hayırlı olsun tekerin düz basın
hayırlı olsun tekerin düz basın
Tedbir Senden Taktir Allahtan...
Hayırlı olsun geçen gün dükkanın önünden gecerken gördüm cbr nin yerine koymussun Suzukiyi
Hayırlı olsun güle güle kullan, anlatılamayacak bir makina, yaşanması gerekir. 10.03.2010 da aldım hala bir resim koyamadık o ayrı konu. Şu kuyruk iptali nasıl yapılıyor biri bana anlatsa, sinyaller falan, bir de ön cam. Tekrar hayırlı olsun
Kimse emin degil ki şafaktan tekrar,
İste gelsin gül renkli şaraptan tekrar,
Sen altınmısın hey! aptal herif, Gömüpte çıkarsınlar topraktan tekrar.Ömer Hayyam
hayallerimi süsleyen motorlardan birisi...
kazasız belasız güzel geziler dilerim sizede yakışmış
Kastino QM 50,Mondial 150 RF,Honda CBR 125R,Kawasaki KLR 650...
kuyruk iptailini arkadaş plakalığı keserek altına monte etmiş sinyalleri yoktu ben ekledim aşırı şık oldu 10 lira maliyeti oldu ama açaılır kapanır plakalıklar var onları denersen daha iyi olurki zira kış döneminde bu durum beni biraz üzebilir gereğini yapıcam kışa girerken
---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:29 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:28 ----------
sağolasın kardeşim o senin güzeklliğin umarım biran önce istediklerin gerçeklerşir
---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:30 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:29 ----------
insan bir içeri girer sorarı sahıbısı kim diye =) gel mutlaka beklerim
vay hayırlı olsun 10 numara makine gerçekten güle güle kullan özcan...
.....ve sordu torununa yaşlı kızılderili büyücüsü : sen hiç orta sehpalı supersport gördün mü.....
hayırlı uğurlu olsun....
ASİYİZ BİZ MOTORCUYUZ....
özcanım bende upload sorunu var. üzgünüm, yükleyemiyorum fotoları. güle güle bin kardeşim...
KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....
Hayırlı uğurlu olsun...çok gec farkettim...nazar değmesin kazasız belasız biraderim...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
kazasız belasız kullanmak nasip olsun hayırlı olsun.
hayırlı olsun gec oldu ama .D yeni fotolarını bekliyorz.
[I]suzuki gsr 600...2009[/I]
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)