[B][COLOR="Blue"]Eskiden Piyasa nerde biz orada, Artık biz nerede piyasa orda..[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]Yüreklerde ünlem akıllarda soru işaretiyim anlayana çok anlamayana az gelirim..[/COLOR][/B]
Temel'im,mutlu,sağlıklı ve huzurlu nice yıllar dilerim.Herşey gönlünce olsun
AKILLI OLALIM;DÜNYADA EŞİ BENZERİ OLMAYAN BU MÜKEMMEL COĞRAFYAYA,TÜRK İNSANINA VE TÜRK'LÜĞE SAHİP ÇIKALIM.100 YILI AŞKIN SÜRDÜRÜLEN TÜRK ULUSUNU BÖLMEYE YÖNELİK OYUNLARA ALET OLMAYALIM.HEPİMİZ KARDEŞİZ.NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE...
bu dünyayı sensiz düşünemiyorum.aşkım.
Doğum günün kutlu olsun...
herşeyimsin...
Nice senelere Temel ,sağlıklı ve mutlu günler ..
Allah nice huzurlu, mutlu, hayırlı seneler nasip etsin ömrune..
Bilgin Sana Kıymet, Talebin Ne ise O sun Sen. İnsanlığı Sade Yiyip İçmekte mi Sandın ? Halin Ne ise Müşteri Sen Oldun O Hale, Noksanı Meğer Adli İlahidemi Sandın ?
nice senelere canım kardeşim....
ailenle ve bizimle beraber...
I gOt a GaMe To Win...:bounce:
eskiden [COLOR="Red"]merter[/COLOR] vardı şimdi [COLOR="red"]fenerbahçe[/COLOR] var...
[B][COLOR="Red"]drift religion[/COLOR][/B]
Kangren olmuş tüm kollara adanmıştır.
Eğer bir yıl sonrasını düşünüyorsan, bir tohum ek. Eğer on yıl sonrasını düşünüyorsan, bir ağaç ek. Eğer yüz yıl sonrasını düşünüyorsan, insanları eğit.
Nice senelere abi
Len doğduğun günü kutlarım kardeşim iyiki tanımışım seni. Adamın hasısın İyiki varsın olm.Seviyorum seni.
Yenge Temelime iyi bak. bana lazım o.
Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.
Bir erkek gördüm sanki...
Temelim aslan parçası yiğidim...kuzenim...my darlıngımsın yavrucum...badi madi bizim muhabbetimizi tanımlayamaz...aşkotomsun sen...
sana gelen bana gelsin dostum ...
herşey gönlünce olsun...hep yanındayız ...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Doğum günün kutlu olsun Temel kardeş,herşey gönlünce olsun.
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)