dizlik te çok faydalı dostum benim bi dizliğim yoktu dizim ezildi bi tek
dizlik te çok faydalı dostum benim bi dizliğim yoktu dizim ezildi bi tek
Geçmiş olsun semih kardeş ALLAH beterınden korusun plakayı almışsın umarım gerekenı yaparlar
geçmiş olsun SEMİH...
ALLAH verir cezasını merak etme...
HONDA;hayat onda...İ.V.İ.B.İ
DRİFT RELİGİON
::piloot:: Yakaladın mı? bak bakalım ellerine yakaladım dediğin şey sadece mavi bir silüet.... Çoktan uçup gittik. Geçtin mi? bak bakalım ardına ve önüne geçmene izin verildiğinde ufuktaki mavilik kim........ ::uzgunum:
bugun gittim karakola bütün raporlarımı götürdüm ifademi verdim şikayetçi oldum...
polis uzlaşma isteği durumunda nsl olsun istersin dedi uzlaşma falan yok o şerefsiz cezasını çekicek dedim ifademede öyle yazıldı...
bugun yarın bulucaklar o hayvanı..
Geçmiş olsun arkadaşım.
Keşke olay olduğu anda polisi arasaydın, bana çarpıp kaçtılar diye.
Var böyle hayvanlar, çarpıp kaçanlar.
Murat Kehya
Acemi Motorcu
A-(eksi)
kardeşim çok geçmiş olsun, umarım o HAYVAN en yakın zamanda alabildiği en yüksek cezayı alır
çok geçmiş olsun.
En iyi sürücü, kendini karşısındakinden koruyabilendir.
Geçmiş olsun kardeşim Allahtan birşey olmamış fazla ama olabilirdide böyle şuursuzlar yüzünden motora binmeye korkar olduk acil şifalar dilerim...
[COLOR="Black"][U][I][B]Ziya CANSEVER
Custom CARACAL ::xrock::[/B][/I][/U][/COLOR]
Geçmiş olsun kardeş. Anlamadığım konu şu çarpıp kaçmaları :S çarpıyorsanda gerekeni neyse onu yap. Kaçmak ne :@
Resimlere baktım. Bacağın nasıl oldu ?
Yarın gelebilirim yanına arkama binebilirsen gezdirim biraz seni
Tekerlekli sandalyede olsan yanında olurmuydu fiyakalı...
geçmiş olsun arkadaşım bunada şükür ALLAH beterinden saklasın
"Suskunluğum asaletimdendir / Her lafa verilecek bir cevabım var / Lakin; / Bir lafa bakarım laf mı diye, / Bir de söyleyene bakarım adam mı diye?"
o anda bacağımın acısını düşünüodm dostum..
polisi beklemek yerine hastaneye gitmek daha cazip geldi bna..
---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:22 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:21 ----------
gel gel beklerim
hep benmi seni ziyarete gelicem :p birazda sen gel
---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:23 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:22 ----------
bacağm hala aynı :S :S ağrım var ve şişlik devam ediyor :S
hala karakoldan bir haber yok :S :S
nasıl bi iş bu ben anlamadım..
bnm tek başıma bir şahıs olarak 1 saatte tespit edip bulacağım bir aracı nasıl bulamıyorlar :@
kaza yaptık ama yatmak yok
değneklerle çalışmaya devam :p :p
nasıl olmuş ?
http://www.motosiklet.net/forum/mt-a...ml#post2007416
kardeeşim bak en ufak bi şeyde bile çekiosun sağa sakin bir şekilde 155 i arıyosun traFİK blümünü istiyosun aktarıyolar seni diyorsiki böyle böyle sıkıştırdı etti gelen cevabı söyliyim ağer insaflı bi poisse ilgilenir haa şayet relax sa şikayetçimisin die soruyo şikaetçiysen gel karakola diyo ben gibi gidiosun şikayetçi oluyosun sonr adama ulaşıyolar adam gelio cezasını yazıp gönderiolar bilginize iki türlü de yazıyolar cezayı
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)