Büyük geçmiş olsun..
Büyük geçmiş olsun..
geçmiş olsun acil şifalar ....Bugün arabamı satttım dönüşde taksiye bindim taksiciyle sohbet ettik epeyce motosiklet kullanıcılarından resmen nefret ediyor adamlar özellikle yanlarından zırt diye geçen kuryeler ve sokak aralarında zırt pırt kaldırımdan yola yoldan kaldırıma fırlayan kebapçı sucu v.b şöyle dinledim de haksız değil kesinlikle bilginiz olsun
Biz hepimiz, Gök ananın içinde dönen tek bir çocuğuz.
allah şifalar versin full koruma hep koruma
2006BWS100-2007CBF150-2010CBF150-2007FZ6SFAZER-2006CBF600-2012CBF150-2012AGİLİTYCİTY125-2005CBF600-2006Z750S-2008GSXR600-2014CRF250L-2014JOYMAX 250-2013İNAZUMA250-2018S3 250-2014TGBX-MOTİON250
Geçmiş olsun ne diyeyim..
Sabah 6'da olmuş, pazar gecesi alkollü şekilde alemden çıkmış olması da muhtemel sürücünün.
Benim fikrim tabi..
Hayat ne kadar uzun olursa olsun, hep beklenmeyen kadar kısadır.
Allahından bulsun şerefsizler bayan oldugunu görünce sıkıştırmışlardır çok geçmiş olsun diyorum acil şifalar...
[COLOR="Black"][U][I][B]Ziya CANSEVER
Custom CARACAL ::xrock::[/B][/I][/U][/COLOR]
hocam şuanda senin yerindeyim 125 zn var ve full koruma şöyle söyleyim;
eşimdede aynıları var.
kask, mont, eldiven, dizlik ,pantolon birde biber gazı alışverişe gittigimiz zaman bizi yarış motosikleti kullanlardan sanıyorlar. Hele trafikde bazen bir otobüs dolusu insan bize bakıyor. Kendimi gülmekten alıkoyamıyorum. Yazın ortasında bile olsa aynısı olacak full koruma şeklinde..
SONY psp 2004 (2 tane) , SONY Bravia 32v4210 lcd tv,SONY dz 260 home Theatre 5+1 ,SONY nw-003 mp3 player,Sony Trv Handycam ,Xbox 360 Jasper hep beraber mutluyuz huzurluyuz...SONY W350 Hd fotoğrak makinesi (aileye yeni eklendi alışmaya çalışıyor:P)
İnşlhh bulunur ve cezasını çeker hayvan
HAber her zamanki gibi baştan savma zaten.
Kazanın diğer fotoğrafları.
Sürdüğü idda edilen kadının full kurumalı giysileri falan yok haberde yazıldığı gibi. Kasktan başka bir şey yok.
Hatta yanında o çantayla motor sürebilecek kişiyi de alnından öperim. Artçıydı büyük ihtimalle kadın.
Hayat ne kadar uzun olursa olsun, hep beklenmeyen kadar kısadır.
Bir sonraki mesajıma bak, araştırdım buldum ve malesef düşündüğüm gibi.
Şimdi bir araba çarpıp kaçtıysa ona kızamam bile, motordaki motorcu adam yaralı kızı orda bırakıp kaçmış.
Böyle dört teker iki teker diye ayıramıyorum o yüzden, tek tekerde bile malesef şerefsiz olabiliyor.
Yolda bazen ezilmiş köpek yavrusu görürsünüz, anası başından bırakıp ayrılmaz bir yere, en az 2 kere ezilmiş köpeği yol dışına taşımışlığım vardır, anasıda çekilsinde ezilmesin diye.
