , sağlığına birşey olsaydı şöyle yazacağın oldukça net '' motorum pert olsaydı da bana ...... olmasaydı '' bu nedenle motoru dert etme çalışır yenisini alırsın
büyük geçmiş olsun allah hepimizi beterinden saklasın
"Dünyanın sorunu, Akıllılar hep kuşku içindeyken, aptalların küstahça kendilerinden emin olmalarıdır." B.Russell
"Yaşamak bir ağaç gibi tek ve hür; ve bir orman gibi kardeşcesine" Nazım Hikmet
çok geçmiş olsun
çok Geçmiş olsun basit bi kaza bukadar korkutma kendini Allah beterinden saklasın ...
RACING TEAM ÜYESİ :GAZCI ÜYE
çok geçmiş olsun herkesin dediği gibi sana bişey olmadığı sürece önemli değil
sigorta karşılar parçaları pahalı olursa ve motorun değerini geçerse motorunu perte ayırıp sana motorun parasını veririler merak etme
kendini bişey zannedenlere uyuz oluyorum:
bilmiyorlar ki bugun bana yarın sana
geçmiş olsun kardeş bende 10 senedir 1 defa köpeğe çarptım onun dışında kaza yapmadım.her 4 kavşakta yavaşlarım yol benim diye geçmem ışık yeşil bile yansa yavaş geçerim o yuzden yol senin sanma lütfen biraz daha dikkat et.
çok geçmiş olsun
büyük geçmiş olsun
hocam geçmiş olsun motorunda hiç bişi yok senin bak sana bi yönlendirme yapayım istanbulda grenaj yapan ustalar var dükkanlar var yani suzuki-honda-kawasaki-yamaha yapan yerler var orada her türlü yaptırırsın mtoorunda bişey yok
Geçmiş olsun. Sana birşey olmaması sevindirici, motor bir şekilde halledilir takma kafana
Bilgi paylaştıkça çoğalır.
"Bir insanın neye güldüğü zekasını, nasıl güldüğü ahlakını gösterir."
çok geçmiş olsun kardeşim grenajlar bulunur motorda çok hasar yok gibi senin de ciddi bişeyin yok inş
Biz hepimiz, Gök ananın içinde dönen tek bir çocuğuz.
salla dostum ya..bulunur parçası..sana bişiy olmamış ya allaha şükür..her parcası vardır piyasada yoksada japonyaya bir telefon kadar yakın..
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)