Banu Sen Oyun Oyna Kardeşim => Buyur Canım
[B][COLOR="Blue"]Eskiden Piyasa nerde biz orada, Artık biz nerede piyasa orda..[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]Yüreklerde ünlem akıllarda soru işaretiyim anlayana çok anlamayana az gelirim..[/COLOR][/B]
Banu sen bana öküz mü demek istiyosun
[B][COLOR="Blue"]Eskiden Piyasa nerde biz orada, Artık biz nerede piyasa orda..[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]Yüreklerde ünlem akıllarda soru işaretiyim anlayana çok anlamayana az gelirim..[/COLOR][/B]
banuu hepsini boşver ayakkabının altına enide yazsana
Elbet güneş birgün bizim için de doğar...
Nasılsa su akar yatağını bulur...
he lan gruba sap geldin sap gidicen.. sayende belliği çıkaramıyoruz sadece sen olsan yine iyi.. iso, sen, eray, turgay sakatsınız olm bulun kendinize bi tane olmadı TV programına çıkın ne bilim "yardımcı olurmusunuz mehmet ali bey" diye bağırın.. yapın bişeyler hadi bakıyım..
BANU beni sakın yazma... :D
HONDA;hayat onda...İ.V.İ.B.İ
DRİFT RELİGİON
Bu beceri oyununu sen oyna beceriksiz
Yooo, onuda nerden çıkardın
Kopyala - Yapıştır abi daha ne diyim yani..
Tamam canım kardeşim yazarım seni ben
Sanki kendin birşeyler yaptın da millete akıl veriyosun, ben el atmasam hala olduğun yerde beklicektin, bari susta açtırma ağzımı kabiliyet düşmanı..
Tamam yazmam
:cherry: :cherry: :cherry:
rahat bırakın lan kızın doğum günü taopiğini...
nasıl kutladık ama fındıklıda pespembe bir pasta ve uzun eşşek kutlamaları ile...
I gOt a GaMe To Win...:bounce:
eskiden [COLOR="Red"]merter[/COLOR] vardı şimdi [COLOR="red"]fenerbahçe[/COLOR] var...
[B][COLOR="Red"]drift religion[/COLOR][/B]
valla ya daha bitmedimi bu doğum günü topiği...
Kangren olmuş tüm kollara adanmıştır.
Eğer bir yıl sonrasını düşünüyorsan, bir tohum ek. Eğer on yıl sonrasını düşünüyorsan, bir ağaç ek. Eğer yüz yıl sonrasını düşünüyorsan, insanları eğit.
bu bir EUS dir : o zaman durun (EUS : Erken Uyarı Sistemi)
10 numraydı.. bu sene mangallara gaz verelim badi.. özledim mangal partilerini..
bişey demiyorum.. bari sen yapma bee.. sana ne anlattım sen kalkmış ne konuşuyorsun..
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)