İt bile yavrusunu bırakmazken nasıl bir it aciz bir kadını yaralı halde bırakıp kaçar düşünmek bile midemi bulandırıyor.
ekinler baş vermeden kör buzağı topallamazmış.::tartis::
eğitim şart değil katliam şart. bu şerefsizleri toplayıp teker teker arabayla çarpıcaksın, sonra bırakıcaksın kendi hallerine. kan kaybından, açlıktan, acıdan vs bi şekilde ölsünler ki bizde rahat edelim, geride kalanlarada ibret olsun.keşke bunları yapma fırsatım olsa
(motoru süren şerefsizide bunlara ekliyorum şimdi)
ATAMASI YAPILAN ÖĞRETMEN
İnş. en kısa zamanda sağlığına kavuşur.. Şerefsizler b.k var motosikletliyi sıkıştırıyorsunuz. Motosiklet sürücüsü insan değil zaten. Robot.. Bişi olmaz ona.. Sinirim bozuldu ya.. Şerefsiz..
murat eğer yanılmıyorsam işyerimin karşısında çalışan bayan bu arkadaş,haberlerde kaza haberini verirken önce motoru gösterdi,bizim hanıma eğer sürücü bayan sarışınsa ben tanıyorum dedim ve yanılmadım.
genelde bayan motoru kullanır ardçısı erkekti gidip gelirken görürdüm.ve bayan motora gayet hakimdi gördüğüm kadarıyla.
geçmiş olsun
---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:10 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:09 ----------
[QUOTE=morrigan;2001929]HAber her zamanki gibi baştan savma zaten.
Kazanın diğer fotoğrafları.
Sürdüğü idda edilen kadının full kurumalı giysileri falan yok haberde yazıldığı gibi. Kasktan başka bir şey yok.
Hatta yanında o çantayla motor sürebilecek kişiyi de alnından öperim. Artçıydı büyük ihtimalle kadın.
Çiçek abla sanırım tanıyorum, motor bayana ait
Ne irfandır veren ahlâka yükseklik nede vicdandır, Fazilet hissi insanlarda, Allah korkusundandır
Kendisine acil şifalar diliyorum.
İç sesim dışardan duyulsa beni kurşuna dizersiniz..
görgü tanıklarının dediğine göre kaçan biri var ortada. biri bilerek mi sıkıştırdı ki
büyük geçmiş olsun
haberlerde izledim malesef yüzünde de kanlar vardı. açık kask kullanıyormuş. keşke tam kaskı olsaydı..montu korumalımıydı tam seçemedim.
geçmiş olsun gerçekten Allah acil şifalar versin..o sıkıştıran arabadaki adamı alcan motora sende arabada olcan aynen onu sıkıştırcan baksın bakalım napıyor?? böle şerefsizler heryerde geziyor ya bunlar insan görünümlü hayvan..o kaçan kişiyi de vicdanıyla baş başa bırakıyorum.. Herkese kazasız belasız sürüşler
Tekerimiz iki ama gözümüzü dört açalım
[QUOTE=babaçi;2001948]murat eğer yanılmıyorsam işyerimin karşısında çalışan bayan bu arkadaş,haberlerde kaza haberini verirken önce motoru gösterdi,bizim hanıma eğer sürücü bayan sarışınsa ben tanıyorum dedim ve yanılmadım.
genelde bayan motoru kullanır ardçısı erkekti gidip gelirken görürdüm.ve bayan motora gayet hakimdi gördüğüm kadarıyla.
geçmiş olsun
---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:10 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:09 ----------
Abi sen öyle diyorsan öyledir ancak polis görgü şahitlerinin kazadan önce motorda olduğunu, kazadan sonra bir taksiye binip kaçtığını söyledikleri sarı montlu bir kişiyi arıyormuş.
Hayır kendi de kullanmıyorsa neden niye kaçtıki bu adam? Yoksa medyamı yine şişirmiş, var bişey ama hadi hayırlısı...
Durumu hakkında bilgi edinirsen yaz emi abim.
ekinler baş vermeden kör buzağı topallamazmış.::tartis::
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)