Eşekten düşmüşe döndüm....
Reklamlar
-
Reklamlar
-
geçmiş olsun kardeş,sende bişey yoksa gerisi teferruattır,ama biraz masraflı olacak gibi
-
Öncelikle Geçmiş olsun..
1- İçin rahat edecekse bi servise göster kontrol ettir. Garanti dışı kalmaz..
2- Maslak Sanayide düzelticek bi yer vardır (adamlar şasiyi bile düzeltiyorlar)
3- Çiziklerden bahsediyorsan güzel bir pasta cila / çizik gidericiler işini görür..
4- aynı şekilde..
5- plastik tamiri yapan yerler var.. bir yapsınlarda yenisini mi taktılar dersin..
Virajlarda sakın ha düşerim gibi şeyleri aklına getirme onlar aklına gelince ya kitleniyosun yada tereddüt başlıyor o yüzden rahat ol çıkışa bak ver gazııı ver gazıı..
[B][COLOR="Blue"]Eskiden Piyasa nerde biz orada, Artık biz nerede piyasa orda..[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]Yüreklerde ünlem akıllarda soru işaretiyim anlayana çok anlamayana az gelirim..[/COLOR][/B]
-
geçmiş olsun zenon Allah beterinden korusun
[B]durmak yok... yola devam.....
[/B]
[COLOR="Red"][B][I]selam dünyalı ben dostum......::sapka::::151::[/I][/B][/COLOR]
-
geçmiş olsun size birşey olmaması sevindirici...nazar değmiş yeni motorunuza ama sıkı bir tecrübe olmuştur artık daha rahat süreceğinizi düşünüyorum dert etmeyin
Kastino QM 50,Mondial 150 RF,Honda CBR 125R,Kawasaki KLR 650...
-
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Resme bakınca gerçektende 130'la(motorunun çıkabileceği ortalama en yüksek sürat) felan salına salına dönülebilecek bir viraj, teşhisini doğru koymuşsun.
Bir musibet bin nasihattan iyidir, bu kazanın ilerde hayatını kurtaracak bir tecrübeye dönüşmesini temenni eder, çok geçmiş olsun dileklerimi sunarım.
ekinler baş vermeden kör buzağı topallamazmış.::tartis::
-
KyCd adlı üyeden alıntı
Öncelikle Geçmiş olsun..
3- Çiziklerden bahsediyorsan güzel bir pasta cila / çizik gidericiler işini görür..
4- aynı şekilde..
5- plastik tamiri yapan yerler var.. bir yapsınlarda yenisini mi taktılar dersin..
Virajlarda sakın ha düşerim gibi şeyleri aklına getirme onlar aklına gelince ya kitleniyosun yada tereddüt başlıyor o yüzden rahat ol çıkışa bak ver gazııı ver gazıı..
Verdiğin bilgiler icin taşakkürler.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:52 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:50 ----------
aYe adlı üyeden alıntı
Resme bakınca gerçektende 130'la(motorunun çıkabileceği ortalama en yüksek sürat) felan salına salına dönülebilecek bir viraj, teşhisini doğru koymuşsun.
Bir musibet bin nasihattan iyidir, bu kazanın ilerde hayatını kurtaracak bir tecrübeye dönüşmesini temenni eder, çok geçmiş olsun dileklerimi sunarım.
Valla super oldu trafikte yadan bariyet olmaması dustugum yerin toprak olması beni allahın sevgili kuluymuşum dedirtti ve cok güzel bir ders oldu gercekten ve hızımda cok degildi. Olan oldu allah beterinden saklasın.
Ötenazi hakkımı yaşayarak kullanıyorum. Z @ B ! T
Gideceği yeri bilmeyene hiç bir GPS yardımcı olmaz!...
-
AYNI DİLİ KONUŞANLAR DEĞİL,AYNI DUYGULARI PAYLAŞANLAR ANLAŞIR
-
hocam çok geçmiş olsun, git servise baktır, için rahat eder.
Sonra tabikide sanayiye uğrayıp motoru güzelcene yaptırırsın.
Aslında çok tatlı bir viraj ama gözün yemiyorsa viraja yavaş gir, viraj içi yavaşlamaya çalışma, bide çıkışa bak. Viraj ne kadar istiyorsa o kadar yatır motoru, merak etme kaymaz ama olduki kaydı lowside düşüş çok daha az hasar verir.
Olur böyle kazalar, sana bişi olmasın; aman montu unutma, hemen aramaya başla
Murat Kehya
Acemi Motorcu
A-(eksi)
-
Kangren olmuş tüm kollara adanmıştır.
Eğer bir yıl sonrasını düşünüyorsan, bir tohum ek. Eğer on yıl sonrasını düşünüyorsan, bir ağaç ek. Eğer yüz yıl sonrasını düşünüyorsan, insanları eğit.
-
Ainesi iştir insanın, lafına bakılmaz!
Yine de yaşıyor insan, merak yüzünden. Yeni bir şeyler bekleyip duruyor...
-
-
mmucit adlı üyeden alıntı
hocam çok geçmiş olsun, git servise baktır, için rahat eder.
Sonra tabikide sanayiye uğrayıp motoru güzelcene yaptırırsın.
Aslında çok tatlı bir viraj ama gözün yemiyorsa viraja yavaş gir, viraj içi yavaşlamaya çalışma, bide çıkışa bak. Viraj ne kadar istiyorsa o kadar yatır motoru, merak etme kaymaz ama olduki kaydı lowside düşüş çok daha az hasar verir.
Olur böyle kazalar, sana bişi olmasın; aman montu unutma, hemen aramaya başla
Eyvallah mont icimi kemiriyor insallah bir sorun olmaz.
-
geçmiş olsun motor düzelir sen iyiysen sorun yok bu ılk ve son düşüşün olsun
-
geçmiş olmuş allahtan toprak asvalt olsaydı acildeydin:=)
-
eren874 adlı üyeden alıntı
geçmiş olmuş allahtan toprak asvalt olsaydı acildeydin:=)
Yok sanmam ama motordaki hasar cok olurdu benim koruma ekipmanlarıda cok hasar gorurdu cok hızlı degildim. Düşceğimi anlayınca frenledim baya bir hızımı düşürdüm. motordan düşünce 1 metre ilerine gittim bisikletten düşer gibi oldu yani.
-
Geçmiş olsun arkadaşım bişeyin yokya Allah beterinden saklasın ...
GT! ...
-
Kayboldugunu sandığım montumu buldum. Bina girişindeki teras kısmına ucmuş. bir güzelde ıslanmış duruladım banyoya koydum.
-
Geçmiş olsun mubarek, Allah tekrarından muhafaza etsin...
Yollar size, sizler Allah'a emanet.....
-
Cok gecmiş olsun. Allah Daha beterinden korusun..
Sorularına cevap yeterli sanırım... Korumaların Ve motor koruma demirinin gorevini layıkıyla yapmış. Onlar olmasaydı. Vites kolu motor blogu ve on grenaj cok daha fazla hasar gorurdu..
KyCd adlı üyeden alıntı
Öncelikle Geçmiş olsun..
4- aynı şekilde..
Dostu-Düşmanı ayırdettik ve bıraktık bir ovaya. Dedik ki, gerçekten bilmiş miyiz.
baktık ki, kime ne etiket yapıştırmışsak doğru çıkmış..
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler