hayirli olsun kazasiz belasiz surusler
hayirli olsun kazasiz belasiz surusler
D&B motordan almışsın BD plaka olmuş iyiymiş. Motorda super gözüküyor valla allah hep güzel günlerde kullanmayı nasip etsin...
Ötenazi hakkımı yaşayarak kullanıyorum. Z @ B ! T
Gideceği yeri bilmeyene hiç bir GPS yardımcı olmaz!...
Hayırlı olsun allah kaza bela vermesın
hayırlı uğurlu olsun. mete_han mt yi cbf ci yapacak honda türkiye de hissesi mi vardır nedir yahu
dükkanı açarken çekerim her daim bismillah
pirimizdir sofuoğlu olsun şampiyon sağlığına zeval vermesin allah
Hayırlı olsun.
Kawasaki Ninja 250r: 0/13.000km, VFR 800:13.000/ --- km
hayırlı olsun. lastikler duro ise hemen değiştir başına iş açılmadan.
hayırlı olsun kazasız belasız
Hayırlı olsun.
Allah kaza bela vermesin
Bilgi paylaştıkça çoğalır.
"Bir insanın neye güldüğü zekasını, nasıl güldüğü ahlakını gösterir."
Hayırlı Uğurlu Olsun
Bu arada daha önce söyledim mi bilmiyorum
Soyadı adaşıyız
By Arıkan
[34 AY 0494] Büyükçekmece MT
arkadaşlar hepinize teker teker teşekkür ederim =)
Soyadımı seviyorum kardeşim, Arıkan =) Arıkan olmak bi ayrıcalıktır
[COLOR="black"][B]Motorumun beygiri Senin Arabana yeter :bounce:
::kalbim:: Hayatımın Anlamı, Ömrüm, Vazgeçilmezim... Başak'ımmm::kalbim:: [/B][/COLOR]
Bende seviyorum
Ağır Duruyo hani
[34 AY 0494] Büyükçekmece MT
Cbf 150 üzerinde gelen duro 'lar çok sert hamurlu ve sıcak havada 15 km gittikten sonra yol tutmaya başlıyor, yağmurda ise felaket kayar. CBF 150 nin fabrika çıkışı gelen lastik sorunu daha önce bu forumda çeşitli başlıklarda tartışıldı, isteyen aratır bulur,aynı tartışmayı tekrar açmayalım.
hayırlı uğurlu olsun,asfalt yüzü görmeyesin,zımba gibi makina,bu mete kesin cennetlik,nerde cbf 150 alacak adam orda mete
tertemiz kz gibi maşallah kazasız belasız kullanırsın inşallah.
İnanın Çocuklar! Güzel Günler Göreceğiz, Güneşli Günler, Motorları maviliklere süreceğiz.
Yakındır bende kurtulucam İETT'den ve 5 dklık yolu trafıkten dolayı 25 dkda gıtmekten
Kazasız,Belasız iyi günlerde kullan
oy oy oy yeni motor da bir başka oluyor yahu ben de satmazsam komple söküp metal aksamları kaplatmayı grenajları ve depoyu boyatmayı düşünüyorum şöyle sıfır gibi dursun bari sıfır olmasa da
Biz hepimiz, Gök ananın içinde dönen tek bir çocuğuz.
Hayırlı olsun.Allah kazasız sorunsuz kullanmayı nasip etsin.Çil çil parlıyor Maşallah.
Motosiklet Misyoneri Etrafımda motosiklet ve motosiklet sürücülerine karşı cephe almış, sığ görüşlü veya olumsuz düşünen her tipteki insan itinayla bastırılır, yıldırılır, görüşlerinin olumlu yönde değişmesi için var güçle konuşulur.
Kardeşim hayırlı uğurlu olsun allah kaza bela göstermesin... İnşallah yıllarca motorun böyle temiz kalır.
Bu arada konu başlığına bittim Bende CBR ımı ilk aldığımda böyle demiştim
CBR-125 CBR-250-R CBR-600-F
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)