Geçmiş olsun ayağındaki yara iyileşmeden trafiğe şikayet et bütün masraflarını karşılattır.
Geçmiş olsun ayağındaki yara iyileşmeden trafiğe şikayet et bütün masraflarını karşılattır.
geçmişolsun semih üzüldüm valla ya nası becerdin
۞۞۞۞Drift Religion۞۞۞۞ GT 250RR
acil şifalar dilerim kardeşim, gecmiş olsun.
Geçmiş olsun Bunu yapan varlıklara hayvan dersek ,bence hayvan haklarını ihlal etmiş oluruz, farklı bir yaratık türü bunlar .
Geçmiş olsun kardeşim, bu tür hayvalar heryerde var maalesef
Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
Ahh ahh mahlede var bi ibnelik ama nedir:(:( bilmiyorum şimdi sana geldi bela:(:(:( off off kardeşim allah daha beterinden saklasın vallaha çok üzüldüm eski günlerim aklıma geliyor:(:(
büyük geçmiş olsun
öncelikle geçmiş olsun dostum.bende o hayvanardan bir tanesi yüzünden kolumu kırdım,6 ay çekmediğim kalmadı:(. Neyseki sen plakasını almışsın hesabını sorabileceksin ben ne yazık ki alamadım ve kaçtı gitti insan görünümlü hayvan. tekrar geçmiş olsun.
geçmiş olsun arkadaşım üzüldüm valla..aman dikkatli ol bu hayvanlar maalesef her yerde dolaşıyor ne yapsakta boş. ama gün gelir devran döner bir gün onlarda çeker elbet.
olayın peşini bırakma inşallah en kısa zamanda ayagında iyileşir arkadasım.tekrar herkese kazasız belasız sürüşler
Tekerimiz iki ama gözümüzü dört açalım
Geçmiş olsun kardeşim.Allah şifa versin inş.Senin adına üzüldüm, inş son kazan olur, etme bulma dünyası sana çarpanlara çarpanlarda olur.O zaman ona çarpanın, durmayıp kaçmasının nasıl bi duygu olduğunu anlar umarım.
abicim bi gün toplanıp dövelim bi tanesini, fotolarınıda burda başlık açıp sergileyelim. Bide plakasını yazsana şerefsizin buraya, belki gören olur, şahsen ben görürsem takip ederim evine kadar yeminle. Ha illa polis mahkeme dersen iyice yazık olur sana, bide sinir hastası olursun
Geçmiş olsun ayriyetten
ATAMASI YAPILAN ÖĞRETMEN
Çok geçmiş olsun kardeş bencede bildir şerefsizlerde saygı denen bişey yokki!!
Çok geçmiş olsun..inş en kısa zamanda ileşirsin..böyle hayvanlar çok ne yazıkkı...
Çok geçmiş olsun.
Sevgili kardeşim çok geçmiş olsun. Allah acil şifalar versin. Ama o şerefsiz evladını git trafige bildir.
İç sesim dışardan duyulsa beni kurşuna dizersiniz..
Çok geçmiş olsun.. Peşini bırakma sakın.. Hayvanın yanına kalmasın..
aracın plakası 34 tp 5951
pendik ve çevresinde oturan arkadaşların aklında bulunsun...
araç pendikte ikamet ediyo...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)