Çok mu dedektif filmi izledik ne ama bir gariplik var sanki haber gerçekten böyleyse.
Neysem haber alırsan yazmayı unutma babaçi abi.
Çok mu dedektif filmi izledik ne ama bir gariplik var sanki haber gerçekten böyleyse.
Neysem haber alırsan yazmayı unutma babaçi abi.
Hayat ne kadar uzun olursa olsun, hep beklenmeyen kadar kısadır.
Bencede full korumalı değil sağ bacağında yara ve pantolon yırtılması açıkça gözüküyor. Elinde eldiven yok ve el tarak kemiği kırık sanırım. Kask açık kask inşallah çene kırığı yoktur. O bariyerler giyotin gibi Allah korumuş. Şerefsiz ardçısını bırakıp kaçmış. Allahım biz ardçı bulamıyoruz millet bırakıp kaçıyor
::piloot:: Yakaladın mı? bak bakalım ellerine yakaladım dediğin şey sadece mavi bir silüet.... Çoktan uçup gittik. Geçtin mi? bak bakalım ardına ve önüne geçmene izin verildiğinde ufuktaki mavilik kim........ ::uzgunum:
Daha olayı bile tam anlamadan buraya dizi film senaryosu gibi yorum yapan arkadaşları biraz insafa davet ediyorum. Kazazedeyi bir yakınınız gibi düşünün ve öyle başlayın yorumunuza. Ya da bırakın yorum yapmayıverin ne olur!
İnnova 125, nx4 falcon, xt660r, CBF 600s diyerek devam ediyor hayat
Umarım Maviş Hanım bir an önce iyileşir ve burada yaşadıklarnı bizimle paylaşır. Eğer yapabilirsek motosiklet.net ziyaretine gidemez miyiz?
Allah acil şifalar versin..
Bu makinelerin bayanlarada ihtiyacı var, 2-3 maganda denilen adam gelip sıkıştırıyor nasıl insanlık çözemedim yazıklar olsun..
Allah yardımcısı olsun..
Sen istiyor temiz bir yamaha ? Verecek 2.500 $ ..
Ablama helal olsun, inatla polise anlatıyor, hatta orda kameralar var görüntüleri alın bu işte bir iş var, kaza karışık diyor.
Bu bilinçli ablama canı gönülden teşekkürler.
http://video.mynet.com/habervideo/Ma...rketti/487299/
ekinler baş vermeden kör buzağı topallamazmış.::tartis::
Dün facebookta abone olduğum bir hayvan yardım sayfasında bir haber vardı. Şahısın biri arabasıyla sevimli bir köpeciğe çarpmış ve kaçmış. Aşağıdaki yorumlar da herkes şaşkın; "nasıl olur, bir insan nasıl bu kadar vicdansız olur vs. gibi" yorumlar yazılmış. Bende dayanamadım bişeyler yazdım. Motorcuyu sıkıştırıp kaza yaptıran, hız yapıp çarpan sonrada yolda bırakan insanlardan bahsettim. Böyle insanlar varken köpeğe haydi haydi çarparlar, orda da bırakırlar, şaşılacak birşey yok dedim.
Herşeyden önce bu sitede elemanın biri yazmıştı, ben bir yayaya çarpsam kaçarım çünkü ehliyetim yok diye. Çok birilerini dövesiniz varsa o çocuğu bulup bir şamarlamak lazım önce. Yarın birgün birilerine çapıp kaçacak çünkü.
Fakat bu olay bambaşka birşey. Beraber motosiklette olduğu insanı bırakıp kaçmak hayvanlığın bambaşka bir boyutu. (tabi durum böyle ise). Şu anki bilgilerle okuduğumda ilk anda benim de aklıma hemen aye nin yazdığı senaryo geldi. Tabi ne olduğunu bilemeyiz.
Maviş Hn. ageçmiş olsun. Umarım çabuk iyileşir ve umarım bu işin aslı açığa çıkar.
allah şifalar versin bacıma demekki eceli gelmemiş yaşayacağı varmış offoff kazanın ne demek olduğunu acının ne dmeek olduğunu iyi bilenlerdenim:(:(
geçmiş olsun , ucuz kurtulmuş bence ... istanbulda motosiklete binilmez , biniyorsan da böyle trafiğin çok yoğun olduğu işmerkezlerine yakın yerlerde binmeyeceksin ...
Olabilir. Ben burda kazalı bir motosikletin kopan egzozunu "benim arkadaşın motoru" diyerek alan ve sonra 2.el diye satmaya çalışan bir hayvanlıktan nasibini alamamış hayvanın hikayesini duymuştum.
Kaza mahalinden hırsızlık yapılması memlekette çok sık rastlanan bir olay. Teyzenin dediği gibi kamera kayıtlarında ilgili alan çekilmişse, olay aydınlanacaktır sanıyorum. Ahh teyzem sen bir polis olaymışsın...
Allah acil şifalar versin neyseki sağlık durumu iyi...
Çok geçmiş olsun,
Sabah bu haberi görmediğim için bende konu olarak açmıştım dikkat etmemişim kusura bakmayın.
ama çok sinirlendim bu haberi okurken :@
GÖZÜ PEK MOTORCULAR VARDIR, BİRDE YAŞLI MOTORCULAR...
HEM GÖZÜ PEK HEMDE YAŞLI MOTORCU YOKTUR...
geçmiş olsun allah şifa versin
[I]suzuki gsr 600...2009[/I]
Allah şifa versin,
MOTOSIKLETIM ; PEUGET 250 SATELIS
gecmiş olsun
Bartın Bana Dar Motorsikletim Yolları Açar
geçmiş olsun . inşallah sağlığına bir an önce kavuşur.
çarpan hayvanı mobese kameralarından mutlaka tespit ederler. kaçan kişi eğer artçı yada motosikleti kullanan ise veya kapkaççı ise onu da bulup g..tüne copu sokacaksın.
sağlık ekibinin acemiliği ve yavaşlığı da ayrı bir trajedi. yaralıyı sedyeye çekeceklerine sedyeyi yaralının altına kaydırmaları gerekirdi.
Keser doner sap doner gun gelir hesap doner.....Valla ben gordum eden ettigiyle kalmiyo beterinin beteri kendisinden cikiyo ...kacmis guzel...vicdanindan ne kadar kacacak????hesap dondugunde kendisine hangi soruyu soracak....?bayan arkadasa gecmis olsun dilerim iyilesir ve eski hayatina doner....
Ben Felegin Tekerine Comak Sokariiiiim
Kirli Dunyadaki Kirlenmemis Duygular Adina...
Listen To Your Heart/Roxette/19.10.1988
geçmiş olsun.. bayan motorcu görünce kendilerine bir eğlence bulduklarını zannediyorlar, bu aşağlıklar.. ben de çok yaşıyorum bunları.. acil şifalar diliyorum
Allah' tan acil şifalar diliyorum. Umarım en kısa zamanda sağlığına kavuşur.
kazada payı ve ihmali olanları Allah' a havale ediyorum. Nasılsa bu dünyada
bir ceza çıkmaz şerefsizlere.
İnsan mı paraya bağlı, para mı insana bağlı? Bu, insana bağlı.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)