B-A-N-U Doğum Günün Kutlu olsun. Nice Yıllara. .
-
KyCd adlı üyeden alıntı
bu bir EUS dir : o zaman durun
(EUS : Erken Uyarı Sistemi)
10 numraydı.. bu sene mangallara gaz verelim badi.. özledim mangal partilerini..
bişey demiyorum.. bari sen yapma bee.. sana ne anlattım sen kalkmış ne konuşuyorsun..
bir sonraki mangal maltepe sahilde olacak...
çok güzel bir mekanımız var...
oranında tozunu atmak lazım...
I gOt a GaMe To Win...:bounce:
eskiden [COLOR="Red"]merter[/COLOR] vardı şimdi [COLOR="red"]fenerbahçe[/COLOR] var...
[B][COLOR="Red"]drift religion[/COLOR][/B]
Reklamlar
-
hell24 adlı üyeden alıntı
bir sonraki mangal maltepe sahilde olacak...
çok güzel bir mekanımız var...
oranında tozunu atmak lazım...
SEN iste hakkaride yapalım badi.. bu sene anlaşılan toz bezi elimizden eksik olmayacak.. bi arada Avcıların tozunu alalım malum 1 yılda bayağı bi tozlandı..
[B][COLOR="Blue"]Eskiden Piyasa nerde biz orada, Artık biz nerede piyasa orda..[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]Yüreklerde ünlem akıllarda soru işaretiyim anlayana çok anlamayana az gelirim..[/COLOR][/B]
-
cerrahi sana teşekkür ederim bana hayatımın süprizini yaptın
:
-
HEEYYYYYYYYY BİZİM GELİN Mİ DOĞMUŞ
Suskunluğum asaletimdendir. Bir lafa bakarım laf mı diye birde söyleyene bakarım adam mı diye....
-
OGLUMVE BEN adlı üyeden alıntı
biraz daga ileri gidelim ümraniye sahilde yapalım orayada lazım bi mangal partisi
dimi len kadirrr
seni çözümleyemiyorum dostmusun düşman mı? bi banunun yanındasın üstüme oynuyorsun bi ben biliyom durumu diyosun sen şizofrenmisin abicim?
Ümraniye iyidir.. ama benim için farketmez ben nasıl olsa her durumda işimi bilirim canım..
[B][COLOR="Blue"]Eskiden Piyasa nerde biz orada, Artık biz nerede piyasa orda..[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]Yüreklerde ünlem akıllarda soru işaretiyim anlayana çok anlamayana az gelirim..[/COLOR][/B]
-
hell24 adlı üyeden alıntı
rahat bırakın lan kızın doğum günü topiğini...
nasıl kutladık ama fındıklıda pespembe bir pasta ve uzun eşşek kutlamaları ile...
hanedan12 adlı üyeden alıntı
valla ya daha bitmedimi bu doğum günü topiği...
Hep Kadir' in işleri abi
OGLUMVE BEN adlı üyeden alıntı
idare et banucum cahil cocuk işte
KyCd adlı üyeden alıntı
bu bir EUS dir : o zaman durun
(EUS : Erken Uyarı Sistemi)
Sana bir süre önce, " bir daha bu konu ile ilgili" diye başlayıp ....................... diye biten bir cümle kurmuştum ya,
sonra birilerinin hatırı için bu tavrımı yumuşatmıştım sana karşı, bu fikrin doğru olmadığını bir kez daha sayende anladım...
Bu konu ile ilgili beni ararsan seninle konuşmayacağım...
:cherry: :cherry: :cherry:
-
B-A-N-U adlı üyeden alıntı
Sana bir süre önce, " bir daha bu konu ile ilgili" diye başlayıp ....................... diye biten bir cümle kurmuştum ya,
sonra birilerinin hatırı için bu tavrımı yumuşatmıştım sana karşı, bu fikrin doğru olmadığını bir kez daha sayende anladım...
Bu konu ile ilgili beni ararsan seninle konuşmayacağım...
kimseyle şakalaşmamak gerektiğini bende anladım sayende..
-
o dövmeyi boşuna yaptırmadık banucuk...
I gOt a GaMe To Win...:bounce:
eskiden [COLOR="Red"]merter[/COLOR] vardı şimdi [COLOR="red"]fenerbahçe[/COLOR] var...
[B][COLOR="Red"]drift religion[/COLOR][/B]
-
Super Moderator
Doğum günün kutlu olsun Banu; mutlu, mesut uzun yaşlar dilerim.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler